Kerstmarkten
dagen

STUNT! Kerstshoppen in Düsseldorf incl. hotel met ontbijt

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Mettmann, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
2 of 3 dagen uitgebreid kerstshoppen in Düsseldorf met verblijf in een hotel, incl. ontbijt en o.b.v. eigen vervoer

Tijdens de wintermaanden loop jij rond in Düsseldorf, op één van de grootste kerstmarkten van Duitsland. Het hele centrum ademt kerst en wordt beleefd als een waar spektakel! De met kerstversiering aangeklede hutten veranderen de stad gedurende vier weken in een winters sprookje. De kerstmarkten worden vaak als ontmoetingsplek gebruikt om gezamenlijk te eten, te drinken en om feest te vieren. Je voelt op de kerstmarkt een échte kerstsfeer... ben jij hier ooit al eens naartoe geweest? Trommel je vrienden en familie op en waan je in een magisch winterwonderland. En wat is nu leuker dan alle kerstcadeautjes scoren op de markt? Vergeet natuurlijk niet een cadeautje voor jezelf mee te nemen!

Kerstmarkten
dagen

STUNT! Kerstshoppen in Düsseldorf incl. hotel met ontbijt

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Mettmann, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is gelegen op ca. 30 min. van het centrum van Düsseldorf
  • Je reist o.b.v. eigen vervoer
  • Geniet van de heerlijke kerstsfeer!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Kerstmarkt Düsseldorf

Ben je op zoek naar de leukste kerstmarkt van Duitsland? Voor de kerstliefhebbers is de kerstmarkt in Düsseldorf een echte aanrader. Het sfeervolle centrum wordt ieder jaar omgetoverd tot de leukste kerstmarkt van het land. Op maar liefst zes verschillende pleinen staan leuke kraampjes met een uitgebreid assortiment aan kerstspullen, heerlijke glühwein en lekker hapjes. De kerstmarkten worden versierd met honderden lichtjes. Natuurlijk kun je een bezoekje aan de ijsbaan niet overslaan. De kleintjes kunnen zich vermaken op de Schadowplatz, waar een overdekt poppentheater is ingericht. Na afloop kun je nog even nagenieten in de draaimolens. Neem deze winter een kijkje in Düsseldorf!

Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Peckhauser Str. 5,
Mettmann, Duitsland
Kaart
Peckhauser Str. 5, Mettmann, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann is gelegen op korte afstand van het vliegveld van Düsseldorf en het oude centrum van deze gezellige stad. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, bureau en een badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. In het hele hotel kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro