Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een all-inclusive vakantie naar Hammamet, Tunesië incl. vlucht en transfer

Le Paradis Palace
Hammamet, Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
369,-
totaal: 806,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 150 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van 6, 8, 11 of 15 overnachtingen in een all-inclusive vakantie naar Hammamet, Tunesië incl. vlucht en transfer

Als je op zoek bent naar een zonnige ontsnapping tijdens de winter, is Hammamet in Tunesië een ideale keuze. Deze betoverende kustplaats aan de Middellandse Zee biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Met zijn aangename klimaat, uitgestrekte stranden en een rijke culturele geschiedenis is Hammamet de perfecte plek om te ontsnappen aan de winterkou. Dwaal door de schilderachtige medina met zijn kronkelende straatjes en levendige markten, proef de heerlijkste verse vis in gezellige eetgelegenheden, of geniet van pure ontspanning in een luxe spa met een traditionele hammam. In Hammamet laat je de winter achter je en omarm je het leven onder de zon.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een all-inclusive vakantie naar Hammamet, Tunesië incl. vlucht en transfer

Le Paradis Palace
Hammamet, Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tunis vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks uitslapers ontbijt (10.00 – 11.00 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 – 14.00 uur)
  • Dagelijkse snacks in de namiddag (15.30 – 17.00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.30 – 21.30 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 00.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
wat is er te zien in de omgeving van Hammamet?

De Ruïnes van Pupput:
Net buiten Hammamet, zijn de fascinerende Ruïnes van Pupput. Vroeger was Pupput een deel van het Romeins rijk. Nu zorgt Pupput voor een kijkje in het verleden met indrukwekkende overblijfselen van badhuizen, villa’s en kleurrijke mozaïeken. Wat deze plek echt bijzonder maakt, is dat een van de grootste Romeinse begraafplaatsen in Tunesië, hier te zien is. Het contrast tussen de rustige, mysterieuze omgeving en de bruisende Hammamet maakt Pupput een unieke dag trip.

Bezoek Cape Bon:
Dit is een klein schieteiland ten noordoosten van Tunesië en goed bereikbaar per boot. Het staat bekend om zijn vruchtbare grond, die de regio voorziet van uitgestrekte citrusboomgaarden, olijfgaarden en wijngaarden. Charmante kustplaatsen zoals Hammamet en Nabeul trekken zowel lokale bewoners als toeristen met hun mooie stranden en levendige markten.

De medina van Hammamet:
De Medina van Hammamet is een sfeervol doolhof van smalle straatjes, omringd door oude stadsmuur en zelfs nog met een prachtig uitzicht op zee! Hier kun je urenlang dwalen langs traditionele winkeltjes waar je onder andere kleurrijke tapijten, specerijen en handgemaakte sieraden vindt. De historische kasbah, gelegen aan de rand van de medina, kan je zeker niet missen voor een prachtig uitzicht, en een beetje geschiedenis.

Bou-Hedma Nationaal Park:
Dit is een uitgestrekt natuurgebied dat bekendstaat om zijn wilde schoonheid en rijke biodiversiteit. Het park biedt talloze wandelpaden waar je zeldzame diersoorten zoals de Dorcasgazelle en de berberaap kunt spotten. Naast het bewonderen van deze prachtige dieren, kun je hier ook genieten van het indrukwekkende landschap! Voor natuurliefhebbers is Bou-Hedma een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de stilte en rust.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Le Paradis Palace
9HR5+2J6 Avenue de la Paix,
Hammamet, Tunesië
Kaart
9HR5+2J6 Avenue de la Paix, Hammamet, Tunesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Le Paradis Palace is een prachtig all-inclusive 4*-hotel met uitzicht over de golf van Hammamet. Het hotel ligt pal aan een van de mooiste stranden van Tunesië en is daarbij ook nog eens kindvriendelijk! Het centrum van Hammamet ligt op 3 km en is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of taxi. Het bestaat uit verschillende gebouwtjes en telt 503 kamers. In het buffetrestaurant kunt u heerlijk eten, voor drankjes kunt u naar poolbar, lobbybar of ’s avonds in de disco. In de tuin ligt het heerlijk zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Verder biedt Paradis Palace u een souvenirwinkeltje, kapsalon, internetfaciliteiten en wasserette. Voor de kleintjes is er een mini-club (4-12 jaar). De kamers zijn netjes verzorgd en voorzien van airconditioning, telefoon, satelliet TV, huurkluisje, koelkastje en een balkon of terras. De badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en haardroger. Je kunt gratis gebruikmaken van fitness, aerobics, boogschieten, tafeltennis, volleybal, darts, een tennisbaan en zelf waterfietsen en kayaks. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van het Wellness Center. Het animatieteam verzorgt overdag en in de avond voor vermaak op het gebied van sport, spel en entertainment.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Kan mogelijk kosten bevatten
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Marsala

Steden
Marsala

De stad Marsala ligt aan de kust en is bekend vanwege haar Marsala wijnen. Het historische centrum van Marsala is mooi gerestaureerd en heeft een prachtige uitstraling.

Zoutpannen in Trapani

Bezienswaardigheden
Via Giuseppe Garibaldi 138

De zoutpannen van Trapani zijn de oudste in Europa en zijn de thuisbasis van een aantal windmolens die werden gebruikt om het water af te voeren.

Poggioreale – Siciliaans spookstadje

Steden, Bezienswaardigheden
Poggioreale

Het lijkt alsof men hier net vertrokken is, hals-over-kop. U vindt de persoonlijke spullen nog in huis of op straat. Dit is met recht een spookstad!

San Vito Lo Capo

Steden, Stranden
San Vito Lo Capo

In de levendige badplaats San Vito Lo Capo zijn de stranden bijzonder mooi en de zee is smaragdgroen. Het wordt vaak genoemd als één van de mooiste stranden van Italië.

Vallei van de Tempels (Agrigento)

Bezienswaardigheden
Agrigento

De Vallei van de Tempels ligt net buiten Agrigento. De Vallei ligt onderaan de stad en is een overblijfsel van de bewoning in de 6e eeuw voor Christus.

Palermo

Steden
Palermo

Palermo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sicilië. Ervaar hier de authentieke sfeer in het prachtige oude centrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Kan mogelijk kosten bevatten

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro