Autovakanties
dagen

Luxe stacaravan op camping in het hart van Toscane

Camping Barco Reale
Lamporecchio, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf 8, 11, 15 of 22 dagen met het hele gezin in een luxe stacaravan in de prachtige heuvels van Toscane

Deze mooie camping ligt in het karakteristieke Toscaanse landschap, omgeven door prachtige natuur. Op de camping neem je een plons in het zwembad, waarvandaan je een adembenemend uitzicht hebt over Toscane. Wandel naar het leuke dorpje San Baronto of bezoek Florence. De naam van camping Barco Reale is afgeleid van de historische 'Barco', een ommuurd jachtgebied dat de beroemde familie de Medici hier ooit bezat. De camping ligt bovenop een heuvel, je kunt hier prachtige mountainbike tochten maken! Liever wat relaxter? Met een uurtje rijden sta je op het strand! Geniet van heerlijke vers bereide Italiaanse gerechten in het restaurant op de camping, onder het genot van een Toscaans wijntje! En na de tijd haal je het allerlekkerste Italiaanse ijs gewoon bij de ijswinkel op de camping! Dat is nou Bella Italia!

Autovakanties
dagen

Luxe stacaravan op camping in het hart van Toscane

Camping Barco Reale
Lamporecchio, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een luxe stacaravan
  • Inclusief bedlinnen en resort fee
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Combineer stad en strand
  • Geweldige camping voor kinderen, onbezorgd voor ouders!
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij de camping (tegen betaling)
  • Tip: volg een Italiaanse kookles met verse ingrediënten van eigen bodem
Tips tijdens je verblijf!

Florence (ca. 54km)
Florence is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en van de regio Toscane. Een sfeervolle, cultuurrijke en toeristische stad in Italië. Vele beroemde kunstenaars, wetenschappers en schrijvers hebben hier gewoond of zijn er geboren. De stad barst van de fraaie pleinen, bruggen en paleizen. Wil je zoveel mogelijk van Florence zien in korte tijd? Dan kun je misschien beter een fiets huren! Verken de stad onder begeleiding van een Engelstalige gids en fiets langs de hoogtepunten van Florence. 2 uur lang fiets je met een kleine groep door de stad en geniet van het uitzicht, de sfeer en de verhalen van de gids.

Bezoek de stad Pisa (ca. 70km)
Wanneer je verblijft in Toscane mag een bezoek aan Pisa zeker niet ontbreken! De stad is vooral bekend door de scheve toren, maar er is veel meer te zien. Bezoek de Dom van Pisa. De toren staat naast de toren van Pisa en is de klokkentoren van deze kathedraal. En achter de Dom het prachtige gebouw Het Baptisterium. Wil je even de drukte ontlopen? Breng dan een bezoek aan de botanische tuin, Orto Botanico di Pisa. In de oude wijk Sant' Antonio struin je langs tientallen prachtige gebouwen, kloosters en kerken. sluit je dag af met een wandeling langs de rivier de Arno en strijk neer in een van de sfeervolle restaurantjes of gezellige cafés.

Camping Barco Reale
Via dei Nardini, 11,
Lamporecchio, Italië
Kaart
Via dei Nardini, 11, Lamporecchio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Barco Reale ligt op een schitterende locatie, boven op de bosrijke heuvelrug van Montalbano, en op loopafstand van het gezellige dorp San Baronto. Camping Barco Reale staat bekend als een echte familiecamping in Toscane. Het animatieteam zorgt de hele dag door voor leuke activiteiten, zoals speurtochten, volleybal, een voetbaltornooi, dansen en nog veel meer! Neem een verkoelende duik in het zwembad en geniet van het prachtige uitzicht. Op de camping vind je o.a. een restaurant, pizzeria, ijssalon, speeltuin en een kleine campingwinkel. Je verblijft in een luxe stacaravan voorzien van alle gemakken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
Hoogtepunten

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse betaald te worden.

  • Lokale heffingen € 0,75 p.p.p.n.
  • Borg € 100,00 per accommodatie
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten bekend.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro