Autovakanties
dagen

Verblijf bij de Franse Opaalkust incl. ontbijt

Hôtel du Golf
Lumbres, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen genieten bij de Franse Opaalkust incl. ontbijt

Kom genieten in het hart van de regio Nord-Pas-de-Calais met de rustgevende en groene natuur. Het hotel biedt een schitterend uitzicht op het bos, de vallei de Aa of de golfclub van Saint-Omer. De ideale bestemming voor zowel natuur- als golfliefhebbers. Culinair genieten kan in het eigen restaurant "Le Lodge". Hier worden verfijnde lichte gerechten vol finesse en inventiviteit geserveerd. Kom tot rust in de wellnessruimte of laat je perfecte swing zien op de naastgelegen 27-holes golfbaan. In een half uur rijden bereik je de kust en de grootste Franse vissershaven en de historische stad Boulogne-sur-Mer.

Autovakanties
dagen

Verblijf bij de Franse Opaalkust incl. ontbijt

Hôtel du Golf
Lumbres, Pas-de-Calais, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een warm welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Gelegen aan de 27-holes golfbaan Saint-Omer
  • Tip: bezoek Boulogne-sur-Mer
De Opaalkust in Frankrijk

De prachtige kuststrook in het noorden van het Franse landschap maakt jouw vakantie onvergetelijk. De schoonheid heeft de regio te danken aan het panoramische uitzicht, de golvende landschappen en de krijtrotsen. Het is de ideale bestemming om even te vertoeven. Maak een roadtrip langs de kust en stop bij de gezellige plekjes zoals o.a. Calais, Cap Blanc-Nez en Wissant. De nabijgelegen dorpen hebben kleurrijke villa's, leuke strandhuisjes en een gezellige boulevard. De stad Boulogne-sur-Mer ligt vlakbij en is ook zeker een bezoekje waard. Maak een wandeling of een fietstocht door het natuurpark Baie de Canche in Le Touquet en geniet!

Hôtel du Golf
Chemin des Bois,
Lumbres, Frankrijk
Kaart
Chemin des Bois, Lumbres, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hôtel Du Golf is een milieuvriendelijk hotel in Lumbres. De 54 kamers bieden een panoramisch uitzicht over de 27-holes golfbaan Aa Saint-Omer en de Aa-vallei of prachtig uitzicht over het bos. Het hotel biedt gratis toegang tot een sauna en een jacuzzi. De kamers zijn modern, elegant en comfortabel ingericht. Ze zijn volledig uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders, Wi-Fi en airconditioning. Het restaurant van het hotel, Le Lodge, biedt een scala aan gerechten, van culinaire hoogstandjes tot lichtere maaltijden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Bad
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Golfbaan
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Boulogne sur Mer

Steden
12 Place Godefroy De Bouillon

Boulogne-sur-Mer is één van de grotere steden aan de Opaalkust. Het oude historische centrum van Boulogne is nog volledig ommuurd.

Nausicaá

Dierentuinen en aquaria
Bd Sainte-Beuve

Nausicaá is het grootste aquarium van Europa en is gelegen in Boulogne-sur-Mer (Pas-de-Calais). Bewonder de maar liefst 1600 diersoorten in het aquarium en aanschouw met eigen ogen de indrukwekkende onderwaterwereld.

Cavée Saint-Firmin

Bezienswaardigheden
Cavée Saint-Firmin

Deze hellende straat werd de laatste jaren gerenoveerd, want veel huizen begonnen te vervallen. Deze straat was ooit het filmdecor voor de eerste verfilming van 'Les Misérables' (1925).

Citadelle of Montreuil

Bezienswaardigheden
Rue Carnot

De citadel werd gebouwd in de 16e eeuw. Voor de bouw werden fundamenten gebruikt van een voormalig koninklijk kasteel uit de 13e eeuw. De citadel is geopend voor bezoekers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro