Fletcher Specials
dagen

4*-hotel bij Sneek en de Friese Meren incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof
Heerenveen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen bij de Friese Meren en Sneek incl. ontbijt en een diner

Op een prachtige plek in het hart van Friesland ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Hier vind je een unieke mix van natuur en cultuur. Een perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie. Een bezoek aan de Friese Meren staat garant voor afwisseling! Ga op pad en verken het weidse landschap, de meren, de kust, de bossen en de heuvels. Het totale gebied is bijzonder geschikt om met de fiets, wandelend, per boot of per paard te verkennen!

Fletcher Specials
dagen

4*-hotel bij Sneek en de Friese Meren incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof
Heerenveen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 15,50 p.p.p.d.
  • 1 x hoofdgerecht (op dag van aankomst) t.w.v. € 16,00 p.p.
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: verken de Friese Meren per boot of ga lekker fietsen
Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof
Golflaan 1,
Heerenveen, Nederland
Kaart
Golflaan 1, Heerenveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een prachtige locatie in het hart van Friesland ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Het hotel is gelegen in het Heidemeergebied, hier vind je een unieke mix van natuur, cultuur en sport terug. Een perfecte locatie voor een heerlijke ontspannende vakantie. Het hotel heeft comfortabele kamers die voorzien zijn van telefoon, televisie, minibar, zitje en badkamer met bad en/of douche en toilet. Tevens beschikt het hotel over een smaakvol restaurant, drie tennisbanen en een jeu de boulesbaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

't Lokaal in Kalenberg

Eten en drinken
Kalenbergerpad 2

Voor een koffiepauze - mét Blokzijler Brok! - tijdens of na je vaart kan je terecht bij 't Lokaal. Het voormalige kerkje is omgetoverd tot een pittoresk cafeetje. Je vindt het naast recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Kanoënd of suppend over de Weerribben-Wieden

Outdooractiviteiten
---

Op de warme zomerdagen is de Weerribben-Wieden de perfecte uitvalsbasis voor waterratten. Huur een kano voor een mooie tocht of test je balans op een supboard. Je kunt ook met de boswachter samen suppen.

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Recreatie en spellen
Paasloërweg 14A

Beleef een avontuur in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog. Van april t/m november zijn de deuren geopend.

Maatschappij van weldadigheid

Natuur & Parken
Majoor Van Swietenlaan

In de Koloniën van Weldadigheid ervaar je het unieke verhaal van Johannes van den Bosch die vanuit zijn ideologie geloofde in een maakbare samenleving. Door werk, scholing en zorg wilde hij de paupers uit de stedelijke gebieden een beter leven bieden. Hiervoor stichtte hij in 1818 de Maatschappij van Weldadigheid op. Een uniek verhaal waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zijn in het landschap en het cultureel erfgoed.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro