Autorondreis
dagen

7-daagse rondreis door Oostenrijk en langs het prachtige Gardameer incl. ontbijt en diner

7-daagse rondreis Oostenrijk - Gardameer
Tweng, Lungau, Oostenrijk bekijk op kaart
Ontdek de prachtige omgeving van Tweng, Salzburg en het Gardameer tijdens een 7-daagse rondreis incl. ontbijt en diner

Ontdek de schoonheid van Oostenrijk en Italië tijdens deze 7-daagse rondreis. Begin je avontuur in het pittoreske Tweng, waar je verblijft in een gezellig hotel. Geniet hier van de rustieke charme en lokale gastvrijheid. Vervolgens reis je door naar het culturele Salzburg, bekend om zijn muzikale erfgoed en barokke architectuur. Sluit je reis af aan het adembenemende Gardameer in Italië, waar je verblijft in een sfeervol hotel nabij het meer. Ervaar de perfecte mix van natuur, cultuur en culinaire genoegens tijdens deze onvergetelijke rondreis.

Je reist o.b.v. eigen vervoer

Autorondreis
dagen

7-daagse rondreis door Oostenrijk en langs het prachtige Gardameer incl. ontbijt en diner

7-daagse rondreis Oostenrijk - Gardameer
Tweng, Lungau, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in Hotel Gell (of gelijkwaardig)
  • 3 overnachtingen in Hotel Montebaldino (of gelijkwaardig)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in twee 3*-hotels
  • 1 x diner bij hotel Gell
  • 1 x diner bij hotel Montebaldino
  • Je reist o.b.v. eigen vervoer
  • Verken de natuurrijke omgeving tijdens de rondreis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij beide hotels
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1 - Aankomst in Tweng
Je verblijft in Hotel Gell of gelijkwaardig
Je reis begint met je aankomst in het pittoreske Tweng, waar je verblijft in Hotel Gell. Dit gezellige hotel gaat perfect op in de omringende natuur. Bij het inchecken word je hartelijk ontvangen en kun je ontspannen op je kamer. 's Avonds heb je de mogelijkheid om het eigen restaurant van het hotel te verkennen en te genieten van een heerlijk diner. Kom bij van het reizen terwijl je geniet van de lokale culinaire hoogstandjes.

Dag 2 - Tweng en omliggende verbieden verkennen
Je verblijft in Hotel Gell of gelijkwaardig
Na een stevig ontbijt vertrek je om Tweng en de omgeving te verkennen. Maak een wandeling door het charmante dorp en bewonder de traditionele architectuur. Bezoek de plaatselijke kerk of maak een wandeling door het adembenemende berglandschap. Rond lunchtijd kun je stoppen bij een traditionele herberg om lokale specialiteiten te proeven. In de namiddag heb je tijd om te ontspannen in het hotel of optioneel deel te nemen aan een georganiseerde activiteit, zoals een begeleide wandeling.

Dag 3 - Reis naar Salzburg
Je verblijft in Hotel Gell of gelijkwaardig
Vandaag staat een dagtocht naar de fascinerende stad Salzburg op het programma. Na het ontbijt vertrek je en bereik je de stad na een schilderachtige rit door de Alpen. Eenmaal in Salzburg heb je tijd om de historische bezienswaardigheden te verkennen, zoals de vesting Hohensalzburg, de Mirabell-tuinen en het geboortehuis van Mozart. Rond lunchtijd kun je stoppen bij een gezellig café en genieten van Oostenrijkse lekkernijen. In de late namiddag keer je terug naar Tweng en heb je de avond ter vrije besteding om te genieten van de voorzieningen van het hotel.

Dag 4 - Rijd naar het Gardameer
Je verblijft in Hotel Montebaldino of gelijkwaardig
Na het ontbijt check je uit bij Hotel Gell en ga je op weg naar het Gardameer. De rit voert je door schilderachtige landschappen en langs idyllische dorpjes tot je uiteindelijk San Zeno bereikt. Daar word je hartelijk ontvangen in Hotel Montebaldino en kun je je installeren in je nieuwe thuis voor de komende dagen. De rest van de dag heb je ter vrije besteding om San Zeno te verkennen of te ontspannen bij het zwembad van het hotel. 's Avonds kun je genieten van een diner in het restaurant van het hotel.

Dag 5 - Verken het Gardameer
Je verblijft in Hotel Montebaldino of gelijkwaardig
Vandaag heb je de mogelijkheid om het schilderachtige Gardameer en zijn omgeving te verkennen. Maak een boottocht over het meer, bezoek charmante stadjes zoals Malcesine of Riva del Garda, of verken het omliggende platteland tijdens een wandeling of fietstocht. Voor de lunch kun je kiezen uit een van de gezellige restaurants aan de oever van het meer en genieten van de mediterrane keuken. Na een bewogen dag keer je terug naar het hotel en rond je de avond af in een gezellige sfeer.

Dag 6 - Ontspannen bij het Gardameer
Je verblijft in Hotel Montebaldino of gelijkwaardig
Vandaag staat een ontspannen dag aan het Gardameer op het programma. Je kunt ook een uitstapje maken naar de omgeving om van het schilderachtige landschap te genieten of een van de nabijgelegen dorpjes te verkennen. 's Avonds heb je de gelegenheid om nog een laatste keer van de heerlijke Italiaanse keuken te genieten en na te denken over de indrukken van je reis.

Dag 7 - Terugreis
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen en check je uit bij Hotel Montebaldino. Terwijl je terugreist naar huis, kun je de vele herinneringen aan je avontuurlijke reis nog eens rustig overdenken.

7-daagse rondreis Oostenrijk - Gardameer
.,
Tweng, Oostenrijk
Kaart
., Tweng, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Alpen en het Gardameer tijdens deze onvergetelijke 7-daagse rondreis. Het avontuur begint in het pittoreske Tweng, waar je wordt verwelkomd door de rust en charme van de Oostenrijkse bergen. Reis door naar de culturele parel Salzburg, en vervolg daarna de reis richting het zuiden, naar een hotel gelegen aan de oevers van het kristalheldere Gardameer. Geniet van de mediterrane sfeer, de schilderachtige dorpjes en de prachtige natuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 11 per dag bij hotel Gell, € 9 per dag bij hotel Montebaldino
Wi-Fi
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 11 per dag bij hotel Gell, € 9 per dag bij hotel Montebaldino

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro