Ardennen
4, 5 of 8 dagen

MEGADEAL! ⚡️ Glamping in Remouchamps in de Ardennen

Camping Olympia
Remouchamps, Ardennen, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
135,95
per acco.
Excl. Waarborgsom: € 100,- per accommodatie per verblijf
Excl. Bedlinnen: € 12,25 per persoon per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 15 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 5 of 8 dagen op een gezellige familiecamping in Remouchamps in de Ardennen

Voor een weekend of een midweek weg ben je in de Belgische Ardennen aan het juiste adres! Camping Olympia, waar je zult verblijven is een vrolijke camping aan de oever van de rivier Amblève. Na een dag actief in de natuur neem je een duik in het zwembad, relax je in de zon op een ligbed of geniet je van een drankje aan de Poolbar. ’s Avonds gaan de lampjes boven de tenten aan en is er een relaxte Festival sfeer. Dat is pas echt genieten van een welverdiende vakantie! Vanaf de camping zijn er verschillende outdoor activiteiten te starten. De instructeur neemt je graag mee op avontuur in de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan kanovaren, mountainbiken, boogschieten, buksschieten of katapult schieten, vlotten bouwen en - varen, klimmen en klauteren in de oude mijn Carriënta (alleen te bereiken via een 450m donkere tunnel) en outdoorsteppen. In het dorpje Remouchamps, op loopafstand van de camping bevinden zich de bekende grotten van Remouchamps. Ga ook eens op ontdekking in het toeristische stadje Aywaille, Esneux of Spa waar gezellige terrasjes, restaurantjes en winkeltjes te vinden zijn.

Ardennen
4, 5 of 8 dagen

MEGADEAL! ⚡️ Glamping in Remouchamps in de Ardennen

Camping Olympia
Remouchamps, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Verblijf in een safaritent o.b.v. logies
  • Gratis gebruik van alle centrale campingfaciliteiten
  • Gratis Wi-Fi op het terras, in het restaurant en in de bar
  • Gratis parkeren voor één auto op de centrale parkeerplaats
  • Tips: Bezoek Aywaille en de grotten van Remouchamps
Tips in de omgeving

Pretpark Plopsa Coo
Plopsa Coo is een pretpark gelegen bij de Watervallen van Coo. Het is een park voor jong en oud met een heerlijke combinatie van natuur en avontuur. Het park staat geheel in teken van de bekende Studio 100 figuren. Tijdens een bezoek aan Plopsa Coo kunnen de kinderen zomaar helden als Mega Mindy, Kabouter Plop, Wickie de Viking en Maya de Bij tegen het lijf lopen. Het park beschikt over maar liefst 25 attracties! In attractiepark Plopsa Coo word je overspoeld met plezier!

Bezoek Luik
Op 27 km afstand vind je de bekende handelsstad Luik. Luik heeft een mooi historisch centrum met gezellige biercafés, veel verschillende musea en mooie fietsroutes. De geschiedenis van Luik gaat terug tot in de Middeleeuwen en het centrum is een boeiende mix van oud en nieuw. Tip: bezoek de Trappen van Bueren. Deze 374 treden tellende trap mag je tijdens een bezoek aan de stad zeker niet overslaan. De zware beklimming van de trap is meer dan de moeite waard. Eenmaal boven gekomen wordt je beloond met een waanzinnig uitzicht over de stad en de omliggende plaatsen. Eenmaal boven kun je een mooie wandeling maken door langs de ruïnes.

Safaripark Monde Sauvage
Maak een Afrikaanse safari in safaripark Monde Sauvage. Tijdens de safari krijg je de unieke kans veel dieren te zien rondhangen in kuddes. Je komt hier kuddes tegen van waterbuck-antilopen, zebra's, de gnoes, de algazellen en giraffes. De safari kan met eigen auto of met het safaritreintje. Een leuk uitje voor jong en oud!

Ninglinspo-wandelroute
De Ninglinspo is de enige bergrivier van België en de wandeling die langs deze rivier loopt, heeft dezelfde naam. De Ninglinspo is een unieke wandeling in de Ardennen en het is een zekere aanrader deze te maken. Geniet van de schoonheid van de natuur, de watervalletjes en de avontuurlijke paden. De wandeling is ongeveer 6 km en laat je het mooiste deel van de Ardennen zien. Deze wandeling is goed te doen met kinderen vanaf een jaar of 6-7.

Outdoor Steengroeve
Hou je van uitdaging, grenzen verleggen, samenwerken, elkaar helpen, vuil worden en samen veel lol beleven tijdens een onvergetelijke dag in een prachtige omgeving? Kom dan eens een dag survivallen in de steengroeve Carriënta in de Belgische Ardennen. In deze oude mijn worden uitdagende en sportieve activiteiten aangeboden, dat is dus lekker eruit in de natuur en je bent ook nog eens verzekerd van een dag vol actie. Zeer geschikt voor kinderen (vanaf ongeveer 7 jaar) als volwassenen.

Camping Olympia
Rue de Trois Ponts 40,
Remouchamps, België
Kaart
Rue de Trois Ponts 40, Remouchamps, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Olympia is een vrolijke camping aan de rivier de Amblève met een restaurant/bar en vele mogelijkheden voor sport en spel. Er zijn twee zwembaden met ligbedden. Op de camping staat een verzorgd sanitair gebouw met toiletten, gratis warme douches, een wasmachine en droger en hier tref je ook een overdekte afwasplaats aan met gratis warm tapwater. Er is een leuke omheinde speeltuin voor de kleintjes. Ook is er een tafeltennis, pool- en airhockeytafels en een dartkamer. Er is gratis Wi-Fi in de Taverne en Nederlandse televisie waar regelmatig filmmiddagen worden georganiseerd. Rooster marshmallows boven het kampvuur of ga pootjebaden en dammetjes bouwen in de rivier. Een potje jeu de boules, een avondje karaoke of bingo. Een keer geen zin om zelf te koken? Geef je op voor een BBQ, hamburger- of pizza-avond en schuif aan. Gezellig van de ondergaande zon genieten aan lange tafels met andere campinggasten. Snack en frites alsmede diverse dranken, chips en snoep zijn te koop in de poolbar/beachbar of het restaurant. De accommodaties zijn rookvrij!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Spa en Francorchamps

Outdooractiviteiten, Spa en Wellness
Spa

Spa staat bekend om de oude kuuroorden en het natuurlijke bronwater. De oude kuuroorden zijn nog steeds te bekijken. Tevens ligt bij Spa het circuit de Spa Francorchamps.

Watervallen van Coo

Natuur & Parken
Coo

De watervallen van Coo zijn één van de beroemdste attracties van de Ardennen. Hier zijn stoeltjesliften aanwezig die naar een hoger punt voeren voor een mooi uitzicht op de hele vallei.

Luik

Steden
Luik

Luik heeft allure en is zeker een aanrader voor een dagje cultuur snuiven of winkelen. De stad is een echte uitgaansstad en heeft een uitgebreid winkelaanbod.

Durbuy

Steden
Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van de wereld. Het is een sfeervol middeleeuws stadje dat goed bewaard is gebleven en waar een aantal leuke winkeltjes en restaurantjes te vinden zijn.

Grand Curtuis

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Quai De Maestricht

Het Grand Curtius is een museum van kunst, kunstvoorwerpen en oudheden in de Belgische stad Luik. Het museum is gelegen aan de Féronstrée in het historische centrum van Luik.

Ansembourg Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Féronstrée

Het Ansembourg Museum is een museum van toegepaste kunst in de Belgische stad Luik. Het gebouw geldt als een typisch voorbeeld van barokarchitectuur in het prinsbisdom Luik.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en worden door Camping Olympia gefactureerd binnen 5 werkdagen na de boeking:

  • Toeristenbelasting €1,98 per persoon per nacht
  • Milieuheffing € 4,35 per accommodatie per nacht
  • Bedlinnenpakket € 12,25 per persoon

  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)

  • Bedlinnen: € 12,25 per persoon per verblijf
  • Milieuheffing: € 4,35 per accommodatie per nacht
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, kun je contact opnemen met ons service center:

  • Handdoekenpakket € 8,00 per persoon
  • Keukenpakket € 5,00 per pakket
  • Eindschoonmaak € 37,50 per accommodatie
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30-20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 9.90 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro