Natuur
dagen

Verblijf midden in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension en meer!

Kräuter Chalet
Furtwangen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension en vele leuke extra's!

Ben je toe aan een vakantie waarbij je even helemaal lekker kunt ontspannen? Dan ben je bij Kräuter Chalet helemaal aan het juiste adres! Het hotel is namelijk gelegen midden in het Zwarte Woud. In de omgeving zijn talloze heilzame bronnen en wellness mogelijkheden aanwezig om even heerlijk bij te komen van de drukte van alledag. Ben je sportief? Maak dan een wandeling- of mountainbiketocht door de bossen en geniet van de prachtige omgeving van dit bijzondere stukje Duitsland.

Natuur
dagen

Verblijf midden in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension en meer!

Kräuter Chalet
Furtwangen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet met producten uit de regio
  • 1 x lunchpakket
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • 1 x fondue of raclette in de avond
  • Een cocktail van het huis per persoon
  • Hotel gelegen midden in de prachtige natuur van het Zwarte Woud
  • Ideale plek voor mooie wandel- en fietstochten
  • Inclusief 'Konus' kaart voor leuke extra's zoals gratis openbaar vervoer in de regio
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de watervallen van Triberg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf:

Wandelen in het Zwarte Woud
Het Zwarte Woud is het grootste middelgebergte van Duitsland, gelegen in de deelstaat Baden-Wurttemberg. In de grote bosgebied biedt je uren wandelplezier! Wandel langs kletterende watervallen, ontdek sprookjesachtige kastelen, tussen uitgestrekte bossen en struin door schilderachtige dorpjes. Elk seizoen is het landschap weer adembenemend. Het zwarte Woud heeft een uitgebreid netwerk van wandelpaden op diverse niveaus. Of je nu gaat voor de lange routes of korte routes. Er is voor ieder wat wils! Het Zwarte Woud is een ideale plek voor korte en lange wandelvakantie.

De Watervallen van Triberg
Tijdens je verblijf in het Zwarte Woud mag een bezoek aan de Tribergen Watervallen zeker niet overslaan! Bewonder de zeven watervallen die in het totaal 163 meter naar benden kletteren. De watervallen van Triberg zijn de hoogste van Duitsland. Maak een wandeling langs dit prachtige natuurschoon.

Tip: Breng ook een bezoek aan het stadje Triberg. Bezoek Het Schwarzwaldmuseum en kom alles te weten over de geschiedenis van de regio. Vergeet ook zeker niet de grootste koekoeksklok ter wereld te bewonderen!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Kräuter Chalet
Hinterschützenbach 15,
Furtwangen, Duitsland
Kaart
Hinterschützenbach 15, Furtwangen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kräuter Chalet is gelegen in Furtwangen in het hart van het Zwarte Woud. Alle kamers hebben een traditionele inrichting en beschikken standaard over een televisie, een zithoek en een eigen badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Ieder ochtend wordt er een vers ontbijt geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Triberg Watervallen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Gutach

In triberg zijn de Triberg Watervallen te vinden, welke de inwoners daar presenteren als de hoogste watervallen van Duitsland. Er loopt een mooie wandelroute langs de watervallen.

Triberg

Steden
Hauptstraße 65

Het gezellige stadje Triberg staat vooral bekend om de prachtige watervallen. In en rondom het stadje zijn leuke mogelijkheden voor prachtige wandelingen.

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Freudenstadt

Bezienswaardigheden, Steden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Rheinfall bij Schaffhausen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Rheinfallquai

Rheinfall is de grootste waterval van Europa en is gelegen in de Rijn, bij het Zwitserse Schaffhausen, vlakbij de grens met Duitsland. Het spectaculaire verschijnsel is een belangrijke toeristische trekpleister.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro