Cruises
9, 10 of 11 dagen
Incl. ontbijt

Tropische cruise met 'Wonder of the Seas' vanaf Orlando naar de Bahamas, Mexico en Honduras o.b.v. volpension

Wonder of the Seas - afvaart Port Canaveral
Cape Canaveral - Cruise Terminal, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1769,-
totaal: 3570,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 9 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Tropisch genieten o.b.v. volpension aan boord van de 'Wonder of the Seas' tijdens een 10-, 11- of 12-daagse cruise vanaf Orlando naar het privé eiland Cococay op de Bahamas, Cozumel, Roatan en Puerto Costa Maya en incl. vlucht en voorovernachting Orlando

Stap aan boord van de Wonder of the Seas voor een onvergetelijke tropische cruise die je meeneemt naar enkele van de mooiste bestemmingen in het Caribisch gebied. Je avontuur begint in Port Canaveral, van waaruit je koers zet naar CocoCay, Royal Caribbean's exclusieve privé-eiland op de Bahamas. Hier kun je genieten van witte zandstranden, ontspannen in luxe cabana's, of spanning zoeken in het waterpark met de hoogste glijbaan in Noord-Amerika. De reis gaat verder naar Cozumel, Mexico, een duikersparadijs waar je kunt snorkelen in het kristalheldere water of de Maya-ruïnes van Tulum kunt verkennen. Daarna bezoek je het idyllische Roatán in Honduras, bekend om zijn prachtige koraalriffen en weelderige jungle, perfect voor avontuurlijke excursies of een rustige dag aan het strand. Je volgende bestemming is Puerto Costa Maya, een kleurrijke Mexicaanse haven waar je kunt genieten van authentieke culinaire ervaringen, winkelen bij lokale ambachtslieden, of relaxen aan de kust. Aan boord van de Wonder of the Seas word je tijdens de hele reis verwend met luxe voorzieningen, culinaire hoogstandjes, en non-stop entertainment, waardoor elke dag aan boord net zo bijzonder is als de bestemmingen die je verkent.

Cruises
9, 10 of 11 dagen
Incl. ontbijt

Tropische cruise met 'Wonder of the Seas' vanaf Orlando naar de Bahamas, Mexico en Honduras o.b.v. volpension

Wonder of the Seas - afvaart Port Canaveral
Cape Canaveral - Cruise Terminal, Florida, Verenigde Staten bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 voorovernachtingen nabij Orlando Executive Airport of Downtown Orlando o.b.v. logies
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Orlando Executive Airport vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks uitgebreid lunchbuffet of à la carte lunch
  • Dagelijks snacks
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet of à la carte diner (waarvan ten minste 1x een galadiner)
  • Inclusief koffie, thee, ijswater en limonade gedurende de dag in de buffetrestaurants
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik fitness, zwembaden en whirlpools
  • Inclusief havengelden en tax
  • Vertrek in augustus, september, oktober en november 2024!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Orlando, Verenigde Staten

Je vliegt vandaag naar Orlando Executive Airport. Op eigen gelegenheid reis je naar je hotel waar je de eerste nacht zult verblijven. Heb je nog energie over na je heenreis? Dan kun je er voor kiezen om Orlando te gaan ontdekken.

Dag 2: vertrek vanuit Port Canaveral (Orlando), Verenigde Staten
Om 16.30 uur zal het schip vertrekken

Vandaag is het moment om aan boord te gaan van het geweldige schip! Om 16.30 uur vertrekt het schip, dus zorg ervoor dat je (op eigen gelegenheid) op tijd bij de cruiseterminal bent voor het inschepen. Hierna stap je binnen in je hut, waar jij de komende tijd heerlijk zal slapen en kunt genieten van de nodige comfort. Het schip is een stad op zich, dus ga zeker op pad om zoveel mogelijk van het schip te ontdekken.

Dag 3: Cococay, Bahamas
Het schip komt aan om 07.00 uur en vertrek weer om 17.00 uur

Cococay, ook wel bekend als "Perfect Day at CocoCay", is een privé-eiland van Royal Caribbean International. Dit afgelegen stukje hemel biedt een ongeëvenaarde ontsnapping aan het dagelijkse leven, waar je kunt genieten in een idyllische omgeving. Het eiland staat bekend om de witte zandstranden en glinsterende turquoise wateren, die uitnodigen tot eindeloze uren zonnebaden, zwemmen en snorkelen. Ontdek de fascinerende onderwaterwereld vol kleurrijke vissen en exotische koraalriffen tijdens een ontspannende snorkeltocht. Een hoogtepunt van Cococay is het Thrill Waterpark (tegen betaling), waar je uitdagende glijbanen en waterattracties vindt. Race op de Twin Racing Slides of laat je meevoeren op de golven in het grootste golfslagbad van de Caribbean. Tropischer wordt het niet!

Dag 4: op zee

Vandaag heb je de hele dag de tijd om gebruik te maken van alle fantastische faciliteiten aan boord. Maak een duik in het zwembad, glij van de glijbanen en ga lekker zonnebaden op het dek. Daarnaast kun je lekker bubbelen in het bubbelbad of je kunsten oefenen op de Flow Rider. Test je geluk in het casino, maak een pirouette op de schaatsbaan en geniet in de wijn/champagne bar. Wat een toffe faciliteiten op de Wonder of the Seas! Je kunt een film kijken in de bioscoop, naar de speelhal of pak jij als eerste de microfoon en zing je uit volle borst mee op de leukste meezingers bij de karaokebar. Uit je dak gaan op de dansvloer? Ook dit is mogelijk in de disco!

Dag 5: Cozumel, Mexico
Het schip komt aan om 07.00 uur en vertrek weer om 18.00 uur

Tijdens een cruise naar Cozumel, een prachtig eiland voor de kust van Mexico, wacht je een dag vol avontuur en ontspanning. Bij aankomst word je begroet door het heldere, turquoise water en de levendige sfeer van de haven. Cozumel staat bekend om zijn schitterende koraalriffen, dus begin je dag met snorkelen of duiken in het Palancar Reef, waar je kleurrijke vissen en indrukwekkende onderwaterformaties kunt bewonderen. Als je meer wilt ontdekken, maak dan een uitstapje naar de Maya-ruïnes van San Gervasio, een heilige plaats die ooit door de Maya's werd bezocht. Voor een authentieke Mexicaanse ervaring kun je de charmante stad San Miguel verkennen, waar je kunt genieten van lokale gerechten, zoals verse ceviche en taco's, of handgemaakte souvenirs kunt kopen bij de marktkraampjes.

Dag 6: Roatán, Honduras
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrek weer om 17.00 uur

Roatán is een prachtig eiland in Honduras. Je wordt verwelkomd door weelderige groene heuvels, ongerepte stranden, en een ontspannen Caribische sfeer. Roatán staat bekend om zijn wereldberoemde koraalriffen, die deel uitmaken van het op één na grootste barrièrerif ter wereld. Ga snorkelen of duiken bij West Bay Beach, waar je kleurrijke koraaltuinen en tropische vissen kunt bewonderen in het kristalheldere water. Voor een uniek avontuur kun je een bezoek brengen aan het Gumbalimba Park, waar je door een weelderige jungle kunt wandelen, exotische vogels en speelse kapucijnaapjes kunt ontmoeten, en zelfs een kijkje kunt nemen in een piratenmuseum. Als je op zoek bent naar meer ontspanning, zijn de prachtige stranden van Roatán perfect om te zonnebaden of te zwemmen. Een andere populaire activiteit is een rit met de kabelbaan door de boomtoppen in Mahogany Bay, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten over de kustlijn.

Dag 7: Puerto Costa Maya, Mexico
Het schip komt aan om 07.00 uur en vertrek weer om 14.00 uur

Een bezoek aan Playa Costa Maya tijdens je cruise is een verfrissende ervaring vol plezier en ontspanning. Dit tropische paradijs aan de kust van Mexico verwelkomt je met zijn ongerepte stranden en levendige sfeer. Bij aankomst word je begroet door het kleurrijke Costa Maya Village, waar je kunt genieten van lokale marktkramen, winkels en restaurants. Breng je dag door met ontspannen op het prachtige Mahahual Beach, waar het witte zand en het kristalheldere water uitnodigen tot zwemmen en zonnebaden. Voor een beetje avontuur kun je een excursie maken naar de nabijgelegen Maya-ruïnes van Chacchoben, waar je de fascinerende geschiedenis van de oude Maya-cultuur kunt ontdekken. Als je meer wilt weten over de lokale flora en fauna, bezoek dan het Sian Ka'an Biosphere Reserve, een beschermd natuurgebied waar je met een gids door mangrovenbossen kunt wandelen en het rijke wildlife kunt observeren.

Dag 8: op zee

Nog een heerlijke dag om genieten op zee. Want je hebt ongetwijfeld nog niet alles van het schip kunnen ontdekken. Ontspan met een goed boek bij het zwembad, neem plaats in de bar voor een heerlijke cocktail of shop je laatste souvenirs in de leukste winkels aan boord.

Dag 9: terugkomst Port Canaveral (Orlando), Verenigde Staten
Om 06.00 uur zal het schip weer aanmeren in Port Canaveral

Wat een geweldige ervaring was dat! De afgelopen dagen hebben ongetwijfeld veel onvergetelijke indrukken bij je achtergelaten! Het schip meert om 06.00 uur aan. Op eigen gelegenheid vertrek je naar Orlando Executive Airport maak je je klaar voor je terugvlucht.

Dag 10: terugkomst

Door het tijdsverschil en de vliegafstand kom je vandaag weer aan en kan het grote nagenieten beginnen!

Let op! Het vaarschema is ten alle tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

11- of 12-daagse reis
Je kunt er ook voor kiezen om van een langer verblijf te genieten door een 11- of 12-daagse reis te boeken. Je zult dan niet 1, maar 2 of 3 voorovernachtingen hebben in Orlando, zodat je deze prachtige stad uitgebreid kunt ontdekken. Of wat dacht je van een bezoek aan Walt Disney World Orlando te combineren tijdens deze dagen?

Routewijziging
Het kan zijn dat er bij enkele afvaarten de route zal uitwijken of dat de route in een andere volgorde gevaren wordt. Hieronder tref je de afwijkende routes aan t.o.v. bovenstaande omschrijving.

  • 04-05-2025: Port Canaveral - Nassau, Bahama's (i.p.v. Cococay) - op zee - Puerto Costa Maya - Roatán - Cozumel - op zee - Port Canaveral
  • Alle afvaarten vanaf 18-05-2025 zal in deze volgorde worden gevaren: Port Canaveral - Cococay - op zee - Puerto Costa Maya - Roatán - Cozumel - op zee - Port Canaveral
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Wonder of the Seas - afvaart Port Canaveral
445 Challenger Road,
Cape Canaveral - Cruise Terminal, Verenigde Staten
Kaart
445 Challenger Road, Cape Canaveral - Cruise Terminal, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het schip Wonder of the Seas℠ verkende de perfecte Caribische kusten vanaf maart 2022 en startte daarna het meest epische Europa-seizoen ooit. De scheepsklasse die het cruisen opnieuw definieerde, is nu nog brutaler geworden. 's Werelds 1-na-grootste schip, Wonder of the Seas℠, brengt nog grotere avonturen met zich mee. Een volledig opnieuw ontworpen pooldeck met meer manieren om te genieten van de zon (of schaduw) dan ooit tevoren. AquaTheater voegt entertainment op het puntje van je stoel toe aan de line-up met een prachtig uitzicht op de oceaan en een dramatische nieuwe achtergrond. En de geheel nieuwe Playscape, een onderwaterwereld bezaaid met glijbanen, klimmuren en spelletjes, waar je de fantasie de vrije loop kan laten. En daarbij terugkerende fan-favorieten zoals de FlowRider® en Ultimate Abyss℠. Ook op culinair gebied ontbreekt het je aan niets. Ruime keuze uit (specialiteiten) restaurants, snacks, bars en daarbij behorende live-entertainment!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Minigolf
  • Disco / Nightclub
  • Waterpark
  • Casino
  • A la carte restaurant
  • Schaatsbaan
  • Kidsclub
  • Bar
  • Klimmuur
  • Theater
  • Sauna
  • Speelkamer
  • Game kamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Zip line
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • Sportveld
  • Bubbelbad
  • Solarium
  • Specialiteiten restaurant
  • Bioscoop
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Service charge (o.a. fooien) ca. € 16,00 per persoon per dag

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Voordat je bij de cruisehaven arriveert, check dan goed de documenten van de rederij om zeker te weten dat je bij de juiste cruise terminal arriveert vanwaar jouw schip vertrekt (er zijn namelijk meerdere cruise terminals).
  • Uitchecken is aansluitend aan de aankomst van het schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.

Gezondheid & veiligheid maatregelen:
De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren geen vaccinatie-eis meer, soms wel aangevuld met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij op deze link.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten van ca. €49,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je op deze pagina. Een ESTA-formulier is dus verplicht en moet ten minste 72 uur vooraf de geplande reis ingediend zijn.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 08:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro