Natuur
Culinair overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

BIJZONDER OVERNACHTEN in authentieke B&B midden in de natuur in de Belgische provincie Antwerpen incl. ontbijt

Colonie 7
Merksplas, Antwerpen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 128,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in authentieke B&B midden in de natuur in de Belgische provincie Antwerpen incl. ontbijt

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten, midden in de natuur? Dan is Colonie 7 de perfecte bestemming voor jou! Deze unieke accommodatie biedt een rustieke en authentieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Je bevindt je hier letterlijk midden in de natuur. Wakker worden met het geluid van vogels en de geur van frisse buitenlucht is hier de normaalste zaak van de wereld. Na een goede nachtrust kun je je dag perfect beginnen in de brasserie van Colonie 7. Hier wordt een heerlijk ontbijt geserveerd dat bij je verblijf is inbegrepen. Hoewel de rust en natuur van Colonie 7 al reden genoeg zijn voor een bezoek, heeft de omgeving nog veel meer te bieden. Bezoek het gevangenismuseum voor een interessante geschiedenisles, verken de omgeving via de vele wandel- en fietsroutes en ontdek lokale bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes.

Natuur
Culinair overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

BIJZONDER OVERNACHTEN in authentieke B&B midden in de natuur in de Belgische provincie Antwerpen incl. ontbijt

Colonie 7
Merksplas, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook o.b.v. halfpension boekbaar
  • Overnachten in een gerenoveerde oude stal
  • Unieke ligging op het domein van de Koloniën
  • Hoogstraten ligt op ca. 9 km van het hotel
  • Turnhout ligt op ca. 10 km van het hotel
  • Antwerpen ligt op ongeveer 50 minuten rijden van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een dagtrip naar Antwerpen
Op reis door de provincie Antwerpen

Turnhout
Deze charmante stad in de Belgische provincie Antwerpen is misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt, maar ze heeft zeker veel te bieden! Gelegen in de Kempen, op een steenworp afstand van de Nederlandse grens, is Turnhout een plek waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. De stad staat bekend om haar rijke erfgoed in de speelkaartenindustrie en wordt zelfs de 'Speelkaartenstad' genoemd. Maar er is zoveel meer te ontdekken! Het prachtige Kasteel van de Hertogen van Brabant domineert het stadscentrum en biedt een fascinerend kijkje in het verleden. Voor cultuurliefhebbers is er het Taxandriamuseum, waar je alles leert over de geschiedenis van de Kempen. Ben je meer van de natuur? Dan zul je genieten van het nabijgelegen natuurgebied de Liereman, perfect voor een ontspannende wandeling. En laten we de gezellige Grote Markt niet vergeten, omringd door cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke Belgische specialiteiten.

Hoogstraten
Deze pittoreske stad in de Belgische provincie Antwerpen is een ware ontdekking voor liefhebbers van cultuur, natuur en lekker eten. Hoogstraten staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen, zoals het imposante kasteel van Hoogstraten en de indrukwekkende Sint-Katharinakerk. Maar er is zoveel meer te beleven in deze charmante stad! Wandel door de gezellige straatjes van het centrum en geniet van de typisch Vlaamse architectuur. Of maak een fietstochtje door de omliggende natuur, waar je kunt genieten van uitgestrekte velden en bossen. Hoogstraten is ook beroemd om zijn heerlijke aardbeien, die je hier in het seizoen overal kunt proeven. Bezoek een lokale aardbeienteler en ontdek waarom de Hoogstraatse aardbei zo geliefd is. Voor de kunstliefhebbers is er het interessante Stedelijk Museum, waar je meer leert over de rijke geschiedenis van de stad.

Antwerpen
Deze Belgische havenstad aan de Schelde heeft zoveel te bieden dat je ogen tekort komt. Laat je betoveren door de prachtige architectuur, van de gotische Onze-Lieve-Vrouwekathedraal tot het ultramoderne MAS (Museum aan de Stroom). Wandel door de gezellige straatjes van het historische centrum en ontdek verborgen pareltjes zoals het Plantin-Moretus Museum, een UNESCO Werelderfgoed. Antwerpen staat ook bekend als modestad, dus fashionista's kunnen hun hart ophalen in de trendy boetiekjes en grote winkelstraten. Foodliefhebbers komen aan hun trekken in de talloze restaurants, van sterrenkeukens tot gezellige bistro's. Proef zeker de lokale specialiteiten zoals Antwerpse handjes (koekjes) en een frisse pint Belgisch bier. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Rubenshuis, waar de beroemde schilder Peter Paul Rubens woonde en werkte. Voor een adembenemend uitzicht over de stad en de haven, neem je de lift naar het dak van het MAS. 's Avonds bruist Antwerpen van leven, met gezellige cafés en een bruisende culturele scene.

Colonie 7
10 Kapelstraat,
Merksplas, België
Kaart
10 Kapelstraat, Merksplas, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verscholen in het hart van Merksplas ligt een parel die je niet mag missen: Colonie 7. De kamers zijn ondergebracht in een gerenoveerde oude stal, waar de authentieke details zorgvuldig bewaard zijn gebleven. De kamers bieden een scala aan faciliteiten, waaronder een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en een minibar, zodat je je thuis kunt voelen tijden je verblijf! Ook kun je culinair genieten in de gezellige brasserie. Je kunt hier terecht voor een smakelijke lunch of diner, bereid met verse, lokale ingrediënten. Bij mooi weer is het terras de perfecte plek om te genieten van de serene omgeving!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Turnhout

Steden
Grote Markt

Turnhout wordt algemeen beschouwd als de hoofdstad van de Kempen. Ondanks dat het geen grote stad is, zijn er vele bezienswaardigheden te ontdekken en musea te bezoeken.

Bobbejaanland

Attractieparken
Olensteenweg 45

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart: fun voor groot en klein! Met meer dan 40 attracties, vindt iedereen er wel eentje die zijn hart sneller doet slaan.

Kasteel Bouvigne

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
Bouvignelaan 5

Het landgoed dateert uit de 15e eeuw en bestaat uit een sprookjesachtig kasteel omgeven door drie bijzondere tuinen. Alle kasteeltuinen zijn te bezoeken.

Breda

Steden

Breda is dan wel een stad, toch heerst er een dorpse sfeer. De stad heeft een rijke historie, heerlijke winkelstraten, interessante musea en tentoonstellingen.

Onze Lieve Vrouwekerk Breda

Bezienswaardigheden
Kerkplein 2

Midden in het centrum aan de Grote Markt staat het belangrijkste monument van de stad. In de kapel liggen tientallen leden van de familie van Hendrik III van Nassau-Breda begraven.

Haven van Breda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Boottochten en watersporten

In het prachtige historische centrum van Breda bevindt zich ook de haven van de stad. Verschillende rondvaartboten voeren u door de haven langs de vele monumentale panden die er langs de oevers te vinden zijn.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro