Stedentrips
dagen

Geniet in 4*-hotel in het hart van Düsseldorf incl. ontbijt

Leonardo Hotel Düsseldorf City Center
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen genieten in een 4*-hotel nabij de Königsallee in Düsseldorf incl. ontbijt

Düsseldorf is een moderne stad met een leuke mix aan evenementen, bezienswaardigheden, musea en van alles wat je kunt zien en doen. Het oudste gebied van de stad Düsseldorf heeft heel wat bijzondere bezienswaardigheden te bieden. Met name het oude stadhuis (rathaus), de Lambertus Basiliek, de kasteeltoren (schlossturm) met daarin het Maritiem Museum en de vele winkels en horeca zaken zijn bezienswaardigheden die Altstadt de moeite waard maken. In de Bolkerstraße zijn zeer veel cafe’s en restaurants te vinden. Mede hierdoor wordt de stad Düsseldorf ook wel de langste bar van de wereld genoemd. Düsseldorf is ook een fantastische stad om te winkelen. Binnen het centrum van Düsseldorf vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om een dagje te shoppen: grote warenhuizen, chique winkelstraten, discountketens, kleine boetieks en typische streekwinkels. Ook de moeite waard is de kilometers lange wandelpromenade langs de Rijn. Vooral in het zomerseizoen is het hier levendig met gezellige terrasjes, wandelaars, chillende jongeren in het gras en rondvaartboten die hun tochtjes vanaf hier starten. De Rijnoeverpromenade wordt niet voor niets gezien als het kloppend hart van Düsseldorf.

Stedentrips
dagen

Geniet in 4*-hotel in het hart van Düsseldorf incl. ontbijt

Leonardo Hotel Düsseldorf City Center
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 18,00 p.p.p.d.
  • Zeer centraal gelegen hotel
  • Gelegen op 5 minuten reizen van de bekende winkelstraat Königsallee
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Dineren bij Restaurant QOMO, het hoogste restaurant van Düsseldorf (in de Rheinturm)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Bezienswaardigheden Düsseldorf

Stadhuis (rathaus)
Dit is de meest iconische bezienswaardigheid van Düsseldorf. Ga een stapje achteruit en bewonder de met klimop bedekte gevel van het gebouw. Hier vind je ook het beroemde ruitermonument Jan Wellem.

De Lambertus Basiliek
Vind je het middeleeuwse verleden van Düsseldorf interessant? Dan is de Lambertus Basiliek zeker een bezoekje waard. Dit is de meest opvallende kerk zowel van binnen als van buiten. Van buiten valt de kerk op omdat deze een gedraaide torenspits heeft maar ook binnenin de kerk is een hoop te zien!

De kasteeltoren (schlossturm)
Deze kasteeltoren behoort tot één van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. De toren is in 1386 gebouwd! Vanaf de kasteeltoren heb je een mooi uitzicht over de stad. In de avond is het kasteel mooi verlicht.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Leonardo Hotel Düsseldorf City Center
Ludwig-Erhard-Allee 3,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Ludwig-Erhard-Allee 3, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Leonardo Hotel Düsseldorf is uitstekend gelegen naast het centraal treinstation Düsseldorf (Hauptbahnhof) in het hart van de stad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn op wandelafstand gelegen van de hotelingang en geven je een makkelijke toegang tot de bekende winkelstraat Königsallee en vele andere toeristische attracties zoals de prachtige Rijn promenade, de ‘Kunstsammlung' en de pittoreske markt in Carlsplatz, dicht bij de oude binnenstad. Het hotel biedt comfortabele kamers en een wellness gedeelte met sauna en fitness faciliteiten. Je start de dag met een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Ook de fijne keuken van het “Ludwig’s” restaurant zal gewaardeerd worden of geniet van een drankje in de sfeervolle Erhard’s lobby bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 16,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Düsseldorf

Düsseldorf

Chique boutieks, veel cultuur en leuke restaurants, zo beschrijft men Düsseldorf. Düsseldorf is de meest kosmopolitische stad in Duitsland en is zowel modern als authentiek.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 16,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro