Stedentrips
dagen

Stedentrip met prachtig hotel in het hart van Warschau incl. vlucht en ontbijt

Metropol Hotel Warschau
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in een mooi hotel midden in het hart van Warschau incl. vlucht en ontbijt

Metropol Hotel is ideaal voor een bezoek aan Warschau. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. Geniet van een groot aantal voorzieningen die speciaal zijn ontworpen voor reizigers zoals jij. Metropol Hotel ligt dichtbij Zamek Królewski w Warszawie (2,1 km) en Old Town (2,2 km). Ideaal als je populaire bezienswaardigheden wilt bezoeken in Warschau. In Warschau vind je genoeg Italiaanse restaurants. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Sexy Duck, AïOLI Cantine Bar Café Deli Świętokrzyska en Pizzeria Ciao a Tutti, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Op zoek naar bezienswaardigheden? Misschien zijn populaire attracties bij toeristen op loopafstand, zoals Palace of Culture and Science (0,5 km), Warsaw Ghetto (0,9 km) of Hala Koszyki (0,8 km), iets voor jou. Geniet van je verblijf bij Metropol Hotel en veel plezier in Warschau!

Stedentrips
dagen

Stedentrip met prachtig hotel in het hart van Warschau incl. vlucht en ontbijt

Metropol Hotel Warschau
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Warschau vanaf een luchthaven naar keuze
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik an Wi-Fi in het hotel
  • Centraal gelegen hotel
  • Tip: verken de stad per retro minibus
Tips in de omgeving

Warschau achter de schermen tour met retro minibus
Er zijn maar weinig betere manieren om van het toeristische pad af te komen dan met de inzichten van een lokale gids. Tijdens deze stadstour door Warschau, met een vanuk-brandweerwagen uit het communistische tijdperk, neemt je gepassioneerde gids je mee op een reis diep in het 20e-eeuwse verleden van Warschau.

De hippe Powiśle wijk
Deze levendige buurt heeft veel aangename bistro’s waar je kan verbroederen met studenten, jonge professionals en kunstzinnige medemensen; terwijl je tijdens je citytrip in Warschau van de omgeving geniet. Hier kan je even een pauze nemen en iets drinken of een hapje eten voordat de wandeling verder gaat.

Het prachtige Marktplein van de Oude Stad
Stare Miasto is ideale plek om je citytrip Warschau te starten, rond te hangen en de sfeer op te snuiven. Dit is het hart van de Oude Stad en tevens het oudste deel ervan. Haar oorsprong ligt in de 13de eeuw, en tot aan het einde van de 18de eeuw was dit de kern van Warschau. De huizen rond het plein waren gebouwd in gotische stijl. Na de grote brand in 1607 werden ze heropgebouwd in late Renaissancestijl en uiteindelijk, in 1701, in late barokstijl door Tylman Gamerski (of Tylman van Gameran). Na de Opstand van Warschau tijdens WOII, vernielden de Duitse troepen dit stadsdeel systematisch, maar het werd later heropgebouwd en gerestaureerd als een kopie van het vooroorlogse uitzicht.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Metropol Hotel Warschau
ul. Marszałkowska 99a,
Warschau, Polen
Kaart
ul. Marszałkowska 99a, Warschau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Metropol Hotel biedt comfortabele en moderne kamers in het centrum van Warschau. Ze worden aangevuld met een scala aan faciliteiten, waaronder gratis Wi-Fi en een gerenoveerd restaurant , bar en lobby. Het moderne, gastvrije restaurant en de bar met een eigentijdse inrichting en breedbeeld-tv's waarop je favoriete sporten worden getoond. Het hotel ligt op slechts 1 minuut lopen van het metrostation Centrum en vele bus- en tramhaltes, waardoor je een gemakkelijke verbinding hebt met alle delen van de stad. Het centraal station van Warschau bevindt zich op slechts 500 meter van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€20,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Paleis van Cultuur en Wetenschap

Musea
Plac Defilad 1

Dit geschenk van de Sovjet Unie telt 42 verdiepingen. In het gebouw zitten bioscopen, theaters en musea.

Warschau

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Aleje Jerozolimskie 44

Warschau beschikt over vele monumenten, parken, paleizen en historische gebouwen. Warschau staat ten slotte niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Krakowskie Przedmieście

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Krakowskie Przedmieście

Deze straat wordt ook wel beschouwd als de mooiste straat van Warschau en zelfs van heel Polen. Hier vind je prachtige huizen en paleizen.

Sint-Johanneskathedraal

Bezienswaardigheden
Kanonia

Deze kathedraal is één van de oudste kathedralen van Warschau. Hier vind je o.a. het graf van de eerste president van Polen.

Lazienki Park

Natuur & Parken
Ujazdów

Maak een wandeling door dit prachtige park, waar de brede lanen onder andere leiden naar het Chopin Monument en een oude oranjerie.

Stare Miasto

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Stare Miasto

In deze buurt vind je onder andere het historische marktplein. Hier kun je genieten van vele winkeltjes en cafés.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro