Stedentrips
Overnachting + belevenis
Kerstmarkten
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Kom in de feestdagenstemming en maak kennis met betoverend Berlijn! Incl. 4*-verblijf, ontbijt én 2 excursies.

Kerstmarkt- en excursietrip Berlijn
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
215,-
totaal: 483,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4 of 5 dagen betoverende wintermagie tijdens een onvergetelijke excursietrip naar Berlijn incl. incl. 4*- verblijf, ontbijt en 2 excursies

Stap binnen in de magische wereld van Berlijn tijdens de feestdagen, waar de stad straalt met betoverende kerstmarkten en onvergetelijke ervaringen! Laat je verrassen door de elegante charme van de Weihnachtsmarkt am Gendarmenmarkt, waar ambachtelijke schatten en heerlijke lekkernijen op je wachten. Voor gezinnen is de Berliner Weihnachtszeit bij het Rode Stadhuis een waar genot, met een betoverende ijsbaan en nostalgische reuzenraderen die de kerstsfeer tot leven brengen. Maar dat is nog niet alles. Verken Berlijn tijdens een historische wandeltocht langs de iconische Brandenburger Tor en leer meer over de fascinerende geschiedenis van de stad. Laat je inspireren door de kleurrijke straatkunst tijdens een tour door de levendige wijken. Een ontspannen boottocht over de Spree biedt een prachtig uitzicht op de schitterende kerstverlichting die de stad verlicht, terwijl je geniet van de rustige sfeer op het water. Voor een diepere kennismaking met de cultuur en kunst van Berlijn, kun je een bezoek brengen aan de wereldberoemde musea zoals het Pergamonmuseum en het Joods Museum, waar je wordt ondergedompeld in een schat aan historische en artistieke schatten. Berlijn tijdens de kerstperiode is een ervaring die al je zintuigen zal prikkelen en je hart zal verwarmen. Laat ons je meenemen op een reis door deze betoverende stad, waar elke hoek een nieuw avontuur en een onvergetelijke herinnering belooft.

Stedentrips
Overnachting + belevenis
Kerstmarkten
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Kom in de feestdagenstemming en maak kennis met betoverend Berlijn! Incl. 4*-verblijf, ontbijt én 2 excursies.

Kerstmarkt- en excursietrip Berlijn
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief riviercruise met gids van ca. 1 uur (Duits of Engels)
  • Inclusief stad en paleizen tour door Berlijn van ca. 3 uur
  • Reis op eigen gelegenheid naar Berlijn
Zo ziet je reis er uit:

Stad en paleizen tour
Verken de prachtige stad Potsdam tijdens de City and Palaces Tour, een betoverende reis door de koninklijke geschiedenis en architectonische pracht, vooral tijdens de feestelijke kerstperiode. Deze uitgebreide tour neemt je mee naar de meest iconische paleizen, zoals het schitterende Sanssouci-paleis, ooit het zomerverblijf van Frederik de Grote. Terwijl je door de met sneeuw bedekte tuinen wandelt en de weelde van het Neues Palais en Schloss Cecilienhof bewondert, krijg je inzicht in de extravagante levensstijl van de Pruisische koningen en koninginnen. Tijdens deze kersttijd biedt Potsdam ook betoverende kerstmarkten, waar je kunt genieten van glühwein, traditionele lekkernijen en ambachtelijke geschenken. Een deskundige gids deelt boeiende verhalen en diepgaande kennis over Potsdam's rol in de Europese geschiedenis, van haar glorieuze hoogtepunten tot cruciale momenten tijdens oorlogen en politieke veranderingen. Deze tour biedt niet alleen een diepere kijk op de architectonische schatten van Potsdam en haar culturele erfgoed, maar ook op de magische sfeer die de stad omhult tijdens de kerstperiode. Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, gefascineerd door koninklijke paleizen, of gewoon op zoek bent naar een betoverende kerstervaring, de City and Palaces Tour in Potsdam belooft een onvergetelijke reis te worden door prachtige paleizen, weelderige tuinen en een rijke geschiedenis, allemaal gehuld in de warme kerstsfeer van de stad.

Riviercruise
Verken Berlijn tijdens de kersttijd met een betoverende River Cruise en Tourguide-ervaring. Deze unieke excursie biedt een sfeervolle kennismaking met de bruisende stad tijdens een ontspannen boottocht over de Spree. Terwijl je langs de iconische bezienswaardigheden van Berlijn vaart, zoals de Berliner Dom en de Reichstag, geniet je van het winterse landschap en de feestelijke sfeer die de stad in deze tijd van het jaar omringt. De ervaren gids aan boord vertelt boeiende verhalen en interessante feiten over Berlijn, van haar rijke geschiedenis tot haar moderne cultuur. De cruise biedt een panoramisch uitzicht op de stad, verlicht door kerstverlichting en versieringen, wat zorgt voor een onvergetelijke kerstervaring in Berlijn. Of je nu een local bent die de stad opnieuw wil ontdekken of een bezoeker die de feestelijke sfeer van Berlijn wil proeven, deze River Cruise met Tourguide belooft een perfecte mix van ontspanning, cultuur en feestelijke magie tijdens de kerstperiode.

Kerstmarkten
Kerstmarkten in Berlijn zijn een must-see tijdens de feestdagen. Ze trekken jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld aan en bieden een breed scala aan ambachtelijke producten, heerlijk eten en handgemaakte kerstversieringen. De sfeer die ze creëren is magisch en uniek. Op de verschillende markten, zoals de Weihnachtsmarkt am Gendarmenmarkt, de Berliner Weihnachtszeit bij het Rode Stadhuis, de Winterwelt am Potsdamer Platz en de Alt-Rixdorfer Weihnachtsmarkt in Neukölln, is voor ieder wat wils. De markten bieden een mix van traditionele en moderne kerstervaringen, maar delen allemaal dezelfde betoverende sfeer met duizenden lichtjes, de geur van glühwein en de oprechte vreugde van de bezoekers.

In deze periode zijn de kerstmarkten open:
- Gendarmenmarkt: van eind november tot 31 december.
- Alexanderplatz: van eind november tot eind december.
- Charlottenburg Palace: van eind november tot tweede kerstdag (26 december).
- Spandau Christmas Market: van eind november tot net voor Kerstmis.
- Potsdamer Platz Winter World: van begin november tot begin januari.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Kerstmarkt- en excursietrip Berlijn
Alexanderpl. 7,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Alexanderpl. 7, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in het 4 sterren Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, welke midden in het hart van Berlijn ligt. Het hotel ligt recht tegenover het station Berlin Alexanderplatz, waar je de bus, tram, metro of S-Bahn kunt nemen naar alle delen van Berlijn. In 10 minuten wandel je naar het bruisende plein Hackescher Markt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je terecht in maar liefst drie restaurants. Het restaurant Zillestube serveert lokale specialiteiten, in het restaurant Humboldt kun je genieten van internationale gerechten. De Spagos Bar & Lounge heeft een open keuken en biedt heerlijke maaltijden en drankjes. Voor ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum met sauna en een fitnessruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten van toepassing
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Berlijn

Steden
Berlijn

Deze bruisende metropool in Oost-Duitsland kent vele gezichten. Overal laten interessante bezienswaardigheden het rijke verleden van de Duitse hoofdstad zien.

Berliner Dom

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Lustgarten

De Berliner Dom is een barokke kathedraal gebouwd in opdracht van keizer Wilhelm II tussen 1894 en 1905. Het is gelegen op een eiland in de Spree, best gekend als het museumeiland. Het is de derde kerk die op deze plaats werd gebouwd.

Pergamon Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Bodestrasse 1

Het Pergamon Museum is een van de bekendste en belangrijkste musea van Berlijn. Het Museum is onderverdeeld in drie afdelingen: de antiquiteiten, Islamitische kunst, en het museum van het Nabije Oosten.

Altes Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Am Lustgarten

Het Altes Museum is wereldberoemd om zijn uitgebreide collectie van kunst uit de oudheid. Oorspronkelijk werd het museum gebouwd om onderdak te verschaffen aan de kunstcollectie van de Koninklijke familie van Pruisen.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Distrikt Coffee in Berlijn

Eten en drinken
Bergstraße 68

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Distrikt Coffee, een paradijs voor koffieliefhebbers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro