Autovakanties
4, 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf o.b.v. halfpension aan de Costa Brava nabij het strand

Hotel Alhambra
Santa Susanna, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
99,-
totaal: 235,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 20 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. halfpension aan de Costa Brava nabij het strand

Geniet aan de Costa Brava, een prachtig stukje Spanje! Geniet hier 6, 8, 11 of 15 dagen vanuit een top hotel bij de kust van een ontspannen vakantie. Wandel zo vanuit je hotelkamer het strand op en geniet van het heerlijke klimaat. Zo kun je op het prachtige zandstand volledig tot rust komen op je handdoek of neem je een frisse duik om even lekker af te koelen. Vanuit het hotel kun je vele kanten op. Bezoek alle prachtige plekjes langs de kust met de trein of eigen auto en maak ook zeker een uitstapje naar Barcelona. Ook in het gezellige Santa Susanna is genoeg te beleven!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf o.b.v. halfpension aan de Costa Brava nabij het strand

Hotel Alhambra
Santa Susanna, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Hotel gelegen op slechts 100 meter van het strand
  • Familiekamers met hoge kortingen!
  • Tip: bezoek het prachtige Barcelona
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Dagtrip naar Barcelona
Ook zo'n liefhebber van zonsondergangen? Het mooiste uitzicht over Barcelona bekijk je vanaf Bunkers del Carmel. De oude bunkers liggen bovenop de heuvel Turó de la Rovira en zijn gebouwd tijdens de Spaanse burgeroorlog. Neem voldoende eten en drinken mee, zodat jij boven heerlijk kunt picknicken en tegelijkertijd kunt genieten van een fantastisch uitzicht! Park Guëll is een groot en bekend park met tal van bezienswaardigheden. Het park is gelegen op de helling van een heuvel waar je een prachtig uitzicht hebt over Barcelona. Het stadspark is grotendeels vrij toegankelijk, maar het deel waar de belangrijke hotspots van Park Güell te vinden zijn, is alleen te bezoeken als je een geldig entreeticket hebt. Hier kun je onder andere de stadsmuur beplakt met kleurrijk mozaïek, de grote hagedis van mozaïek, Casa Larrard (het huis waar Gaudi in heeft gewoond) vinden.

Dorpjes en stadjes in de buurt
De oude stad van Tossa de Mar ligt verscholen achten een prachtige middeleeuwse stadsmuur en heeft een paar restaurantjes, bars en een museum. Maar waar je echt voor komt is de vuurtoren die je vooral met zonsondergang een prachtig uitzicht geeft! Blanes staat vooral bekend om het bruisende uitgaansleven, maar als je eens iets anders wil doen dan alleen op het strand luieren, kun je naar één van de twee de botanische tuinen. Mar i Murtra ligt op een heuvel ten noorden van de haven van Blanes. Het heeft meerdere uitkijkpunten en je kunt hier meer dan 4000 verschillende plantensoorten vinden.

Voor de duik en snorkelliefhebber
Als je op zoek bent naar een waar duikersparadijs moet je zeker een trip naar L’estartit maken. Tegenover het Platja Gran liggen de Medes eilanden die je vanaf de hele stad kunt zien liggen. De makkelijkste manier om de onderwaterwereld in dit gebied te leren kennen is door met een tour mee te gaan. De gidsen kunnen je namelijk precies laten zien waar je de mooiste vissen kunt zien!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Alhambra
Avenida del Mar 20,
Santa Susanna, Spanje
Kaart
Avenida del Mar 20, Santa Susanna, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Alhambra ligt op slechts 100 meter van het strand van Santa Susanna. Dit uitgebreide hotel is van vele faciliteiten voorzien. Je vindt er een groot zwembad en een aanbod aan entertainment voor jong en oud. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van een douche, televisie, balkon en airconditioning. Op het grote terras wordt in de zomer livemuziek gespeeld. Ook is er een nachtclub. In het buffetrestaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Er worden mediterrane en internationale gerechten geserveerd. In de bar geniet je van een verfrissende drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Hoogtepunten

Parc Aquàtic Water World

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Ctra. De Vidreres Km 1,2

Geniet een dag van alle waanzinnige glijbanen, zwembaden of zelfs bungeejumpen! Waterworld is het bekendste waterpark van de Costa Brava en is dus zeker een bezoekje waard.

Lloret de Mar

Steden
Av. Just Marlés Vilarrodona, 68

Het gezellige Lloret de Mar met winkelstraten, restaurants en een prachtig zandstrand is de ideale plaats voor een bruisende zonvakantie!

Kathedraal van Girona

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De La Catedral S/n

Deze kathedraal prijkt hoog boven alles uit. De barokke gevel typeert zich door de beelden die erin verwerkt zijn. De kathedraal heeft een museum met enkele waardevolle stukken.

Calella de Palafrugell

Steden
Calella De Palafrugell

Calella de Palafrugell kenmerkt zich door de mooie gedeeltelijk overdekte boulevard en de vele typische strandwoningen die hier in de rotsen gebouwd zijn. Daarnaast vind je er een prachtig zandstrand dat over verschillende kleine baaien is verdeeld.

Sagrada Família

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Carrer De Mallorca 401

Vanaf 1882 tot de dag van vandaag wordt er aan deze kerk gebouwd. Men verwacht dat de officiële oplevering in 2026 zal plaats vinden. Het ontwerp is van Antoni Gaudí.

Barcelona

Steden
Via Laietana 44

Barcelona is één van de populairste steden voor een stedentrip. De stad heeft veel te bieden. Prachtige gebouwen, musea, vele winkels en heerlijke Spaanse restaurantjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro