Campingvakanties
dagen

Gezellige camping in de natuur tussen Limoges en Lyon

Camping le Paradou
Saint-Priest-la-Prugne, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf in een sfeervolle safaritent of Mobile Home midden in de natuur tussen Limoges en Lyon o.b.v. logies

Ter hoogte van Lyon, in het mooie Frankrijk, ligt Camping le Paradou. Omgeven door natuur, langs de rivier de Besbre, kijk je je ogen uit. En met een accommodatie die al volledig ingericht voor je klaar staat kom je bij aankomst al volledig tot rust. Dat is pas echt vakantie! Op de camping is genoeg te doen! Kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, terwijl jij geniet van een verkoelend drankje op het terras. Naast het zwembad is het heerlijk vertoeven aan het recreatiemeer, kinderen vermaken zich uitstekend met het bouwen van zandkastelen of met het varen op een opblaasbootje. In de omgeving zijn er verschillende outdoor activiteiten mogelijk. Denk aan kanovaren, mountainbiken, boogschieten, vlotten bouwen en vissen! Maar ook zijn er leuke steden om te bezoeken, zoals Thiers, Vichy en Roanne. Tijdens je verblijf in Frankrijk mag een bezoek aan een kasteel natuurlijk niet ontbreken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Chateau de Montgilbert of Chateau de la Roche en herleef tijden van vroeger.

Campingvakanties
dagen

Gezellige camping in de natuur tussen Limoges en Lyon

Camping le Paradou
Saint-Priest-la-Prugne, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10, 14 of 21 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een sfeervolle safaritent of Mobile Home
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping gelegen langs de rivier de Besbre
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: breng een bezoek aan Chateau de la Roche
Camping le Paradou
Le Moulin Poyet,
Saint-Priest-la-Prugne, Frankrijk
Kaart
Le Moulin Poyet, Saint-Priest-la-Prugne, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping le Paradou is gelegen in het mooie Frankrijk ter hoogte van Lyon. Omgeven door prachtige natuur en langs de rivier de Besbre. Op de camping is genoeg te beleven. De camping is voorzien van een buitenzwembad met peuterbad, een recreatiemeer waar je kunt zwemmen en kunt vissen. Daarnaast is het mogelijk om te kanovaren, vlotten te bouwen, boogschieten lasergamen, jumperballen of mountainbiken. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die zorgt voor nog meer leuke activiteiten op de camping. Iedere ochtend kun je verse broodjes bestellen bij de broodservice. Geniet van een verkoelend ijsje bij de snackbar en heb je 's avonds geen zin om te koken? Neem dan plaats in het restaurant en geniet van heerlijke gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Moulins

Bezienswaardigheden, Steden
Moulins

De historische stad Moulins gaat terug tot het jaar 900. Bezoek hier de oude brug Pont Régemortes en de prachtige Cathédrale Notre Dame.

Arboretum de Balaine

Natuur & Parken
61 Route De Paris

Deze Engelse tuin, gesticht in 1804 door Aglaé Adanson, en open voor het publiek van maart tot eind november, herbergt op 20 hectare meer dan 2500 soorten en variëteiten, waaronder een prachtige verzameling exotische boomsoorten.

Chantenay-Saint-Imbert

Steden, Natuur & Parken
Place De L Èglise

Het charmante dorp Chantenay-Saint-Imbert is gelegen in het Westen van Bourgondië. In het hart van Frankrijk overheerst serene rust in een glooiend landschap. U vindt hier eindeloze velden, bossen en dorpjes.

Parc floral d'Apremont

Natuur & Parken
Parc Floral D'apremont

De Floral Park van Apremont is dagelijks geopend van eind maart tot eind september geopend. Ontdek tijdens een wandeling de betoverende tuin die vele schatten herbergt.

Nevers

Steden
Nervers

Nevers is een stad vol geschiedenis. Bewonder het Paleis en de vele kerken. Wandel langs de Loire en geniet van het prachtige landschap dat u hier ziet.

La Charité-sur-Loire

Bezienswaardigheden, Steden
La Charité-Sur-Loire

Deze middeleeuwse stad staat vooral bekend vanwege zijn Klooster en de wekelijkse markt die zich iedere zaterdag bevindt op het bekende plein. Tevens staat de stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 3,25 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Kinderpakket (kinderstoel & campingbedje) € 2,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:30 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro