Autovakanties
5, 8, 11 of 15 dagen

4*-familievakantiepark aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk

Domaine Les Mûriers
Vendres Plage, Languedoc-Roussillon, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
319,95
per acco.
Excl. toeristenbelasting € 1,40 p.p.p.n.
Excl. Waarborgsom: € 300,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 43 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 5, 8, 11 of 15 dagen op een 4*-familievakantiepark aan de Middellandse zee in Zuid-Frankrijk

Vier vakantie in dit zeer familievriendelijke vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Domaine Les Mûriers is een waar vakantiedorp met vele zwem- en sportfaciliteiten en een gevarieerd animatieprogramma in de zomer voor jong en oud. Voor de waterratten is dit een paradijs! Denk aan een groot zwembad met ligbedden, 4 glijbanen, een waterval en een pierenbadje voor de allerkleinsten. Les Mûriers is gelegen tegenover een mooi natuurgebied en het brede zandstrand met het pittoreske jachthaventje van Vendres Plage is op slechts 700 meter loopafstand. In de omgeving zijn de steden Béziers (15 km) en Narbonne (30 km) met haar imposante kathedraal zeer de moeite waard om te bezoeken.

Autovakanties
5, 8, 11 of 15 dagen

4*-familievakantiepark aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk

Domaine Les Mûriers
Vendres Plage, Languedoc-Roussillon, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Inclusief gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Vrij gebruik van de faciliteiten op het park
  • Zwembad met glijbanen
  • L'Ile aux Trésors voor kinderen van 5 tot 12 jaar oud in de zomer
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: bezoek de steden Béziers (15 km) en Narbonne (30 km)
Leuke tips in de omgeving

Agde
Het pittoreske Agde is één van de oudste stadjes van Frankrijk en ligt aan de rivier de l'Herault. De plaats staat bekend om het gebruik van het donkere, zeer harde, vulkanische gesteente in haar lokale architectuur, zoals bijvoorbeeld in de Saint-Etienne kathedraal. Er heerst een gemoedelijke sfeer in deze plaats, die in de zesde eeuw voor Christus gesticht is door de Grieken. Ontdek de gezellige stad en wandel door de imposante straatjes. Na een heerlijke wandeling kun je naar het Groene plein toe waar verschillende restaurants en bars zich bevinden. Geniet van de lokale gerechten in dit prachtige stadje.

Béziers
Deze stad heeft een rijke geschiedenis. Uit opgravingen is gebleken dat de stad al in 575 voor Christus bewoond gebied was. Vandaag de dag is de stad Béziers een stad waar veel te zien en te doen is. Zo is er bijvoorbeeld de Saint-Nazaire kathedraal, gelegen in het oude gedeelte van de stad. Deze kathedraal is tot ver buiten de stad te zien, en is een mooi voorbeeld van de Gotische architectuur van de veertiende eeuw. Andere leuke bezienswaardigheden zijn de twee arena’s die de stad rijk is, en het museum voor schone kunsten. Tot slot is er nog de prachtige oude binnenstad, waar je gerust een middag door kunt brengen. De prachtige oude straatjes en de mooie pleintjes zorgen ervoor dat u hier uren kunt rondlopen.

Narbonne
Deze bijzondere plaats staat bekend als de eerste nederzetting die de Romeinen buiten Italië hebben gesticht. De plaats werd namelijk in het jaar 118 voor Christus gesticht onder de naam Colonia Narbo Martius. De stad lag op een strategische locatie. Dankzij de historie en de locatie is het een gezellig plaatsje aan het strand van de Middellandse Zee. In de stad zijn verschillende interessante bezienswaardigheden, zoals de kathedraal in de binnenstad. Ook het Horreum is erg interessant. Het Horreum was ooit een ondergrondse Romeinse opslagplaats. Vandaag de dag wordt het gebruikt als museum. In het midden van de stad zijn overblijfselen te bewonderen van de Via Domitia, de oude Romeinse weg.

Domaine Les Mûriers
Route Dépertementale 37 E,
Vendres Plage, Frankrijk
Kaart
Route Dépertementale 37 E, Vendres Plage, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-vakantiepark Les Mûriers in Vendres Plage is een comfortabel en rustig gelegen vakantiepark. Er is een groot zwembad met 4 glijbanen en een pierenbadje. Je verblijft in een chalet deluxe of een Cottage VIP. Beide accomodatietypen beschikken over twee eigen badkamers met douche. Een apart toilet, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, airconditioning in de woonkamer, een zithoek en een eethoek. De luxe chalets en cottages zijn ruim voorzien van een kitchenette, een magnetron, een vaatwasser, een gaskookplaat (4 pitten) een koelkast, diepvries, koffiezetapparaat en waterkoker. Daarnaast is er een terras met zitje en een eigen parkeerplek. Op het park kun je deelnemen aan vele sport- en spelactiviteiten en er is een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Tevens zijn er een restaurant, een supérette en een wasserij aanwezig op het park (open van juni tot het midden van september).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
1 auto gratis. Extra auto is € 3,00 per nacht
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per week
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per persoon per nacht en dient ter plaatse te worden voldaan.

  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken, kun je contact opnemen met ons service center:

  • Linnenpakket (bed-, bad- en keukenlinnen) € 20,00 per persoon per week (verplichte wissel elke week)
  • Kinderbedje € 20,00 per verblijf
  • Kinderstoel € 20,00 per verblijf
  • Huisdier (op aanvraag) € 35,00 per huisdier per week (max. 2 huisdieren per verblijf)
  • Opladen elektrische auto € 75,00 per week
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per week

Belangrijke informatie

Let op:

Je dient voor vertrek het volgende zelf te verzorgen: het leegmaken van de vuilnisbakken, afwas doen, afwasmachine leegmaken, bakplaat schoonmaken, koelkast leegmaken.

  • Het zwembad is geopend van 27/04/24 tot 30/09/24
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

1 auto gratis. Extra auto is € 3,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro