Autorondreis
dagen

🚗 Autorondreis: Zwitserland langs heldere meren en alpenweides incl. ontbijt

Hotel Beausite
Unterseen, Interlaken-Oberhasli, Zwitserland bekijk op kaart
9-daagse roadtrip door de Zwitserse Alpen: langs heldere meren en alpenweides incl. ontbijt

Tijdens deze 9-daagse roadtrip combineer je het merengebied rondom Interlaken met de Zwitserse Alpen. Geniet van het heldere water, wandel langs indrukwekkende watervallen, neem een kabelbaan naar de hoogste toppen en wandel langs groene Alpenweides. Maak een prachtige treinreis naar de top van de Jungfraujoch. Wandel door gezellige dorpjes, strijk neer op het terras en geniet van de prachtige omgeving en frisse berglucht. Tijdens je reis, verblijf je in karakteristieke Zwitserse hotels.

Let op: deze reis begint in Interlaken en is gebaseerd op eigen vervoer. Je reist op eigen gelegenheid naar Zwitserland waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

🚗 Autorondreis: Zwitserland langs heldere meren en alpenweides incl. ontbijt

Hotel Beausite
Unterseen, Interlaken-Oberhasli, Zwitserland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen bij Hotel Beausite in Unterseen, Zwitserland (of vergelijkbaar)
  • 3 overnachtingen bij Hotel Steinbock in Mittelberg, Oostenrijk (of vergelijkbaar)
  • 2 overnachtingen bij Hotel Strela in Davos, Zwitserland (of vergelijkbaar)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief Vignet Zwitserland t.w.v. € 41,95
  • Inclusief een Swiss Coupon Pass met kortingen voor verschillende restaurants, city tours, entreekosten voor attracties en upgrades op trein en boot reizen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: Maak een rit met de tandradbaan naar de top, Jungfraujoch
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Zwitserland, Interlaken
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Hotel Beausite in Interlaken incl. ontbijt

Na een lange reis kom je aan in het Zwitserse Interlaken en is gelegen in de regio Bern, tussen het Thuner- en het Brienzermeer. Omringd door prachtige bergen zoals, Eiger, Mönch en Jungfrau. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke activiteiten. Voor een prachtig uitzicht over de stad, de Briendzersee en Thunersee en de bergen, vertrekt er vanuit Interlaken een kabelbaan, de Harder Kulm. De kabelbaan brengt je naar de top en stopt bij het panoramisch restaurant.

Dag 2: Interlaken
Na het ontbijt kun je er vandaag op uit! Een absolute aanrader is een rit met de tandradbaan dwars door de berglandschappen naar het hoogst gelegen treinstation van Europa, Jungfraujoch. Alleen de treinreis is al een belevenis op zich! Wanneer je eenmaal op de top bent en tussen de overweldigende pieken van de Jungfrau en Mönch staat, heb je prachtig uitzicht over de Aletschgletsjer. Bezoek het ijspaleis, maak een wandeling of neem de lift naar Sphinx Observatorium, waar je geniet van 360 graden uitzicht.

Dag 3: Interlaken
Maak vandaag een uitstapje naar Lauterbrunnen, een klein dorpje gelegen in een groene vallei, omsloten door indrukwekkende rotswanden en bergen. Vanaf Interlaken reis je makkelijk met de trein naar Lauterbrunnen. De omgeving leent zicht uitstekend voor wandelingen, maar wat deze plek zo bijzonder maakt zijn de 72 watervallen. Of maak een dagtrip naar het meer Oeschinensee. Het super blauwe meer ligt ingesloten tussen besneeuwde bergen.

Dag 4: Interlaken - Mittelberg (ca. 310km)
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Hotel Steinbock in Mittelberg incl. ontbijt
Vandaag vervolg je je reis, via hoge passen met schitterende uitzichten, door ongerepte natuur. Een prachtige route over de Sustenpas en brengt je naar het katon Graubunden. Je verblijft de aankomende dagen in de populaire regio Engardin-regio. In het nabijgelegen Pontresina zijn diverse wandelroutes te vinden en een 18-holes golfbaan.

Dag 5: Mittelberg
Breng vandaag een bezoek aan het charmante dorpje Pontresina. Het dorpje ligt op 1800 meter hoogte en wordt omringd door de bergtoppen van het Bernina-massief. Wandel langs typische Engadiner huizen en belle époque gebouwen. Strijk neer op het terras en geniet van alle rust.

Dag 6: Mittelberg
Maak vandaag een trip met de trein naar de top van de oostelijke Alpen. Op maar liefst 4.049 hoogte heb je een prachtig panoramisch uitzicht. (het is verplicht de treinrit vooraf te reserveren).

Dag 7: Mittelberg - Davos (ca. 182km)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Hotel Strela in Davos incl. ontbijt

Vandaag reis je door vanuit Pontresina naar Davos. Maak onderweg een tussenstop bij het Zwitserse Nationale Park. Met maar liefst 80 km aan wandelpaden is dit het enige Nationale Park van Zwitserland. Maak een wandeling van de Val Trupchun en vertrek net buiten het park in S-chnf.

Dag 8: Davos
Op 1500 meter ligt de stad Davons en is daarmee de hoogste stad van de Alpen. De stad wordt omgeven door prachtige natuur, de Jakobshorn, Weissfluhjoch, Rinerhorn en Schatzalp zijn uitstekend geschikt voor wandel- en fietstochten. Ook mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen, met maar liefst 700 km aan gemarkeerde paden. Of maak een tocht met de legendarische Glacier Express. Een prachtige treinreis met uitzicht over de glooiende alpenweide, gletsjers en bergmeren.

Dag 9: Dravos - terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je roadtrip er op en reis je weer terug richting huis.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Let op: De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Beausite
Seestrasse 16,
Unterseen, Zwitserland
Kaart
Seestrasse 16, Unterseen, Zwitserland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het historische deel van Interlaken ligt Hotel Beausite. Met 5 minuten lopen ben je in het centrum. Het hotel is voorzien van een restaurant en serveert Zwitserse en seizoensgebonden gerechten. Tevens is het hotel voorzien van een terras en tuin met kinderspeelplaats. De kamers zijn standaard ingericht en voorzien van flatscreen-tv, gratis gebruik van Wi-Fi, minibar, kluisje, koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Pallanza

Steden
Via Crocetta 8

Pallanza is een gemoedelijk stadje met een mooie boulevard en op de Piazza Garibaldi een grote keus aan cafe's, restaurants en winkeltjes.

Kabelbaan Mottarone

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Mottarone

De kabelbaan brengt u in 20 min. naar de top van de Mottarone. De berg wordt beschouwd als een natuurlijk balkon door het 360° panoramisch uitzicht over de Povlakte naar de Alpen.

Isola Bella

Bezienswaardigheden
Isola Bella

Isola Bella is het beroemdste van de 3 Borromeïsche eilanden in het Lago Maggiore. Debarokke Italiaanse tuinen zijn aangelegd op 10 terrassen die samen een stompe piramide vormen.

Parco Villa Pallavicino

Natuur & Parken
Via Sempione Sud 8

In Stresa ligt het Parco della Villa Pallavicino, een Engels park met eeuwenoude bomen en bloemen (rozen, azalea's, rododendrons en magnolia's).

Varese

Steden
Via Carlo Giuseppe Veratti 11

Varese heeft een heel eigen stedenbouwkundig plan doordat het is ontstaan uit een reeks van kastelen die geleidelijk om de stad heen werden gebouwd.

Grotte di Rescia

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Via Porlezza 63

Grotte di Rescia is een grot ontstaan door de natuurlijke slijtage van het water. Het is een goed onderhouden grot die u naar de waterval st. Gulia leidt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro