Moezel
dagen

Verblijf aan de Moezel in Noord-Frankrijk o.b.v. halfpension

Hôtel Restaurant Maison Carrée
Méréville, Lotharingen, Frankrijk bekijk op kaart
2-, 3-, 4- of 5-daags verblijf aan de Moezel-rivier in Noord-Frankrijk o.b.v. halfpension

Tot rust komen in één van Frankrijks fraaiste en indrukwekkendste streken: Lotharingen! Het intieme hotel Maison Carrée is gelegen in het pittoreske Méréville, dat gelegen is in een rustige en comfortabele omgeving. De schitterende natuur in de omgeving leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht te voet of per fiets. Ontdek de prachtige steden Nancy en Metz en bezoek veel mooie bezienswaardigheden. De omgeving is écht een Walhalla voor kunst- en cultuurliefhebbers! Je zal dan ook op elke hoek verrast worden met weer een mooi stukje Frankrijk. Na een dagje sightseeing proef je heerlijke streekgerechten in het restaurant.

Moezel
dagen

Verblijf aan de Moezel in Noord-Frankrijk o.b.v. halfpension

Hôtel Restaurant Maison Carrée
Méréville, Lotharingen, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner incl. aperitief
  • Hotel gelegen aan de Moezel
  • Gratis toegang tot zwembad bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de steden Nancy en Metz!
Leuke tips in de omgeving

Metz

Metz is een bijzondere eeuwenoude stad, vol middeleeuwse pracht, moderne kunst en heerlijk eten. Bezoek bijvoorbeeld de kunsttempel Centre Pompidou, de kathedraal St. Étienne of Museum Cour d'Or, zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die Metz te bieden heeft. De Moezel en de Seille kruisen elkaar bij Metz waardoor het een unieke ligging heeft en waar je dan ook mooie fiets- en wandeltochten kunt maken langs het water!

Nancy

De middelgrote stad Nancy is gelegen in het noordoosten van Frankrijk. Je kunt in deze stad geweldige rondwandelen vanwege de prachtige gebouwen en bezienswaardigheden. Volop genieten van alle Art Nouveau en Art Deco pracht die in de stad te vinden is. Het Place Stanislas is gelegen in het centrum van de stad en is niet alleen een belangrijke bezienswaardigheid, het is ook het icoon van de stad. Daarnaast is de stad een Walhalla voor kunstliefhebbers. Zo zijn er schilderijen in het Musée des Beaux-Arts de Nancy te zien van Caravaggio, Rubens, Manet, Monet, Picasso, en Brueghel de Jonge, en beelden van onder andere Rodin, Zadkine en César.

Hôtel Restaurant Maison Carrée
Rue du Bac,
Méréville, Frankrijk
Kaart
Rue du Bac, Méréville, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

10 minuten ten zuiden van de stad Nancy ligt Hôtel Restaurant Maison Carrée in de plaats Méréville. Dit 3*-hotel biedt kamers met gratis Wi-Fi, een eigen televisie en een balkon. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en beschikken over een wastafel en toilet. Gasten van dit hotel kunnen gratis gebruik maken van het buitenzwembad en de bowling- en (tafel)tennisbaan. In het restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd, dat in de zomermaanden op het terras geserveerd wordt. In het hotel is er ook een mogelijkheid tot het huren van fietsen, waardoor gasten eenvoudig de omgeving kunnen verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan huisdieren verbonden.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Nancy

Steden
Boulevard Joffre

Nancy is een prachtige stad in Lotharingen, Noord-Frankrijk. De stad met ruim 100.000 inwoners is gelegen aan de rivier de Meurthe en was vanaf de 11e eeuw de hoofdstad van het hertogdom Lotharingen.

Metz

Steden
Rue De La Cheneau

Metz is een Noord-Franse stad, gelegen aan de Moezel-rivier. De Kathedraal van Metz, de Moyen Pont en de Porte des Allemands behoren tot de populairste hotspots onder toeristen in deze stad.

Verdun & de WOI-monumenten

Steden, Bezienswaardigheden
Verdun

Verdun wordt gezien als de hoofdingang naar de slagvelden van de Maas. De bisschoppelijke stad werd na de oorlog opnieuw opgebouwd. Naast de talloze grachten die de stad telt, wordt deze ook doorkruist door de Maas. Verdun is tegenwoordig een gezellige stad met gerenoveerde en sierlijke architectuur. De herinnering aan de Eerste Wereldoorlog blijft aanwezig, door het Overwinningsmonument en de ondergrondse Citadel.

Chaumont

Steden
13 Rue Jean Gouthière

Chaumont heeft mooie bezienswaardigheden bestaande uit een rijk erfgoed en pittoreske huisjes met leuke torentjes.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

De Route du Vin

Bezienswaardigheden
Schengen

Langs de Moezel loopt de Luxemburgse Route du Vin van Schengen naar Wasserbillig. Deze route is 42 km lang en langs deze route zijn idyllische wijnbouwdorpen, wijngaarden en wijnmusea te vinden. Veel wijnboeren staan open voor een bezoekje.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan huisdieren verbonden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 tot 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro