Uniek overnachten
dagen

Verblijf in 4*-kloosterhotel met uitzicht over de Rijn o.b.v. halfpension

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg
Boppard, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 6 dagen in het Duitse wijndorp Boppard aan de Romantische Rijn incl. halfpension en meer extra's

Verblijf 4, 5 of 6 dagen in de sfeervolle stad Boppard! De stad ligt niet ver van de rots Loreley aan de romantische Rijn. Wandel door het gezellige centrum, over smalle straten en langs prachtige vakwerkhuizen. Strijk neer op een terras terwijl je geniet van het uitzicht over de Rijn en de boten die af en aan varen. Breng een bezoek aan een wijnlokaal en proef de diverse wijnen die Boppard te bieden heeft. Boppard leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Fiets langs de rivier de Rijn of wandel in de bossen en tussen de wijngaarden. Neem plaats in het toeristische treintje die je alle monumenten en historische gebouwen van Boppard laat zien of neem de kabelbaan naar het uitzichtpunt Vierseenblick. Geniet boven op de berg van het panoramisch uitzicht. Maak een rondvaart over de romantische Rijn, vanaf het bovendek heb je prachtig uitzicht op de bergen met vele kastelen, ruïnes en wijngaarden. Breng een bezoek aan de leuke plaatsen Bingen (45km), Rudesheim am Rhein (45km) of Koblenz (20km).

Uniek overnachten
dagen

Verblijf in 4*-kloosterhotel met uitzicht over de Rijn o.b.v. halfpension

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg
Boppard, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid verwenontbijt op de kamer
  • Dagelijks koffie uurtje met o.a. koffiespecialiteiten, prosecco, frisdranken en etagère's met gebakjes (14.00 – 16.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangen diner in de Golf-Bistro of op het terras
  • Inclusief upgrade naar een Supreme-kamer t.w.v. € 30,00 per nacht
  • Hotel beschikt over een 18 holes golfbaan (één van de mooiste golfbanen van Duitsland)
  • Live muziek in de biertuin op vrijdag, zaterdag en zondag (weersafhankelijk)
  • Fietsen te huur bij het hotel (tegen betaling)
  • Op Zoover beoordeeld met een 8.8!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Ontdek de romantische Loreley vallei met talrijke kastelen langs de Rijn (sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO)
Landgoed Jakobsberg

Culinair
De Golf Bistro, ook wel de 19e hole genoemd, is de ideale plek voor golfers die zichzelf willen belonen met een hapje of een avondvullend menu na een spannend partijtje golf. Maar de bistro is niet alleen een echte hit voor golfers. In het glazen paviljoen op het weelderig groene plein voel je je heel dicht bij de natuur. Dagelijks worden er lichte internationale gerechten geserveerd van de bistroklassiekers.

Golf
Golf is geen hobby, maar een passie. Gepassioneerde golfers kunnen deze passie nastreven in Hotel & Resort Jakobsberg op een van de mooiste golfbanen van Duitsland. De 18-holes wedstrijdgolfbaan ligt op de Jakobsberg bij Boppard, op een plateau boven de Rijn in het Midden-Rijndal bij de Loreley. Door de landelijke ligging tussen bossen en wijngaarden genieten golfers op deze baan van een schitterend uitzicht over de Rijn, het Westerwald, Taunus en Hunsrück. Voor een unieke golfervaring. De kosten voor een 18-holes greenfee bedragen €65,00 per persoon. Tevens dien je in het bezit te zijn van een geldig lidmaatschapsbewijs van een golfclub of van de 'Independent Golfers'.

Wijngaard
Koninklijke wijn was niet alleen in de kloostertijd op de Jakobsberg verkrijgbaar. Zelfs vandaag zijn ze de trotse eigenaren van een eigen wijngaard en lid van Mittelrhein Wein e.V. De wijngaard wordt beheerd door de Boppard-wijnbouwer Walter Perll. Hij verzorgt de wijnstokken moeiteloos, produceert de wijn en bottelt deze. Het resultaat: een 100% regionale, droge Dornfelder uit milieuvriendelijke teelt.

De Kapel
Na de vernietiging van de kloosterkapel door Franse troepen aan het einde van de 18e eeuw, werd het gereconstrueerd uit fragmenten van het laatgotische origineel en volgens historische modellen. Tegenwoordig vind je er een origineel bewaard gebleven barok altaar met paneelschildering en sculptuur van St. James. Uitgerust met unieke Benetton ijzeren sculpturen, wordt de kapel nu gebruikt voor bruiloften of kerkelijke feesten en biedt plaats aan ongeveer 50 personen. Op alle andere dagen is de kapel open voor bezoekers

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg
Im Tal der Loreley,
Boppard, Duitsland
Kaart
Im Tal der Loreley, Boppard, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Nabij het wijndorp Boppard ligt het 4*- Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg. Het hotel is voorzien van een heerlijk restaurant, waar je kunt genieten van regionale Duitse specialiteiten en internationale gerechten. Direct naast het hotel is een 18-holes golfbaan . Je hebt hier een prachtig uitzicht over de rivier De Rijn. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en tegen betaling kun je fietsen huren bij het hotel. De kamers zijn voorzien van flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 18,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Golfbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Mutter-Beethoven-Haus

Musea
Wambachstraße 204

Het Mutter-Beethoven-Haus is een museum dat gewijd is aan Ludwig van Beethoven. In dit huis werd zijn moeder geboren. Het staat op de lijst van UNESCO cultureel erfgoedlijst.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 18,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro