Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek tijdens een stedentrip de bruisende hoofdstad Berlijn incl. ontbijt!

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
149,-
totaal: 332,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek tijdens een stedentrip van 3, 4 of 5 dagen de bruisende hoofdstad Berlijn incl. ontbijt

Ben je op zoek naar een comfortabel verblijf in het hart van Berlijn? Dan is het Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz de perfecte keuze voor jou! Dit moderne hotel biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook alle gemakken die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de Duitse hoofdstad. Begin je dag goed met het uitgebreide ontbijtbuffet dat het hotel aanbiedt. Het hotel bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vlakbij de beroemde Alexanderplatz. Dit betekent dat je midden in het bruisende centrum van Berlijn zit. Vanaf hier kun je gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad bereiken, zoals de Fernsehturm, het Museumsinsel en de East Side Gallery. Na een dag vol avonturen in de stad, is het heerlijk om terug te keren naar je kamer. Perfect om even tot rust te komen en nieuwe energie op te doen voor de volgende dag.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek tijdens een stedentrip de bruisende hoofdstad Berlijn incl. ontbijt!

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Tramhalte Otto-Braun-Straße (Berlin Mitte) ligt op steenworp afstand
  • Alexanderplatz ligt op loopafstand
  • De Kathedraal van Berlijn ligt op ca. 1 km afstand
  • Het stadscentrum ligt op ca. 1 km afstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan het Holocaustmonument
Hoogtepunten van Berlijn

Brandenburger Tor
Dit majestueuze monument is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een krachtig symbool van de Duitse eenheid. Ooit stond het midden in de scheiding tussen Oost- en West-Berlijn, nu verwelkomt het bezoekers uit alle windstreken.

Berlijnse Muur en East Side Gallery
De overblijfselen van de Berlijnse Muur zijn een belangrijk historisch monument. De East Side Gallery is een 1,3 km lang stuk van de muur dat is omgevormd tot een openluchtgalerie met muurschilderingen van kunstenaars van over de hele wereld.

Museuminsel (Museumeiland)
Voor de cultuurliefhebbers is een bezoek aan het Museuminsel een must. Dit UNESCO-werelderfgoed herbergt vijf wereldberoemde musea, elk met hun eigen unieke collecties. Of je nu geïnteresseerd bent in oude beschavingen, kunst of geschiedenis, hier vind je gegarandeerd iets dat je aanspreekt.

Checkpoint Charlie
Checkpoint Charlie, ooit de bekendste grensovergang tussen Oost- en West-Berlijn, is nu een populaire toeristische attractie. Hoewel het originele checkpoint niet meer bestaat, geeft de reconstructie je een goed beeld van hoe het er destijds aan toe ging. Het nabijgelegen museum vertelt fascinerende verhalen over vluchtpogingen en het leven in een verdeelde stad.

Alexanderplatz en de Fernsehturm (TV-toren)
Wil je het moderne Berlijn ervaren? Ga dan naar Alexanderplatz, het kloppende hart van de stad. De imposante Fernsehturm (TV-toren) torent hoog boven alles uit. Neem de lift naar boven voor een adembenemend uitzicht over de hele stad.

Holocaustmonument (Denkmal für die ermordeten Juden Europas)
Het indrukwekkende Holocaustmonument, officieel het Denkmal für die ermordeten Juden Europas. Dit labyrint van betonnen blokken nodigt uit tot nadenken en herdenken. Het is een krachtige herinnering aan een donkere periode uit de geschiedenis.

Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Otto-Braun-Straße, 69,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Otto-Braun-Straße, 69, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het moderne Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz hotel bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, vlakbij de beroemde Alexanderplatz. Dit iconische plein is het bruisende centrum van Berlijn-Mitte en vormt het perfecte startpunt voor je ontdekkingstocht door de stad. Er is een tramhalte aan de overkant van de straat en het treinstation Berlin Alexanderplatz Bahnhof ligt op 10 minuten lopen. De luchthavens Tegel en Schönefeld liggen beide op 40 minuten afstand. Er is een fitnesscentrum en er is gratis Wi-Fi aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 29,00 per auto per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag, tegen meerprijs
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Berlijn

Steden
Berlijn

Deze bruisende metropool in Oost-Duitsland kent vele gezichten. Overal laten interessante bezienswaardigheden het rijke verleden van de Duitse hoofdstad zien.

Berliner Dom

Bezienswaardigheden, Cultuur
Am Lustgarten

De Berliner Dom is een barokke kathedraal gebouwd in opdracht van keizer Wilhelm II tussen 1894 en 1905. Het is gelegen op een eiland in de Spree, best gekend als het museumeiland. Het is de derde kerk die op deze plaats werd gebouwd.

Pergamon Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Bodestrasse 1

Het Pergamon Museum is een van de bekendste en belangrijkste musea van Berlijn. Het Museum is onderverdeeld in drie afdelingen: de antiquiteiten, Islamitische kunst, en het museum van het Nabije Oosten.

Altes Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Am Lustgarten

Het Altes Museum is wereldberoemd om zijn uitgebreide collectie van kunst uit de oudheid. Oorspronkelijk werd het museum gebouwd om onderdak te verschaffen aan de kunstcollectie van de Koninklijke familie van Pruisen.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Distrikt Coffee in Berlijn

Eten en drinken
Bergstraße 68

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Distrikt Coffee, een paradijs voor koffieliefhebbers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag, tegen meerprijs

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 29,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro