Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf op 150 meter van het strand in Blankenberge incl. upgrade

Hotel Saint Sauveur by WP Hotels
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
61,-
totaal: 146,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 16 aankomstdagen beschikbaar!
2 dagen 4*-designhotel in Blankenberge op 150 meter van het strand incl. upgrade

Blankenberge is een populaire badstad aan de Noordzee. Ga lekker uitwaaien op het strand of ontdek het centrum van de stad tijdens een stadswandeling. In Blankenberge kun je urenlang shoppen in de gezellige winkelstraatjes om daarna je eetlust te stillen met verse kreeft in de haven. Bij zonsondergang kun je slenteren op de romantische pier. Ook in de nabijgelegen badplaatsen Knokke-Heist en Oostende is veel te doen. Oostende staat bekend om het gezellige uitgaansleven. Kortom, tijdens je verblijf bij Hotel Saint Sauveur zul je je niet vervelen.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf op 150 meter van het strand in Blankenberge incl. upgrade

Hotel Saint Sauveur by WP Hotels
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis upgrade naar luxe kamer
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Hotel gelegen op 150 meter lopen van het strand
  • Het design hotel ligt in het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan de stad Brugge (15km)
Leuke tips in de omgeving

Uitwaaien op de pier van Blankenberge
Net als in Scheveningen heeft Blankenberge een pier, waar je terecht kunt voor een verfrissende wandeling, lekker tafelen en vertier. De betonnen pier, die nu heel internationaal wordt gepromoot als Belgium Pier, steekt 350 meter de Noordzee in. De attractie is gebouwd in 1933 en is daarmee de oudste nog bestaande pier aan de Atlantische kust van het Europese vasteland. Je kunt hier lekker uitwaaien en genieten van de golven van de Noordzee. Het beste uitzicht op de zee heb je in de Finley Rooftop Bar. In de Brasserie kun je lunchen en dineren en bij lekker weer buiten zitten.

Bewonder het zeeleven in SEA LIFE
Wil je wat doen met kinderen tijdens je vakantie in Blankenberge? Neem ze dan mee naar SEA LIFE. Hier kom je oog in oog te staan met meer dan 2500 zeedieren, waaronder pinguïns, zeeleeuwen, otters en king crabs, die maar liefst 8 kilo kunnen wegen. Je kunt lopen door een tunnel onder een aquarium waar verschillende haaien zwemmen of (zachtjes) zeeanemonen aanraken. Naast de aquaria heeft SEA LIFE ook het grootste klimparcours van België. Sinds 1998 is SEA LIFE ook actief als opvang voor gestrande zeehonden.

Brugge
Met de mooie grachten en eeuwenoude bruggetjes is Brugge een heerlijke stad om doorheen te slenteren. Auto's worden zoveel mogelijk uit het centrum geweerd waardoor voetgangers en fietsers vrij baan hebben. De intieme eethuisjes, gezellige cafés en mooie terrassen in het stadshart nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Het cultuuraanbod in Brugge is ongekend groot.

Hotel Saint Sauveur by WP Hotels
Langestraat 50,
Blankenberge, België
Kaart
Langestraat 50, Blankenberge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Saint Sauveur by WP Hotels is gelegen in het gezellige centrum van Blankenberge en op slechts 150 meter lopen van het strand. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een flatscreen tv, minibar, kluis en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In het gerenommeerde restaurant StarckX kun je terecht voor een aangename versnapering en een drankje. Tevens kun je hier genieten van het ontbijtbuffet en het à la carte diner. Relax na een strandwandeling in het verwarmde binnenzwembad, de sauna en de hamann. Van het zwembad en de sauna kun je gratis gebruikmaken. Het is mogelijk om de wellnessruimte af te huren voor privégebruik, tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€30,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Serpentarium

Musea
Zeedijk 147

Het Serpentarium bezorgt u een indrukwekkende reis door een oerwoud vol spinnen, hagedissen en kikkers. Van het oerwoud naar de woestijn, hier is het maar een kleine stap. U beleeft de wondere wereld van bijzonder zeldzame soorten. Van de prachtige regenboogboa, de tapijtpython en de panter kameleons tot de zwarte mamba, ‘de koningin de gifslangen’.

Belle Epoque Centrum

Musea
Elisabethstraat 24

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vergane glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese burgerij een redelijke welvaart kende.

Leopoldpark Blankenberge

Recreatie en spellen
Leopoldpark

Leopoldpark is een belevingspark voor jong en oud met minigolf (18 holes), crazygolf (18 holes), snookergolf (18 holes), kidkarting (kinderverkeerspark), kidplay (zandspeeltuin) en tennis (enkel & dubbel terrein). In dit park zult u zich niet vervelen.

St.-Antoniuskerk

Bezienswaardigheden
Zuidlaan 51

Deze gotische kerk dateert uit het midden van de 14e eeuw en behoort tot het type van de hallenkerken: drie beuken met dezelfde breedte en hoogte.

Pier Blankenberge

Bezienswaardigheden, Stranden
Zeedijk 261

De pier van Blankenberge is gebouwd in 1933 naar een ontwerp van Jules Soete. De Blankenbergse pier was de eerste aan de Atlantische kust van het Europese vasteland.

SEA LIFE Blankenberge

Dierentuinen en aquaria
Koning Albert-I-Laan 116

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€15,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€30,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro