Stedentrips
Alles-in-1 deals
4 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: PARIJS! 😱 | Stedentrip naar Parijs inclusief ontbijt, een 3-gangendiner, een chocolade workshop en vouchers!

Grand Hotel Dore
Parijs, Parijs, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
395,-
totaal: 841,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 20 aankomstdagen beschikbaar!
De ultieme Alles-in-1-Deal: PARIJS! 😱 | Verblijf 4 dagen in de romantische stad Parijs inclusief ontbijt, een 3-gangendiner, een chocolade workshop en vouchers

Deze stedentrip naar Parijs belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Tijdens je verblijf in Parijs logeer je in het prachtige Grand Hôtel Doré. Geniet van een heerlijk diner in het restaurant en verken de stad tijdens een panoramische rondleiding. Stap aan boord van de Seine Cruise, breng een bezoek aan het museum Monnaie de Paris en neem deel aan een chocolade workshop. Het hotel biedt alle comfort die je nodig hebt na een dag vol avonturen in de stad. Van culinaire hoogstandjes tot culturele ontdekkingen en zoete verrassingen, je beleeft het allemaal in de stad van de liefde. Bon voyage!

Exclusieve reis! De complete reiservaring met de beste prijsgarantie!

Stedentrips
Alles-in-1 deals
4 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: PARIJS! 😱 | Stedentrip naar Parijs inclusief ontbijt, een 3-gangendiner, een chocolade workshop en vouchers!

Grand Hotel Dore
Parijs, Parijs, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief een 3-gangendiner bij Au Cadet de Montmartre om 19.00 uur op de dag van aankomst
  • Inclusief een voucher voor een rondvaart over de Seine (ca. 1 uur)
  • Inclusief een voucher voor het Monnaie de Paris museum
  • Inclusief een workshop chocolade maken inclusief chocoladeproeverij en een bezoek aan het chocolade museum van Parijs
  • Inclusief een panoramische city tour door Parijs met gids op de dag voor vertrek
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Excursies

Diner
Op de dag van aankomst kun je dineren in restaurant Au Cadet de Montmartre, direct gelegen aan de Place du Tertre, om 19:00 uur. Geniet van een 3-gangenmenu exclusief drankjes. Ter plaatste kun je kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 dessert.

Panoramische rondleiding door de stad
Parijs verken je het beste tijdens een panoramische rondleiding. Zo krijg je een goed overzicht van alle hoogtepunten die de stad te bieden heeft. Vanaf het centrale punt in Parijs vertrekt de panoramische stadstour om 11:00 uur. Deze rondleiding duurt 2 uur per bus met audiogidsen in 10 talen. Het eindigt weer bij het centrale punt.

Seine-cruise
Stap aan boord van een Seine Cruise, waar je de stad vanaf het water bewondert. Het hotel biedt een open voucher voor een begeleide cruise van 1 uur die elke 30 minuten vertrekt van 10:00 tot 22:00 uur. Het begint en eindigt bij Pont Neuf 75001.

Museum
Een bezoek aan het museum Monnaie de Paris mag niet ontbreken. Hier duik je in de fascinerende geschiedenis van de Franse munt en ontdek je prachtige kunstwerken. Maak gebruik van de open voucher voor een gratis bezoek aan het zeer interessante interactieve museum Monnaie de Paris in de wijk St Germain des Prés.

Workshop
Neem op de tweede of derde dag van uw verblijf, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid, deel aan een workshop van 45 minuten om uw eigen chocolade te maken en bezoek daarna het chocolademuseum van Parijs. Geen reis naar Parijs is compleet zonder chocolade!

Grand Hotel Dore
201 Avenue Daumesnil,
Parijs, Frankrijk
Kaart
201 Avenue Daumesnil, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Grand Hôtel Doré is een ideale en aangename oase in het hart van Parijs. Dit charmante hotel, gelegen in het 12e arrondissement, biedt een unieke mix van Franse traditie en eigentijdse elegantie. Elk van de 36 kamers heeft een persoonlijk tintje en de delicate charme van een gezellige sfeer. De inrichting van elke kamer is gebaseerd op een specifiek thema, bestaande uit originaliteit, elegantie en verfijning. Geniet van het ontbijtbuffet 's ochtends voor de dag begint en bestel 's avonds een traditioneel Frans gerecht in een van de nabij gelegen restaurants.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Er is geen eigen parkeergelegenheid bij het hotel
Parkeerkosten
Voor openbaar parkeren gelden parkeerkosten
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Notre-Dame de Paris

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Rue Du Cloître Notre Dame 14

De Notre-Dame is een schitterend bouwwerk van bijzondere schoonheid en zeer zeker een hoogtepunt in de Franse bouwkunst. De eerste steen werd door paus Alexander III gelegd.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Er is geen eigen parkeergelegenheid bij het hotel

Parkeerkosten

Voor openbaar parkeren gelden parkeerkosten

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro