Steden dichtbij
2 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL!⚡ Hotelkamer op Roompot Marinapark Volendam incl. ontbijt

Roompot vakantiepark Marinapark Volendam
Volendam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL!⚡ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een hotelkamer op Roompot vakantiepark Marinapark in het oer-Hollandse Volendam incl. ontbijt

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een heerlijke hotelkamer op Marinapark Volendam dat pal aan de oever van het IJsselmeer gelegen is. Traditionele klederdracht, houten huizen, gerookte paling, boten en klompen. Nergens in Nederland komen zoveel oer-Hollandse tradities samen als in Volendam. Neem een kijkje in de gezellige haven met oudhollandse schepen en maak een boottochtje naar Marken. Laat je fotograferen in traditionele Volendammer klederdracht en leer meer over de historie van Volendam in één van de musea. Ben je een fietsliefhebber? De omgeving rond Volendam is ideaal voor lange fietstochten door de uitgestrekte polders. Zin in een uitstap? Monnickendam ligt op 17 minuten rijden met de auto. Amsterdam en de bollenvelden bereik je binnen 20 minuten rijden.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 25 januari!

Steden dichtbij
2 dagen
Incl. ontbijt

FLASHDEAL!⚡ Hotelkamer op Roompot Marinapark Volendam incl. ontbijt

Roompot vakantiepark Marinapark Volendam
Volendam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen in een hotelkamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Het park beschikt over een overdekt zwembad
  • Hotel gelegen nabij Marken, Edam en Monnickendam
  • Op ca. 20 minuten rijden van Amsterdam
  • TIJDELIJK boekbaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek een van de omliggende steden
Roompot vakantiepark Marinapark Volendam
Pieterman 1,
Volendam, Nederland
Kaart
Pieterman 1, Volendam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aan de oever van de Gouwzee, vlak bij de oude haven, ligt het Marinapark Volendam met eigen jachthaven. Met een verblijf in dit park beleef je Holland op z´n best. Geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer. Bezoek het mooie vissersdorp, wereldberoemd om zijn klederdracht, vis, voetbal en muziek. Direct op het park vind je tal van faciliteiten die je verblijf extra aangenaam maken. In Restaurant de Pieterman kun je heerlijk eten en in het loungecafé kun je genieten van een drankje. Verder kun je, indien geopend, naar het zwembad of het strand. En er zijn bovendien leuke winkeltjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
Hoogtepunten

Palingsoundmuseum Volendam

Cultuur, Musea
Slobbeland 19

In het Palingsoundmuseum in Volendam wordt 100 jaar Volendammer muziekontwikkeling in beeld gebracht. Hier ontdekt u waarom Volendammers zo muzikaal en succesvol zijn.

De Dijk Volendam

Bezienswaardigheden, Wijken
Haven

De Dijk is het hart van Volendam en loopt langs het water. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en vindt u de visafslag. Het is het inmiddels een Rijksmonument.

Volendams Museum

Musea
Zeestraat 41

Het Volendams Museum is een historisch museum over de traditionele klederdracht. Naast de Volendammer klederdracht vindt u hier ook meer over historische interieurs.

Volendam

Steden
Volendam

Volendam behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland. Loop over de Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Het is een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.

Foto Zwarthoed

Cultuur, Bezienswaardigheden
Haven 5

Langs de Dijk in Volendam zijn er diverse fotografiestudio's te vinden waar u op de foto kunt in traditionele klederdracht. Een bekende studio is Foto Zwarthoed tegenover hotel Spaander.

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Belangrijke informatie

Let op!

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Waarborgsom € 100,00 per kamer

De volgende kosten zijn verplicht en dienen vooraf te worden betaald aan Roompot:
- Lokale heffingen € 3,89 p.p.p.n.

  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn.
  • Zakelijke boekingen zijn niet toegestaan.
  • Het is niet mogelijk om met extra personen op de hotelkamers te verblijven. Ook kinderbedjes kunnen niet worden bijgeboekt.
  • Sommige kamers hebben een douche in bad!

LET OP:
Bij aankomst op het park kun je gebruikmaken van het parkeerterrein dat voor het Service point ligt. Dit parkeerterrein valt in een blauwe zone waar je maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Na het inchecken kun je de slagboom openen en gratis parkeren op de centrale parkeerplaats. Deze parkeerplaats beschikt ook over oplaadpunten voor je elektrische auto.

Tijdens je verblijf op Marinapark Volendam heb je gratis toegang tot het zwembad.
Het zwembad is elke woensdagmiddag gesloten, behalve in de schoolvakanties.

Extra informatie:
De kamer bevindt zich op de 1e of 2e verdieping en is te bereiken met een lift. Een aantal hotelkamers beschikt over een tussendeur naar de aangrenzende kamer. Handig en gezellig wanneer je met 4 personen reist.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 17:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.89 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro