All-inclusive
dagen

Geniet van een all-inclusive tijdens een magische winter in het Harzgebergte

Carea Residenz Hotel Harzhöhe
Hahnenklee-Bockswiese, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 6, 7, 8 of 15 dagen tijdens een magische winter in het Harzgebergte o.b.v. all-inclusive

Ben je op zoek naar een winterse ontsnapping die zowel betoverend als avontuurlijk is? Dan is het Harzgebergte jouw ideale bestemming. Met zijn besneeuwde pieken en gezellige dorpjes biedt het Harzgebergte een unieke combinatie van ontspanning en activiteit. Stap in een wereld waar de sneeuw de bomen siert als poedersuiker en de bevroren meren uitnodigen tot een verfrissende wandeling. Het Harzgebergte is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en kunt genieten van de stilte van de natuur. De Bocksberg-kabelbaan brengt je comfortabel naar de top van de Bocksberg, geniet van het prachtige uitzicht en talrijke wandelpaden. Wil je er een dagje op uit? Breng een bezoek de stad Goslar. Deze stad staat namelijk op de Unescowerelderfgoedlijst en kenmerkt zich door de rode vakwerkhuizen. Wandel door smalle middeleeuwse steegjes en ontdek de indrukwekkende bezienswaardigheden. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen in de omgeving! In Hahnenklee zijn tal van leuke activiteiten zoals de Bocksberg. Ga naar boven met de kabelbaan, die een prachtig uitzicht mogelijk maakt. En wie nog hogerop wil beklimt de uitkijktoren voor nog meer vergezichten.

Voor degenen die niet van wintersport houden, biedt het Harzgebergte nog steeds prachtige mogelijkheden voor winterwandelingen en andere activiteiten. De bossen en paden zijn bedekt met sneeuw! Daarnaast zijn er ook wintersportgebieden in de omgeving, zoals Bocksberg - Hahnenklee en Sonnenberg - St. Andreasberg.

All-inclusive
dagen

Geniet van een all-inclusive tijdens een magische winter in het Harzgebergte

Carea Residenz Hotel Harzhöhe
Hahnenklee-Bockswiese, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 6, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een flesje water op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lichte lunch (soep met salade)
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt (non)alcoholische dranken zoals koffie, thee, frisdrank, water, bier en wijn (10.00 – 20.30 uur)
  • kinderen t/m 5 jaar verblijven gratis
  • Het Harzgebergte heeft in de winter een betoverende sfeer!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeergelegenheid (o.b.v. beschikbaarheid)
Lees meer over het Harzgebergte!

Het gebied is het noordelijkste middelgebergte van Duitsland. De hoogste top is de Brocken (1.142 meter boven zeeniveau). Kies je voor het Harzgebergte? Dan kies je voor veelzijdigheid: talloze bezienswaardigheden, historische steden en prachtige wandelroutes. Wat je ook zoekt, het Harzgebergte heeft het!

  • Ga naar de Spiegeltaler Wasserfall, een geweldig gebied om te wandelen en de watervallen te bewonderen
  • Bezoek het Schalker Aussichtsturm, een populaire wandelbestemming! Geniet hier van een prachtige uitzicht terwijl je op de uitkijktoren staat
  • Bezichtig de houten staafkerk, die tussen 1907 en 1908 naar een Noors model werd gebouwd
  • Beklim de 726 meter hoge Bocksberg met de Bocksberg-kabelbaan
Carea Residenz Hotel Harzhöhe
Triftstraße 25,
Hahnenklee-Bockswiese, Duitsland
Kaart
Triftstraße 25, Hahnenklee-Bockswiese, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Carea Residenz Hotel Harzhöhe is rustig gelegen in een bosrijke omgeving van het Oberharz-gebergte. Het hotel heeft een panoramisch uitzicht over Bocksberg. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet voor je klaar in het restaurant Harzhöhe. Tussen 12.00 en 13.00 uur biedt het hotel je een kleine snack bij het buffet aan (soep van de dag en een salade). In de namiddag kan je genieten van een kopje koffie en cake. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Geselecteerde dranken zijn inbegrepen vanaf 10.00 uur 's ochtends tot 20.30 uur in de avond. Het hotel beschikt tevens over een bar, lounge en een zwembad. De kamers van Carea Residenz Hotel Harzhöhe beschikken over een flatscreen-tv, een bureau, een zithoek en een balkon. In de openbare ruimtes kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi en tevens is het mogelijk om gratis te parkeren bij het hotel (bij beschikbaarheid).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (mits beschikbaar)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Pooltafel
Ja
Hoogtepunten

Kranichsee

Outdooractiviteiten
Parkstraße 4

Een groot meer in de buurt van Gosnar. Rustige locatie, een uniek stukje Duitsland. Geschikt om te wandelen.

Keizerlijk Paleis Goslar

Bezienswaardigheden, Musea
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Blankenburg

Musea, Steden
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (mits beschikbaar)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro