Stedentrips
Alles-in-1 deals
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: LONDEN! 😱 | 4- of 5-daagse stedentrip naar Londen incl. vlucht, ontbijt, Londen Eye riviercruise, London Eye en de London Dungeon

Ibis Budget London Whitechapel
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
399,-
totaal: 830,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 25 aankomstdagen beschikbaar!
De ultieme Alles-in-1-Deal: LONDEN! 😱 | Stedentrip naar Londen incl. vlucht, ontbijt, Londen Eye riviercruise, London Eye en de London Dungeon

Welkom in Londen, een stad die bruist van geschiedenis, cultuur en avontuur! Tijdens je verblijf in het Ibis Budget London Whitechapel, gelegen in het hart van de levendige wijk Whitechapel, ben je perfect gepositioneerd om de vele bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Londen biedt een schat aan iconische bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Begin je avontuur bij de Tower of London, waar je de kroonjuwelen kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de rijke geschiedenis van dit voormalige koninklijk paleis en gevangenis. Vervolg je reis naar de Tower Bridge, een van de meest herkenbare bruggen ter wereld, en geniet van het adembenemende uitzicht over de Theems. Als je van winkelen houdt, mag een bezoek aan Oxford Street niet ontbreken. Voor een meer alternatieve winkelervaring kun je naar Camden Market gaan, waar je een eclectische mix van kleding, sieraden en street food vindt. Na een dag vol sightseeing, kun je terugkeren naar het comfort van het Ibis Budget London Whitechapel, waar je kunt ontspannen en je voorbereiden op nog meer avonturen in deze dynamische stad.

Stedentrips
Alles-in-1 deals
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: LONDEN! 😱 | 4- of 5-daagse stedentrip naar Londen incl. vlucht, ontbijt, Londen Eye riviercruise, London Eye en de London Dungeon

Ibis Budget London Whitechapel
Londen, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Londen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks warm ontbijtbuffet
  • Inclusief London Eye riviercruise
  • Inclusief 1 x entree tot de London Eye
  • Inclusief 1 x entree tot de London Dungeon
  • Bij een verblijf van 4 nachten inclusief 1 x entree tot Madame Tussauds London
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Natural History Museum
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Must-sees in Londen!

Londen Eye
De London Eye is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Londen. Deze gigantische reuzenrad, gelegen aan de zuidelijke oever van de Theems, biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad. Met zijn 135 meter hoogte was het ooit het hoogste reuzenrad ter wereld. Tijdens een ontspannen rit van 30 minuten kun je beroemde landmarks zoals de Big Ben, de St. Paul's Cathedral en zelfs Windsor Castle op heldere dagen zien. Een rit op de London Eye is een onvergetelijke ervaring die je een uniek perspectief op de stad geeft.

Camden Market
Camden Market is een levendige en eclectische markt in het hart van Londen, bekend om zijn alternatieve sfeer en diverse aanbod. Gelegen in de wijk Camden, trekt de markt dagelijks duizenden bezoekers aan. Hier vind je een unieke mix van vintage kleding, handgemaakte sieraden, kunstwerken en exotisch street food. Camden Market is niet alleen een paradijs voor shoppers, maar ook een culturele hotspot waar je de creatieve ziel van Londen kunt ervaren.

Piccadilly Circus
Piccadilly Circus is het bruisende hart van Londen, beroemd om zijn levendige sfeer en iconische neonreclames. Gelegen op de kruising van enkele van de drukste straten van de stad, is het een populaire ontmoetingsplaats voor zowel toeristen als locals. Omringd door theaters, winkels en restaurants, is Piccadilly Circus de perfecte startpunt voor een avondje uit in het West End. De nabijgelegen Regent Street en Leicester Square bieden eindeloze mogelijkheden voor entertainment en winkelen.

Tower of London
De Tower of London, een imposant kasteel aan de noordelijke oever van de Theems, is een van de meest historische plekken in Londen. Binnen de massieve muren kun je de kroonjuwelen bewonderen, waaronder de beroemde Koh-i-Noor diamant. Verken de Bloody Tower, waar beroemde gevangenen zoals Anne Boleyn werden vastgehouden. Mis de raven niet, waarvan wordt gezegd dat hun aanwezigheid de toren en het koninkrijk beschermt.

Buckingham Palace
Buckingham Palace, het iconische koninklijke paleis in het hart van Londen, is de officiële residentie van de Britse monarch. Omgeven door prachtige tuinen en gelegen aan het einde van The Mall, trekt het paleis dagelijks duizenden bezoekers. Een hoogtepunt is de wisseling van de wacht, een ceremonie vol traditie en pracht. Buckingham Palace is niet alleen een symbool van de monarchie, maar ook een must-see voor iedereen die Londen bezoekt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Ibis Budget London Whitechapel
100 Whitechapel Rd,
Londen, Verenigd Koninkrijk
Kaart
100 Whitechapel Rd, Londen, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Ibis Budget London Whitechapel beschikt over 269 kamers, waaronder de nieuwe Nest kamer. De ideale bestemming als je op zoek bent naar betaalbare accommodaties in centraal Londen. Geniet van een heerlijke nachtrust en een onbeperkt continentaal ontbijt. Nabij diverse toplocaties in Londen, bijvoorbeeld Brick Lane en Spitalfields Market. Het hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van de metrostations Aldgate East en Whitechapel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Towerbridge

Bezienswaardigheden
Tower Bridge Rd

De meest beroemde brug over de rivier de Theems is toch wel de 244 meter lange Tower Bridge van Londen. Vooral ‘s avonds als de lichten aan gaan is het een plaatje om te zien.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

National Gallery

Musea
Londen Wc2N

De National Gallery heeft hoofdzakelijk West-Europese schilderkunst hangen van grote meesters uit de geschiedenis.

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

Piccadilly Circus

Bezienswaardigheden, Nachtleven
Piccadilly Circus

Opvallende neonreclames op het Picadilly Circus zorgen voor een bijzondere sfeer die u zeker niet mag missen.

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro