Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Historisch Kasteel in Lanaken en nabij Maastricht

Kasteel Pietersheim
Lanaken, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,50
totaal: 128,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 64 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een historisch kasteel in Belgisch Limburg nabij Maastricht incl. ontbijt

Laat je verrassen in Lanaken! Je verblijft in kasteel Pietersheim wat garant staat voor een unieke ervaring. Door de lange oprijlaan, de slotgracht en de waterburcht, lijkt het net alsof het kasteel uit een sprookje komt. De kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. 's Ochtends, als je ontwaakt in alle rust, kun je genieten van een vers en gezond ontbijt. De steden Luik en Aken liggen vlakbij en ook Maastricht en Hasselt mogen niet ontbreken. Binnen 10 minuten sta je in het centrum van Maastricht deze veelzijdige stad met de Sint-Servaasbasiliek en het Bonnefantenmuseum. Ook is Maastricht een waar shop-walhalla voor de liefhebbers onder ons.

Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Historisch Kasteel in Lanaken en nabij Maastricht

Kasteel Pietersheim
Lanaken, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Welkomstgeschenk
  • Gelegen in een natuurrijke en rustige omgeving
  • De steden Luik en Aken liggen op ca. 40 km. van het Kasteel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Gelegen op ca. 10 min. van het centrum van Maastricht
  • Gelegen op ca. 30 min. van Hasselt
  • Tip: breng een bezoek aan het drielanden punt bij Vaals
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst

Leuke tips in Maastricht

Het Vrijthof
Algemeen beschouwd als misschien wel het mooiste stadsplein van Nederland: de geschiedenis van het Vrijthof voert terug tot in de Romeinse tijd. Aan het schitterende plein liggen maarliefst 38 rijksmonumenten, waaronder de Maastrichtse ‘kerkentweeling’ Sint-Servaas en Sint-Jan, de militaire Hoofdwacht uit 1736, unieke kanunnikenhuizen (waaronder het Spaans Gouvernement, het oudste woonhuis van Maastricht), het neoclassicistische Generaalshuis, het voormalig hoofdpostkantoor en het historische hotel Du Casque. Uiteraard vind je ook volop terrassen op het Vrijthof. Ieder jaar vinden er volop culturele evenementen plaats, waaronder de wereldberoemde concerten van ‘local’ André Rieu.

De Sint Servaasbrug
Wandel langs de oevers naar of over de Sint Servaasbrug, een oude stenen boogbrug over de Maas, die twee stadsdelen met elkaar verbindt. Vanaf de brug heb je een fantastisch uitzicht op de (in de winter mooi verlichte) stad. De prachtige 13de eeuwse stenen boogbrug vormt een van de meest karakteristieke bouwwerken van Maastricht. Het is officieel de oudste brug van Nederland.

De Helpoort
De Helpoort is een goed bewaard stuk geschiedenis uit 1229. De oude stadspoort met verdedigingsmuur eromheen – onderdeel van de eerste middeleeuwse stadsmuur van Maastricht – is een imposante verschijning in het oude centrum van Maastricht. Het is de oudste nog bestaande stadspoort van Nederland.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Kasteel Pietersheim
Koning Albertlaan 255,
Lanaken, België
Kaart
Koning Albertlaan 255, Lanaken, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kasteel Pietersheim is gelegen in Lanaken. Een kasteel zoals in een sprookje: een lange oprijlaan, een slotgracht en een waterburcht. Omgeven door prachtige natuur in een oase van rust. Iedere ochtend staat er een vers en gezond ontbijt voor je klaar. Het kasteel beschikt over 15 kamers. Alle kamers zijn sfeervol en met een eigen stijl ingericht. De kamers zijn voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center.

  • Babybedje € 15,00
Belangrijke informatie

LET OP! Inchecken is alleen mogelijk tussen 14:00 en 17:00 uur! Verwacht je later te arriveren? Neem dan voor je verblijf contact op met het hotel voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat de (rolstoel)lift enkel te gebruiken is als er een medewerker aanwezig is. Gebruik van de rolstoellift is mogelijk tussen 9:00 en 17:00 uur.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 17:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro