Natuur
Culinair overnachten
Autorondreis
dagen

12-daagse rondreis door de natuur van Toscane, Lingurië en langs de kust incl. 4 hotels en wijnproeverijen

12-daagse rondreis: Gardameer, Adriatische Zee, Toscane en Ligurië
., ., Italië bekijk op kaart
Geniet van de natuur en culinaire hoogstandjes tijdens een 12-daagse rondreis door de natuur van Toscane, Lingurië en langs de kust incl. 4 hotels en wijnproeverijen

Ga mee op een onvergetelijke reis door Noord-Italië en ontdek de culinaire schatten en betoverende landschappen! Van de serene oevers van het Gardameer, langs de prachtige Adriatische kust tot de betoverende regio's Toscane en Ligurië, je zult versteld staan van de rijke smaken en tradities die je te wachten staan. Laat je smaakpapillen verwennen met lokale lekkernijen, geniet van heerlijke wijnen en dompel je onder in de veelzijdige mediterrane keuken. Bereid je voor op een reis vol gastronomische verrassingen en onvergetelijke herinneringen!

Let op: deze rondreis is o.b.v. eigen vervoer!

Natuur
Culinair overnachten
Autorondreis
dagen

12-daagse rondreis door de natuur van Toscane, Lingurië en langs de kust incl. 4 hotels en wijnproeverijen

12-daagse rondreis: Gardameer, Adriatische Zee, Toscane en Ligurië
., ., Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in de omgeving van San Zeno
  • 3 overnachtingen aan de Adriatische kust
  • 3 overnachtingen in de omgeving van Siena
  • 2 overnachtingen in de omgeving van Sestri Levante
  • 1 x wijnproeverij van 8 wijnen met water en soepstengels en een kleine olieproeverij in Zyme aan het Gardameer
  • 1 x wijnproeverij van 5 wijnen inclusief een selectie hapjes in Tenuta Canova aan het Gardameer
  • 1x bezoek aan de ''Collina dei Poeti'' en de wijnkelder met een leuke kookles onder leiding van de "Azdora", die de gasten leert hoe ze de traditionele Romagna-piadina kunnen bereiden! Daarna proeverij van de bereide piadines, geserveerd met vleeswaren en kaas, met extra bruschetta en meer
  • 1 x rondleiding door de wijnkelder met proeverij van drie wijnen en bruschetta op het landgoed Canneto in Montepulciano
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels (indien beschikbaar)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1-3: Gardameer
Begin je avontuur met drie nachten aan het schitterende Gardameer. Laat je betoveren door de adembenemende omgeving en ontdek de charmante dorpjes langs de kustlijn. Een absoluut hoogtepunt van deze etappe zijn de wijnproeverijen bij de prestigieuze wijnhuizen Zyme en MASI. Duik in de wereld van de wijn aan het Gardameer en laat je verrassen door de rijke aroma's en smaken van de lokale druivensoorten.

Dag 4-6: Adriatische kust
Na je verblijf aan het Gardameer, reis je verder naar de Adriatische kust voor een verblijf van drie nachten. Dit hotel, gelegen in een schilderachtige omgeving, vormt de perfecte uitvalsbasis om het omliggende platteland te verkennen. Een bijzonder hoogtepunt tijdens je verblijf is de Piadina-workshop in de Collina dei Poeti. Leer de kunst van het maken van de traditionele Romagna-piadina en geniet van dit heerlijke gerecht samen met andere regionale specialiteiten.

Dag 7-9: Chianciano Terme
Ga verder naar Chianciano Terme, waar je 3 nachten zult verblijven. Ontspan in dit charmante kuuroord en laat je verwennen door de geneeskrachtige thermale bronnen. Tijdens het verblijf heb je de mogelijkheid om de Azienda agricola Canetto te bezoeken en deel te nemen aan een wijnproeverij. Ervaar de aroma's van Toscaanse wijnen en ontdek de passie en toewijding die in elke slok zit.

Dag 10-11: Sestri Levante
Sluit je reis af met twee nachten in Sestri Levante, een idyllisch kustplaatsje aan de Ligurische Rivièra. Geniet van de ontspannen sfeer en verken de pittoreske stranden en baaien in de omgeving. Ontspan in de spa van het hotel en laat je betoveren door de schoonheid van de Ligurische kust voordat je afscheid neemt van deze onvergetelijke reis.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
12-daagse rondreis: Gardameer, Adriatische Zee, Toscane en Ligurië
.,
., Italië
Kaart
., ., Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze 12-daagse rondreis verblijf je op 4 verschillende plekken in Italië. Je reis begint in de omgeving van San Zeno, vervolgens ga je naar Bellaria, dan Chianciano Terme en je eindigt in Sestri Levante. Bij de rondreis zitten extra's inbegrepen zoals: 2 keer een wijnproeverij met een kleine olieproeverij, bezoek aan een wijnkelder met een kookles en een rondleiding door een wijnkelder met wijnproeverij. De reis is op basis van eigen vervoer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro