Cruises
23 dagen
Incl. ontbijt

23-daagse cruise vanaf Zuid-Afrika naar Spanje o.b.v. all-inclusive of volpension incl. vlucht en voorovernachting

Norwegian Sky - Afvaart Kaapstad
Kaapstad, Kaapstad, Zuid-Afrika bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2999,-
totaal: 6030,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 23 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
23-daagse cruise vanaf het prachtige Kaapstad naar Afrikaanse bestemmingen, Canarische Eilanden en Spanje o.b.v. volpension of all-inclusive incl. vlucht en voorovernachting

Ga mee op een onvergetelijk avontuur! Vertrek vanuit het bruisende Kaapstad en voel de energie van deze iconische stad terwijl je je klaarmaakt voor een reis vol ontdekkingen. Na het verkennen van de levendige straten en adembenemende uitzichten op de Tafelberg, ga je de wijde oceaan op. Geniet van prachtige zonsondergangen op open zee, terwijl je ontspant op het dek met een verfrissend drankje en het geluid van de golven om je heen hoort. Maak kennis met reizigers van over de hele wereld en deel verhalen en ervaringen terwijl je samen de prachtige bestemmingen verkent. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van elke bestemming, van de kleurrijke markten van Dakar tot de historische forten van Luanda. Laat je betoveren door de lokale keuken en proef de smaken van Afrika terwijl je geniet van heerlijke gerechten aan boord van het schip. Laat je verwennen door de luxe, comfortabele hutten en elegante lounges waar je kunt ontspannen na een dag vol avontuur. Laat je in de watten leggen door de professionele bemanning die ervoor zorgt dat je verblijf onvergetelijk wordt. Stap aan boord van dit droomavontuur en laat je meeslepen op een reis vol ontdekkingen, luxe en onvergetelijke ervaringen. Maak herinneringen die een leven lang meegaan en laat je betoveren door de schoonheid van Afrikaanse bestemmingen tijdens deze onvergetelijke cruise.

Cruises
23 dagen
Incl. ontbijt

23-daagse cruise vanaf Zuid-Afrika naar Spanje o.b.v. all-inclusive of volpension incl. vlucht en voorovernachting

Norwegian Sky - Afvaart Kaapstad
Kaapstad, Kaapstad, Zuid-Afrika bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • Enkele vlucht naar Kaapstad vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • 1 voorovernachting in Kaapstad o.b.v. logies
  • 21 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Ook te boeken inclusief Free at Sea Package (Premium Beverage Package met onbeperkt fris/wijn/bier/cocktails/selectie aan sterke drank max $15 per glas, Specialty Dining Package, Wi-Fi-pakket en $50 excursie tegoed)
  • Inclusief havengelden en tax
  • Enkele vlucht naar Amsterdam Schiphol Airport vanaf Barcelona
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst in Kaapstad
De komende nacht verblijf je in een hotel in Kaapstad o.b.v. logies

Het moment is eindelijk daar! Je avontuur begint nu echt en je vliegt van Amsterdam naar Kaapstad. Op eigen gelegenheid ga je naar je hotel en kun je even bijkomen van de vlucht. Als je geluk hebt en een vroege vlucht hebt, kun je nog even de omgeving verkennen.

Dag 2: vertrek uit de haven
Om 17:00 uur vertrekt het schip uit de haven

Vandaag begint dan eindelijk je cruise! Het schip vertrekt laat in de middag, dus misschien wil je eerst nog wat tijd doorbrengen in Kaapstad. Een van de leukste dingen om te doen in Kaapstad is een bezoek brengen aan het V&A Waterfront, een levendig gebied met winkels, restaurants, rondvaarten en het Two Oceans Aquarium. Je kunt ook de Tafelberg beklimmen of de kabelbaan nemen voor een adembenemend uitzicht. Op bezoek bij de pinguïns? Ga dan naar Boulders Beach en bekijk ze van wel heel dichtbij. Voor wijnliefhebbers is een dagtocht naar de nabijgelegen wijnlanden, zoals Stellenbosch en Franschhoek, een absolute aanrader voor wijnproeverijen en prachtige wijngaarden.

Dag 3: op zee
Om op je eerste bestemming te komen breng je de eerste volledige dag door aan boord van de Norwegian Sky. Een perfecte gelegenheid om te ontdekken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult versteld staan! Ga naar één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of ontspan met een goed boek op het dek. Op zoek naar wat entertainment? Bezoek één van de shows of geniet van live optredens. En vergeet niet om jezelf te verwennen in het wellnesscentrum. Kortom; deze dag zal zeker niet saai zijn!

Dag 4: Walvis Bay, Namibië
Om 10:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 20:00 uur

Walvisbaai, gelegen aan de westkust van Namibië, is beroemd om zijn adembenemende lagune waar duizenden flamingo's en pelikanen samenkomen. Het is de perfecte plek voor boottochten om dolfijnen en walvissen te spotten. Bovendien biedt de nabijgelegen Namib-woestijn spectaculaire zandduinen voor avontuurlijke activiteiten zoals sandboarden en quadrijden.

Dag 5 & 6: op zee
Ontspan en geniet van de dagen op zee. Neem een verfrissende duik in het zwembad, verken de vele winkels aan boord of verwen jezelf met een ontspannende massage.

Dag 7: Luanda, Angola
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 17:00 uur

Wat Luanda zo speciaal maakt, is de levendige muziek- en dansscene die de unieke culturele diversiteit van Angola weerspiegelt. Langs de Atlantische kust biedt deze stad prachtige stranden zoals Ilha do Cabo en Mussulo, perfect voor ontspanning en watersporten. Daarnaast kun je de rijke geschiedenis en cultuur van Angola ontdekken door historische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Fortaleza de São Miguel en het Nationaal Museum van Angola.

Dag 8: op zee
Vandaag breng je de dag door op zee om naar je volgende bestemming te gaan. Maar maak je geen zorgen, het is absoluut geen straf! Er is zoveel te beleven aan boord dat je je geen moment zult vervelen. Ontdek een wereld van plezier en ontspanning op dit luxe cruiseschip. Geniet van avondshows, live muziekoptredens en comedyshows die zorgen voor onvergetelijke momenten.

Dag 9: São Tomé en Principe
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 16:00 uur

Op São Tomé en Principe zijn er prachtige stranden om te zwemmen en te snorkelen, zoals Praia Piscina en Praia Jale. Ontdek weelderige regenwouden en watervallen zoals Cascata São Nicolau, en bezoek historische bezienswaardigheden zoals Fort São Sebastião. Leer over cacaoproductie op plantages zoals Roca Agua Izé en proef lokale chocolade.

Dag 10: op zee
Om bij je volgende bestemming te komen breng je vandaag een dag op zee door. Erg? Nee joh ben je gek! Er is zo veel te beleven en te doen op het schip dat vervelen écht geen optie is. Hoe fijn is het dat die was even niet gedaan hoeft te worden, de boodschappen al voor je zijn gedaan en dat "legaal" de hele dag met je favoriete boek op een lekker plekje zitten dus helemaal zo erg nog niet is.

Dag 11: Abidjan, Ivoorkust
Om 09:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 18:00 uur

In Abidjan is er een bruisende kunst- en cultuurscene, met moderne galeries zoals Galerie Cécile Fakhoury die hedendaagse Afrikaanse kunst exposeren. Je kunt genieten van traditionele dansvoorstellingen, lokale muziekoptredens bijwonen en de diverse keuken proeven die de rijke culturele identiteit van Ivoorkust weerspiegelt.

Dag 12 & 13: op zee
Neem even de tijd om te ontspannen terwijl je op weg bent naar je volgende bestemming. Op de Norwegian Sky is er genoeg te doen, zoals een bezoek brengen aan het casino met diverse gokautomaten, kaartspellen en roulette. Verder kun je heerlijk ontspannen en zwemmen in het verfrissende zwembad aan boord. Voor de sportievelingen zijn er ook faciliteiten zoals een moderne fitnessruimte en een joggingbaan op het dek.

Dag 14: Banjul, Gambia
Om 10:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 20:00 uur

Banjul, de hoofdstad van Gambia, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Gelegen aan de monding van de rivier de Gambia, biedt de stad prachtige stranden en een levendig nachtleven. Een van de hoogtepunten van Banjul is het Nationaal Museum, waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis en cultuur van Gambia. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie artefacten en tentoonstellingen die de diversiteit van het land laten zien. Van traditionele kunst en ambachten tot historische voorwerpen, het museum biedt een fascinerende kijk op de Gambiaanse cultuur. Een andere populaire attractie in Banjul is de Albert Market. Deze kleurrijke markt is een paradijs voor shoppers en biedt een breed scala aan lokale producten en ambachten. Van verse groenten en fruit tot handgemaakte sieraden en kleding, de markt is een geweldige plek om souvenirs te kopen en de lokale cultuur te ervaren.

Dag 15: Dakar, Senegal
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 16:00 uur

De hoofdstad van Senegal, Dakar, is een levendige en bruisende metropool. Gelegen op het meest westelijke punt van Afrika, staat Dakar bekend om zijn rijke geschiedenis, diverse cultuur en prachtige kustlijn. De architectuur van de stad is een mix van koloniale en moderne invloeden, met grote boulevards omzoomd met palmbomen en drukke markten vol met verkopers die alles verkopen, van traditionele textiel tot verse vis. Dakar is ook een centrum voor kunst en cultuur, met tal van galerijen, musea en uitvoeringsruimtes die het talent van lokale en internationale artiesten tentoonstellen. Een van de hoogtepunten van Dakar is zijn levendige muziekscene, met genres variërend van traditionele Senegalese mbalax tot hip-hop en reggae.

Dag 16 en 17: op zee
Bars zijn absoluut onmisbaar. Hier vind je een grote verscheidenheid aan bars en lounges die zorgen voor een uitgebreide drankervaring gedurende de hele dag en avond. Bij het zwembad kun je genieten van verfrissende cocktails onder de stralende zon, terwijl de lobbybars een ontspannen setting bieden voor pre-dinner drinks of een gezellig samenzijn. Voor sportliefhebbers zijn er bars met grote schermen waar live sportevenementen worden vertoond, terwijl de nachtclubs veranderen in bruisende hotspots met muziek en dans. Wijnliefhebbers kunnen terecht in speciale wijnbars met een uitgebreide selectie aan wijnen en soms zelfs proeverijen.

Dag 18: Santa Cruz (Tenerife), Spanje
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 20:00 uur

Santa Cruz de Tenerife, gelegen op het eiland Tenerife in de Canarische Eilanden, is een bruisende stad die beroemd is om zijn unieke mix van moderne voorzieningen en historische charme. De stad heeft prachtige stranden, zoals Playa de las Teresitas, met gouden zand en helderblauw water, ideaal voor ontspanning en watersporten. Santa Cruz de Tenerife herbergt ook het iconische Tenerife Opera House (Auditorio de Tenerife), een architectonisch meesterwerk ontworpen door Santiago Calatrava. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de vele musea en kunstgalerijen, waaronder het Museo de la Naturaleza y el Hombre, dat een uitgebreide collectie archeologische en natuurhistorische artefacten van de Canarische Eilanden bevat.

Dag 19: Arrecife (Lanzarote), Spanje
Om 06:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 15:00 uur

In het hart van betoverend Lanzarote ligt de bruisende hoofdstad Arrecife, omringd door azuurblauwe wateren van de Atlantische Oceaan. Hier komen verleden en heden samen in een unieke mix van maritiem erfgoed, levendige boulevards en adembenemende natuurlijke landschappen. Arrecife staat bekend om zijn iconische riffen langs de kustlijn en ademt nog steeds de sfeer van zijn glorieuze maritieme verleden. Maar de stad is ook modern en kosmopolitisch, met een scala aan winkels, restaurants en bars langs de boulevards en promenades. Cultuurliefhebbers zullen genieten van de musea en galerijen die een boeiend inzicht geven in de kunst, geschiedenis en cultuur van Lanzarote. En met prachtige stranden en natuurlijke landschappen in de omgeving is Arrecife een paradijs voor strand- en natuurliefhebbers.

Dag 20: op zee
Neem vandaag eens lekker de tijd om uit te rusten. Een geweldige manier is om naar de spa te gaan en jezelf te verwennen, of je kunt heerlijk ontspannen met een goed boek en genieten van de zon bij het zwembad.

Dag 21: Motril, Spanje
07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 17:00 uur

Motril is een stad in Spanje, gelegen in de provincie Granada. Het is gelegen aan de Costa Tropical, een prachtige kuststrook aan de Middellandse Zee. Motril is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals vanwege zijn prachtige stranden, levendige sfeer en rijke geschiedenis. De stad heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Fenicische tijd, en heeft door de eeuwen heen verschillende culturele invloeden ondergaan. Dit is te zien in de architectuur van de stad, met een mix van Moorse, Romeinse en christelijke invloeden. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is het kasteel van Motril, een oud fort dat dateert uit de 16e eeuw en een prachtig uitzicht biedt over de stad en de zee.

Dag 22: Alicante, Spanje
07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 15:00 uur

Met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven. Gelegen aan de Middellandse Zee, biedt Alicante prachtige stranden, levendige boulevards en een sfeervolle oude binnenstad. De stad staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, Castillo de Santa Bárbara, dat hoog boven de stad uittorent en een adembenemend uitzicht biedt over de omgeving. Daarnaast is Alicante een paradijs voor liefhebbers van lekker eten en drinken, met talloze gezellige tapasbars en restaurants waar je kunt genieten van de heerlijke lokale keuken. Kortom, Alicante is een bestemming die voor iedereen wat te bieden heeft en die zeker een bezoek waard is.

Dag 23: Barcelona, Spanje
Het schip komt vandaag aan om 05.00 uur.

Vandaag kom je rond 05.00 uur weer aan in Barcelona, dit is helaas alweer de laatste dag. Je gaat op eigen gelegenheid naar het vliegveld waar je helaas terug vliegt naar huis. Wanneer er nog genoeg tijd over is, ontdek dan Barcelona. De wereldstad Barcelona ademt passie en kunst uit. Deze stad is dé perfecte combinatie van een dag winkelen en relaxen op het strand. Het indrukwekkendst is ongetwijfeld La Sagrada Familia, de kathedraal waaraan sinds 1883 wordt gebouwd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Norwegian Sky - Afvaart Kaapstad
Matroosfontein,
Kaapstad, Zuid-Afrika
Kaart
Matroosfontein, Kaapstad, Zuid-Afrika
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanaf het moment dat je aan boord stapt, zul je merken dat de Norwegian Sky, die in 2022 van boeg tot achtersteven werd gerenoveerd, voor elk wat wils biedt. Met meer dan 10 eetgelegenheden, een grote verscheidenheid aan bars en lounges, een spa aan boord, een zwembad én een cruisecasino met al je favoriete spellen en gokkasten zul je je tijdens je reis geen moment vervelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant
  • Fitnessruimte

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Televisie
  • Zitje
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Fooien ca. $ 20,00 p.p.p.d.

Let op:

  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe. Kijk voor vertrek op deze pagina voor de actuele informatie.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro