Autovakanties
dagen

Ontdek het Duitse Bad Salzig aan de Rijn o.b.v. halfpension

Baums Rheinhotel
Boppard, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen in het Duitse Bad Salzig incl. hotel aan de Rijn o.b.v. halfpension

Baum's Rheinhotel is hét adres voor actieve vakantiegangers en rustzoekers die ontspanning zoeken ver weg van de drukte, en omringd willen zijn door prachtige natuur. Het hotel ligt ook op een steenworp afstand van de Rijn. Of je liever een ontspannende of sportieve/actieve vakantie hebt, hier vind je het allemaal. Het is mogelijk om verschillende activiteiten rechtstreeks vanuit het hotel te boeken. Het aanbod varieert van wandelen, zwemmen, wandelen of fietsen tot aan bezoek aan verschillende culturele bezienswaardigheden in de regio. Als je op zoek bent naar meer variatie, bezoek dan de stad Koblenz. De stad ligt op slechts een half uurtje rijden. Bezoek hier de beroemde 'Deutsches Eck', het Electoral Palace en Stolzenfels Castle.

Autovakanties
dagen

Ontdek het Duitse Bad Salzig aan de Rijn o.b.v. halfpension

Baums Rheinhotel
Boppard, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner of diner in buffetvorm
  • Inclusief VRM-gastenkaart voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Huur van spellen o.b.v. beschikbaarheid
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Koblenz
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst

Must do in Boppard!

De Hunsrückbahn een indrukwekkende treinrit in Duitsland

Eén van de mooiste spoorwegtrajecten van Duitsland is die van de Hunsrückbahn. De Hunsrückbahn loopt van het station van Boppard naar Buchholz. Geniet onderweg van het adembenemende landschap van het Midden Rijndal en Boppardse bossen. De trein beklimt tijdens de rit steile hellingen en passeert twee viaducten en vijf tunnels. In slechts 15 minuten ben je boven op de heuvel en een retour is dan ook vrij goedkoop. Wandel door het Ehrbach ravijn of maak een fietstocht en volg de Schinderhannesroute. Fietsen worden gratis vervoerd!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 23 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Baums Rheinhotel
Binger Straße 17,
Boppard, Duitsland
Kaart
Binger Straße 17, Boppard, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Baums Rheinhotel is afgelopen jaar geheel gerenoveerd en is gelegen op slechts 6 minuten rijden van het centrum van Bad Salzig in Boppard. De moderne kamers beschikken standaard over een flatscreen-televisie, telefoon, radio en badkamer met bad en/of douche. toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor het diner bent je welkom in het hotelrestaurant "La Casa Toscana".

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
In de omgeving gratis. Bij het hotel € 5,00 per dag.
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,50 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,50 p.d.

Belangrijke informatie

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

In de omgeving gratis. Bij het hotel € 5,00 per dag.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro