Steden dichtbij
dagen

Ontdek het historisch centrum van Brussel incl. ontbijt

Gosset Hotel
Dilbeek, Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in Dilbeek nabij het historisch centrum van Brussel inclusief ontbijt

Met je verblijf in het Gosset Hotel is het wakker worden met een heerlijk ontbijtbuffet dat voor je klaar staat om je dag goed te beginnen. Vanaf het hotel is het maar liefst 5 minuten lopen van het treinstation of pak de auto en je bent met 20 minuten in hartje Brussel. Eenmaal aangekomen in het historische centrum van Brussel kun je niet om de Grote Markt heen. Dit gezellige plein vol terrasjes en winkels vormt het centrum van de stad. Bezoek ook eens het Jubelpark. Dit park is in 1880 in opdracht van koning Leopold II aangelegd om de 50-jarige onafhankelijkheid van België te bejubelen. Ben jij toe aan een dagje wellness? In de buurt vind je Thermen Dilbeek, geniet hier een dag van de heerlijke wellness en kom helemaal tot rust!

Steden dichtbij
dagen

Ontdek het historisch centrum van Brussel incl. ontbijt

Gosset Hotel
Dilbeek, Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 17,50 p.p.
  • Binnen 20 minuten rijden ben je in hartje Brussel
  • Gelegen op 5 minuten loopafstand van het treinstation
  • Gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel
  • Tip: Bezoek het prachtige groene Jubelpark of ga dineren in het Atomium
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

De Grote Markt
De Grote Markt is het stralende middelpunt van de stad Brussel. Het is een monumentaal plein met het middeleeuwse stadhuis, het Broodhuis en vele gildehuizen met ieder een eigen bijzonder verhaal. Rondom het plein vind je diverse gezellige restaurants en cafés waar je even lekker kunt neerstrijken voor een kopje koffie of misschien wel een lunch of diner!

Manneken Pis
Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten.

Mini-Europa
Maak een reis door Europa, en dat in slechts een paar uur tijd! Niet minder dan 350 maquettes van een ongelooflijke finesse staan er, exacte replica’s van de mooiste monumenten uit de landen van de Europese Unie. Leuk voor jong en oud!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Gosset Hotel
Alfons Gossetlaan 52,
Dilbeek, België
Kaart
Alfons Gossetlaan 52, Dilbeek, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Gosset Hotel is gelegen in Dilbeek in Vlaams-Brabant, net buiten de stad van Bussel. Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, bureau, telefoon en een badkamer die is uitgerust met een douche, toilet en föhn.

Indien je geen zin hebt om buiten de deur te gaan eten, is er een food automaat in het hotel aanwezig. In deze automaat heb je een keuze uit meerdere gerechten die zorgvuldig zijn bereid door de lokale partner d'Orangerie uit Nieuwerkerken. Geniet van heerlijke salades, soepen, tapas, warme maaltijden en verschillende desserts. Ook is er een dranken- en snackautomaat aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Het Atomium

Bezienswaardigheden
Atomiumlaan

Het Atomium, symbool van Brussel en België, is een internationale toeristische trekpleister. Dit unieke staaltje architectuur is de meest populaire attractie van Brussel.

Brussel

Steden
Brussel

Brussel wordt vaak gezien als de hoofdstad van Europa. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden.

Grote Markt Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De Grote Markt van Brussel is het centrale plein van Brussel. Het plein staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco.

De Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele

Cultuur
Sinter-Goedeleplein

De Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedele kathedraal is het toneel van de halve Belgische geschiedenis. Hier werden koningen geboren, gekroond en begraven.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Galerie Du Roi 5

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen een complex van 3 met glas overdekte winkelgalerijen in het centrum van Brussel, namelijk de Konings-, de Koninginne- en de Prinsengalerij.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
- Inchecken is enkel mogelijk tussen 17:00-21:00
- Meld van tevoren je verwachtte check-in tijd bij het hotel
- Graag vermelden rond welk tijdstip je wilt ontbijten

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

7.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.12 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro