Cruises
9 dagen
Incl. ontbijt

UNIEK! šŸ”„ 9-daagse cruise vanaf Dubai naar Abu Dhabi, Doha en Muscat o.b.v. volpension incl. vlucht, hotel, havengelden & meer!

Costa Smeralda - afvaart Dubai
Dubai - Cruise Terminal, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1099,-
totaal: 2230,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 9 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
9-daagse luxe cruise o.b.v. volpension of all-inclusive vanaf Dubai naar Abu Dhabi, Doha en Muscat incl. vlucht en voorovernachting

Welkom in Dubai, waar dromen werkelijkheid worden! Na aankomst reis je naar je hotel om te ontspannen en je voor te bereiden op een onvergetelijke cruise. Stap aan boord van je schip de Costa Smeralda en verken de vele faciliteiten. In de Golf van Oman transformeert het schip in een magische zeeoase. Beleef een "Duizend-en-een-nacht" ervaring met luxueuze tenten, buikdanseressen en betoverende muziek die je meevoeren naar de mystieke woestijnsfeer. Je eerste bestemming is Muscat. Bezoek de Sultan Qaboos Grand Mosque, het Bait Zubair Museum en ontdek de rijke Omaanse cultuur. Geniet van relaxte dagen op zee en ontspan in de spa, neem een duik in het zwembad of geniet van een lekker drankje aan boord. Mis de sterrenkijkervaring met een deskundige gids niet, die je meeneemt in de verhalen achter de sterrenbeelden. Doha wacht op je met moderne architectuur en luxe. Ontdek wolkenkrabbers, musea, winkelcentra en geniet van culinaire hoogstandjes. In Abu Dhabi bezoek je de prachtige Sheikh Zayed-moskee, en ontdek je de culturele schatten zoals het Louvre Abu Dhabi. Sluit de dag af met een feest onder de indrukwekkende skyline. Je cruise eindigt waar het begon, in het bruisende Dubai. Ben je klaar om aan boord te stappen en de reis van je dromen te gaan maken?

Cruises
9 dagen
Incl. ontbijt

UNIEK! šŸ”„ 9-daagse cruise vanaf Dubai naar Abu Dhabi, Doha en Muscat o.b.v. volpension incl. vlucht, hotel, havengelden & meer!

Costa Smeralda - afvaart Dubai
Dubai - Cruise Terminal, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 1 voorovernachting in een 3*-hotel in Dubai o.b.v. logies
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht Dubai vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of Ć  la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of Ć  la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of Ć  la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief Hotel Service Charge
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive: inclusief het 'My Drinks' drankenpakket; onbeperkt wijn, bier, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst en voorovernachting
Vannacht verblijf je in een 3*-hotel in Dubai o.b.v. logies

Een warm welkom in Dubai, waar al je dromen uit komen! Eenmaal aangekomen op het luchthaven in Dubai ga je op eigen gelegenheid naar het hotel om uit te rusten en je voor te bereiden op de cruise. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om Dubai te verkennen en een wandeling te maken langs de Burj Khalifa.

Dag 2 en 3: inchecken cruise en Dubai
Vandaag ga je op eigen gelegenheid naar de cruisehaven van Dubai en kun je alvast alles mogelijkheden op het schip ontdekken. Ga op zoek naar je hut en ontdek de vele faciliteiten aan boord. Nog niet genoeg van Dubai zelf gezien? Ga er dan nog op uit, want het schip zal morgen pas de haven van Dubai verlaten.

Dag 4: vertrek uit Dubai
Vandaag zal het schip om 13:00 uur de haven van Dubai verlaten

Om 13:00 uur zal het schip de haven van Dubai verlaten. Vanaf het schip heb je een prachtig uitzicht op Dubai en op zee. Geniet van alles aan boord. Ga zwemmen, ontspan in de spa of duik het casino in. Rond 23:00 uur zul je de Golf van Oman bereiken. In het hart van de Golf van Oman transformeert het schip in een magische zeeoase, waar je een betoverende "Duizend-en-een-nacht" ervaring beleeft. Te midden van luxueuze tenten, sierlijke buikdanseressen en betoverende muziek word je ondergedompeld in de warme, mystieke sfeer van de woestijn. Dit is een unieke, meeslepende en boeiende belevenis die al je zintuigen prikkelt.

Dag 5: Muscat
Om 08:30 uur zal het schip aankomen en weer vertrekken om 19:00 uur

Je eerste bestemming doemt waarschijnlijk tijdens je ontbijt al voor je op: Muscat. Je hebt de hele dag om deze prachtige stad te gaan verkennen want om 19:00 vanavond vertrekt het schip pas weer. Breng een bezoek aan de prachtige Sultan Qaboos Grand Mosque. Het is een van de grootste moskeeƫn van het Midden-Oosten en "pas" in 2001 voltooid. Het indrukwekkende complex strekt zich uit over een gebied van meer dan 4 hectare en biedt plaats aan duizenden gelovigen. Het interieur en exterieur van de moskee zijn verfraaid met prachtige details en vakmanschap, waardoor het een adembenemende bestemming is voor zowel gelovigen als toeristen. Houd er wel rekening mee dat dames volledig bedekt dienen te zijn met een shirt met lange mouwen en de heren geen korte broek mogen dragen. Na een bezoek aan de moskee kun je je weg door de stad vervolgen naar het Bait Zubair Museum, dat de rijkdom van de culturele geschiedenis van Oman tentoonstelt. Wil je nou niets missen van de stad? Boek dan een sightseeing tour.

Dag 6: op zee, "navigeren tussen de sterren"
Voordat je op je volgende bestemming aankomt, breng je twee dagen op zee door. Drink een lekkere Aperol Spritz in de bar, kom tot rust in de spa of neem een verfrissende duik in het zwembad met aquapark. Ga in ieder geval niet vroeg naar bed want om 23:00 uur staat je nog iets bijzonders te wachten! Met de hulp van een deskundige gids duik je in de verhalen en legendes die schuilgaan achter de sterrenbeelden van de Emiraten, en beleef je adembenemende momenten onder de sterrenhemel.

Dag 7: Doha, Qatar
Om 07:00 komt het schip aan in de haven van Doha en vertrekt weer om 17:00 uur

Doha is een fascinerende stad vol prachtige bezienswaardigheden. Het is de hoofdstad van Qatar en staat bekend om zijn moderne architectuur en luxe levensstijl. Het is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest indrukwekkende wolkenkrabbers, zoals de iconische Toren van Doha en de Aspire Tower. Daarnaast heeft de stad ook een rijke culturele scene, met musea zoals het Museum voor Islamitische Kunst en het Nationaal Museum van Qatar. Doha is ook een geweldige bestemming voor winkelliefhebbers, met talloze winkelcentra en boetieks. Als je van lekker eten houdt, zul je ook niet teleurgesteld worden in Doha. De stad heeft een breed scala aan restaurants die heerlijke gerechten uit de hele wereld serveren.

Dag 8: Abu Dhabi en "Skyline party"
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 23:00 uur

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en staat bekend om zijn prachtige moskeeƫn, waaronder de beroemde Sheikh Zayed-moskee. Naast het bezoeken van deze indrukwekkende religieuze locatie, kun je ook genieten van activiteiten zoals sandboarden in de woestijn en een spannende woestijnsafari. In de stad zelf kun je genieten van luxe winkelcentra, heerlijke restaurants en prachtige parken. Ontdek het prachtige eiland Saadiyat, waar je culturele instellingen zoals het Louvre Abu Dhabi en het in aanbouw zijnde Guggenheim Abu Dhabi kunt bezoeken. Daarnaast kun je ontspannen op de mooie stranden en golfbanen. Ook vandaag niet vroeg naar bed gaan hoor! De adembenemende skyline van Abu Dhabi vormt namelijk het decor voor deze buitengewone nacht. Muziek, privƩruimtes en dansers in traditionele kledij voegen een vleugje verleiding toe aan het feest.

Dag 9: terugkomst in Dubai
Om 08:00 uur komt het schip weer aan in Dubai

Met de terugkomst in Dubai zit helaas je cruise er al weer op. Wellicht vlieg je wat later terug en kun je nog even rondkijken in de stad voordat je naar huis vliegt.

Let op:
Wanneer je kiest voor de afvaart op 21-12-2024 vaar je onderstaande route:

Dubai - Abu Dhabi - Doha - Muscat - Oman - Dubai.
Ook tijdens deze afvaart kun je genieten van de "woestijn op zee" ervaring, het "navigeren tussen de sterren" en de "Skyline party"

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Op dag 1 vlieg je naar Dubai en heb je een voorovernachting in Dubai. Op dag 2 ga je aan boord van het schip.
  • Deze reis is exclusief transfers!
  • Het is gebruikelijk dat je na ongeveer een uur na aanmeren van boord kunt en je uiterlijk 30 minuten voor vertrek weer aan boord bent.

All-inclusive tijdens de cruise
Het is ook mogelijk om de cruise o.b.v. all-inclusive te boeken. Wanneer je dit boekt, heb je de het 'My Drinks' drankenpakket inclusief het arrangement, wat het volgende inhoudt:

  • 1 fles water (0,5L) per persoon per dag
  • Onbeperkte selectie aan wijnen per glas
  • Heineken tapbier
  • Ruim aanbod aan cocktails (zoals Mojito, Gin tonic, Bacardi Breezer etc.)
  • Aperol Spritz en Crodino aperitieven (ook als mocktails)
  • Geselecteerde likeuren en sterke drank
  • Koffie, cappuccino en thee
  • Frisdranken en vruchtensappen
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Smeralda - afvaart Dubai
Cruise Terminal,
Dubai - Cruise Terminal, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
Cruise Terminal, Dubai - Cruise Terminal, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Costa Smeralda, de naam van het schip weerspiegelt ƩƩn van de mooiste en toeristische plekken in Sardiniƫ. Aan boord van de Costa Smeralda ervaar je modern design, stijl en Italiaanse gastvrijheid. Het design van de Costa Smeralda staat in het teken van Italiƫ. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken en daarnaast zal je je geen moment vervelen. Voor de kids zijn er diverse kinderclubs voor verschillende leeftijdscategorieƫn (t/m 17 jaar), maak een dansje tijdens de Silence Party, breng een bezoek aan het Colosseo of geniet van de live muziek in een van de lounges. Voor ontspanning kun je terecht in de Spa van Costa Smeralda. Geniet van een heerlijk inspannende massage, een schoonheidsbehandeling of ga relaxen in de sauna (tegen betaling). Daarnaast beschikt Costa Smeralda over een fitnessruimte. Costa Smeralda is voorzien van maar liefst vier zwembaden, twee kinderzwembaden en een waterpark met glijbanen. Tijdens je reis krijg je een restaurant toegewezen voor de gehele cruise. Je kunt daarnaast kiezen voor een buffet (incl. in de prijs) of voor de specialiteitenrestaurants (excl. in de prijs). De specialiteitenrestaurants zijn o.a.: Archipelago Restaurant, Pizzeria Pummid'ore, Teppanyaki Restaurant en Sushino at Costa.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Fƶhn
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriƫren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Belangrijk
Houd altijd de inschepingsgegevens (adressen etc.) zoals vermeld in de documenten van Costa aan.

Deze reis is exclusief:

  • Transfers
  • Ruimbagage
  • Stoelreservering in het vliegtuig

Let op:

  • Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • 1-persoons-, 3-persoons- en 4-persoonshutten zijn op aanvraag (neem hiervoor contact op met ons service center).
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een prĆ©, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.

Let op!
Klik voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en maatregelen op: deze link.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 09:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen ā‚¬19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro