Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in het centrum van Lille incl. 3-gangendiner

Hotel Novotel Lille Centre Grand-Place
Lille, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
82,-
totaal: 189,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 201 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel midden in het centrum van de Franse stad Lille incl. 3-gangendiner

Lille is een ideale bestemming voor een weekendtrip dicht bij huis! Deze prachtige stad ligt op enkele uren rijden van Nederland. Je verblijft midden in het centrum van Lille, ideaal wanneer je de omgeving wilt ontdekken! De stad staat bekend als één van Frankrijks mooiste steden. Struin langs historische gebouwen met Vlaamse en Franse invloeden en ontdek ideale mix van steden als Parijs, Antwerpen en Gent. Vieux Lille, de oude binnenstad, is magnifiek. Op een paar vierkante kilometer vind je 900 restaurants en cafés en ontelbaar veel boetiekjes, vintageshops en de grotere winkelketens. Hou je van cultuur? Bezoek dan Palais des Beaux-Arts of de Citadel van Rijsel. Voor een prachtig uitzicht over de stad neem je de lift naar de top van het Belfort. Dit is met maar liefst 101 meter het hoogste gebouw van Lille. Het Belfort is onderdeel van het stadhuis en ligt net buiten het centrum van Lille. Na een dag vol nieuwe indrukken, geniet je in het restaurant van het hotel van een heerlijk 3-gangendiner!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in het centrum van Lille incl. 3-gangendiner

Hotel Novotel Lille Centre Grand-Place
Lille, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner (op dag van aankomst, excl. drankjes)
  • Hotel gelegen in het centrum van Lille
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bewonder de stad vanaf het Belfort
Tips voor je stedentrip naar Lille

Ronddwalen in Palais des Beaux-arts
Aan de rand van het oude centrum staat het één na grootste museum van Frankrijk: de Palais des Beaux-arts. Vanaf de buitenkant lijkt het gebouw al op een kunstwerk, maar zeker ook binnen in het gebouw kijk je je ogen uit. er zijn verschillende schildermeesterwerken in permanente collecties, afwisselende exposities en beeldhouwwerken.

Shoppen
Als je een echte shopliefhebber bent, dan kun je in Lille je hart ophalen. De boetiekjes van Vieux Lille (het oude gedeelte van de stad) zijn natuurlijk erg leuk om naar binnen te stappen. Als je van grote winkelcentra houdt, dan mag je Euralille zeker niet missen. Dit enorme winkelcentrum heeft alle bekende merken onder één dak, dus je kan je hier helemaal uitleven.

Bewonder al het street art van Lille
Als je een hedendaagse kunstvorm wilt zien, ga dan naar de lokale VVV. Hier kan je een kaart ophalen waarop alle street art op staat. Op deze kaart is een fietsroute uitgestippeld, wat meteen een leuke manier is om de stad te verkennen! Als je de hele route fietst ben je zo'n 4 uur bezig, maar je kan er ook voor kiezen om alleen bepaalde plekken te bezoeken. Fietsen zijn ook gemakkelijk te huren bij fietsstations!

Kerk in het centrum van Lille
Er staan een aantal indrukwekkende kerken in het centrum van Lille, waaronder de Notre-Dame-de-la-Treille. Van buiten ziet deze grote kathedraal er misschien niet heel mooi uit, maar van binnen is dit heel anders. Hier zie je prachtige glas in lood ramen. Na het bezoek aan de kerk, kan je meteen neerploffen op een terrasje want rondom de kerk zijn vele leuke cafés en restaurants.

Hotel Novotel Lille Centre Grand-Place
116 Rue de l'Hôpital Militaire,
Lille, Frankrijk
Kaart
116 Rue de l'Hôpital Militaire, Lille, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Novotel Lille Centre Grand-Place is gelegen midden in het centrum van Lille. Het hotel is ontworpen in harmonie met de stijl van de Vlaams-geïnspireerde architectuur en maakt deel uit van het stadsvernieuwingsgebied in het centrum. Alle kamers van het hotel hebben een luxe uitstraling en beschikken standaard over een telefoon, televisie, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een ontbijt en voor het diner kun je terecht in het in het Novotel Café. Je kunt hier kiezen voor à la carte-specialiteiten van de grill en andere smakelijke, uitgebalanceerde gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Lille

Steden
Lille

In Lille kun je terecht voor cultuur, historie en een bruisend nachtleven. Breng een bezoek aan het toonaangevende winkelcentrum Euralille. Bezoek ook het Palais des Beaux-Arts.

Palais des Beaux-Arts

Musea
18 Bis Rue De Valmy

Dit indrukwekkende museum is, naar eigen zeggen, na het Louvre het museum met de grootste collectie van Frankrijk. Bekijk prachtige exposities en werken van o.a. Rubens en Monet.

Citadel van Lille

Bezienswaardigheden
Avenue Du 43E Régiment D'infanterie

Deze citadel is één van de weinige citadellen die nog in gebruik is door het Franse leger. Hierdoor is het niet mogelijk deze te bezoeken. Wandel door het prachtige park er om heen.

Kortrijk

Steden
Kortrijk

Kortrijk is een aangename compacte stad waar nog veel van de historie terug te vinden is. Verspreid door de stad tref je verschillende middeleeuwse bouwwerken aan.

Museum Kortrijk 1302

Musea
Begijnhof

Ga terug in de tijd in Museum Kortrijk 1302. Bezoek in het Begijnhof dit museum en beleef zeven eeuwen op één dag.

Ieper

Steden
Grote Markt 34

Tijdens de middeleeuwen was Ieper een bloeiende handelsstad en één van de grote Vlaamse lakensteden naast Brugge en Gent. De Indrukwekkende Lakenhalle is het bewijs van deze glorieperiode.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro