Wellness
Autovakanties
3 t/m 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de ultieme ontspanning in een luxe 4*-wellnesshotel in Slovenië!

Terme Olimia - Wellness Hotel Sotelia
Podčetrtek, Podčetrtek, Slovenië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
230,-
totaal: 491,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 49 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek 3, 4, 5, 6, 8 of 11 dagen de ultieme ontspanning in een luxe 4*-wellnesshotel in Slovenië

Terme Olimia is een kuuroord dat al eeuwenlang bekend staat om zijn helende thermale bronnen. Gelegen in het pittoreske Sloveense platteland, biedt deze bestemming een unieke combinatie van natuur, wellness en luxe. In het hart van Terme Olimia vind je Wellness Hotel Sotelia, een 4*-hotel die comfort en ontspanning naar een hoger niveau tilt. Het hotel is ontworpen met het oog op harmonie met de natuur, wat direct zichtbaar is in de organische architectuur en het gebruik van natuurlijke materialen. Naast ontspannen kun je ook actief bezig zijn. Ga wandelen of fietsen in de prachtige natuur, neem deel aan yoga en fitness lessen of ga op excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Wellness
Autovakanties
3 t/m 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de ultieme ontspanning in een luxe 4*-wellnesshotel in Slovenië!

Terme Olimia - Wellness Hotel Sotelia
Podčetrtek, Podčetrtek, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 7 of 10 overnachtingen
  • Dagelijks vers fruit en een fles thermaal water op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Onbeperkt toegang tot de zwembaden van Wellness Centre Termalija RELAX, Thermal park Aqualuna and Terme Tuhelj
  • Onbeperkt toegang tot de sauna in Termalia
  • Gratis toegang tot het saunacentrum van Wellness Centre Termalija OF gratis toegang tot de zwembaden in Termalia FAMILY FUN
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een dagtrip naar de Sloveense hoofdstad Ljubljana
Een reis door Slovenië

Olimje
Verscholen in de heuvels van Oost-Slovenië ligt het charmante dorpje Olimje. Hier vind je een prachtig wit kasteel dat ooit dienstdeed als klooster. Het bijzondere aan dit kasteel is dat het de op twee na oudste apotheek van Europa herbergt. Je kunt er rondleidingen volgen en leren over de geschiedenis van kruidengeneeskunde. Vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan de chocolaterie in het dorp, waar je kunt genieten van heerlijke handgemaakte chocolade.

Jelenov Greben
Als je van de natuur houdt, dan is Jelenov Greben een must-visit. Deze prachtige locatie staat bekend om zijn hertenfarm, waar je deze majestueuze dieren van dichtbij kunt bewonderen. Je kunt er wandelen door de bossen, genieten van het prachtige uitzicht over de heuvels en zelfs overnachten in een van de gezellige houten chalets. Het restaurant serveert heerlijke lokale gerechten, waaronder specialiteiten met hertenvlees voor de liefhebbers.

Ljubljana
Geen bezoek aan Slovenië is compleet zonder een trip naar de hoofdstad Ljubljana. Deze charmante stad werd uitgeroepen tot groene hoofdstad van Europa, en dat is niet voor niets. Het stadscentrum is grotendeels autovrij, waardoor je heerlijk kunt wandelen langs de rivier de Ljubljanica en door de gezellige straatjes. Bezoek het middeleeuwse kasteel op de heuvel voor een prachtig uitzicht over de stad, of geniet van de lokale keuken in een van de vele restaurants aan de rivier. Ljubljana ligt op ca. 1,5 uur rijden van het hotel.

Terme Olimia - Wellness Hotel Sotelia
Zdraviliška cesta, 24,
Podčetrtek, Slovenië
Kaart
Zdraviliška cesta, 24, Podčetrtek, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Terme Olimia - Wellness Hotel Sotelia is een luxe wellnesshotel gelegen in Slovenië, bekend om zijn uitgebreide wellnessfaciliteiten en serene omgeving. Het hotel biedt een breed scala aan wellness- en spadiensten, waaronder thermale baden, sauna's, massages en schoonheidsbehandelingen. De focus ligt op ontspanning en herstel, met gebruik van natuurlijke thermale bronnen. Naast wellness, biedt het hotel ook verschillende recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en georganiseerde excursies in de omgeving. De kamers zijn modern ingericht en veel hebben een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Alleen kleine huisdieren (max. 5 KG) € 25,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Rogaška Slatina

Spa en Wellness, Steden
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Celje

Steden, Bezienswaardigheden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Ptuj

Steden, Bezienswaardigheden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Marburg an der Drau

Steden, Bezienswaardigheden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Velenje

Steden, Bezienswaardigheden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Alleen kleine huisdieren (max. 5 KG) € 25,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro