Zonvakanties
dagen

STUNT! ⚡ 4*-hotel op het Italiaanse eiland Sardinië incl. vlucht en ontbijt

Sighientu Resort Thalasso & Spa
Quartu Sant'Elena, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in het zuiden van het Italiaanse eiland Sardinië incl. ontbijt en vlucht

Welkom op het prachtige eiland Sardinië! Gelegen in de Middellandse Zee met ongerepte natuur en heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Een prachtig eiland met glooiende landschappen, afwisselend met wijngaarden, idyllische Italiaanse dorpjes en prachtige baaien. Voor een zonvakantie ben je hier aan het juiste adres! Je verblijft in Sighientu Thalasso & Spa Sardegna. Vanuit het hotel ben je binnen no-time op het privéstrand. Naast zonnen en relaxen kun je op Sardinië ook culturele uitstapjes maken. Huur een auto, het biedt je alle vrijheid om te doen wat je wil! Laat je verrassen door de stad Cagliari, ontdek tal van bezienswaardigheden, geniet van de prachtige natuur in het binnenland of maak een prachtige tocht langs de Costa Smeralda, ook wel de 'Goudkust' genoemd.

LAATSTE KAMERS, VOL=VOL!

Zonvakanties
dagen

STUNT! ⚡ 4*-hotel op het Italiaanse eiland Sardinië incl. vlucht en ontbijt

Sighientu Resort Thalasso & Spa
Quartu Sant'Elena, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Retourvlucht Cagliari vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is direct gelegen aan het privéstrand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: huur een auto en ontdek in alle vrijheid het eiland Sardinië
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tip tijdens je verblijf

Breng een bezoek aan Cagliari
Cagliari is de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sardinië. De stad ligt aan het zuiden en grenst met zijn sfeervolle haven aan de golf van Cagliari. Cagliari bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte is gelegen op een heuvel. Ontdek het kasteel Castello, vanaf het kasteel heb je prachtig uitzicht over de stad. Bewonder ook de prachtige stadsmuur en de twee oude torens uit de 11e eeuw. Struin door de bruisende stad met gezellige restaurants en winkels. Daarnaast biedt Cagliari een prachtig strand, La Poetto. Een 8 kilometer lang strand. Langs het strand vind je o.a. een boulevard vol met restaurantjes, winkeltjes en terrassen. Vergeet ook zeker niet om het Romeinse amfitheater van Cagliari te bezoeken!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Sighientu Resort Thalasso & Spa
Via Serchio 139,
Quartu Sant'Elena, Italië
Kaart
Via Serchio 139, Quartu Sant'Elena, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Sighientu Thalasso & Spa Sardegna ligt in Marina di Capitana aan de zuidelijke kust van Sardinië. Het hotel is voorzien van een groot zwembad met ligstoelen en parasols en ligt direct aan een privéstrand. Voor ontspanning kun je (tegen betaling) terecht in de spa van het hotel met o.a. een zwembad met zeewater, een bubbelbad, hydromassagestralen en een hottub. Liefhebbers kunnen een balletje slaan op de tennisbaan. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Bij het hoofdrestaurant Scirocco kun je terecht voor een heerlijk buffet met internationale en regionale gerechten. Bij restaurant Libeccio kun je a la carte genieten van een uitgebreide menukaart. Dit restaurant is uitgerust met een groot terras met panoramisch uitzicht op de zee, waar je kunt genieten van een bijzonder diner. Let op: als je hier wilt dineren, moet je van tevoren reserveren. De kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar, kluisje en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Sommige kamers beschikken over een balkon of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Cagliari

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Bonaria, Cagliari

De veel bezochte hoofdstad van Sardinië met o.a. het indrukwekkende amfitheater en kathedraal di Bonaria

Nora

Bezienswaardigheden, Cultuur
Località Nora, Pula

Een gedeelte van de geschiedenis van Sardinië. Mooie archeologische opgravingen

Grotten van Neptunus

Natuur & Parken
Località Capo Caccia, Alghero

De druipsteengrotten ten westen van de stad Alghero. Bewonder de mooie en vaak raar gevormde stalagmieten en stalactieten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro