Stedentrips
dagen

Ontdek de metropool New York incl. vlucht

Holiday Inn Manhattan Financial District
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Ontdek in 4, 5, 6 of 7 dagen New York als een echte local incl. vlucht

New York wacht op jou! Het is dé stad die je vaak voorbij ziet komen in films. The Brooklyn Bridge, Broadway, Central park en het National History Museum zijn bezienswaardigheden die je gezien moet hebben als je in New York bent! Hoe gaaf is het om zelf rond te struinen door Brooklyn en Manhattan en de Time square van dichtbij te bekijken. Hou je van musicals? Dan is Broadway the place to be! Proef de sfeer als een echte New Yorker en haal de bekende hot dog bij één van de vele kraampjes langs de weg. Het wordt een trip om nooit te vergeten!

Stedentrips
dagen

Ontdek de metropool New York incl. vlucht

Holiday Inn Manhattan Financial District
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 6 overnachtingen o.b.v logies
  • Retourvlucht naar John F Kennedy airport vanaf een luchthaven naar keuze
  • Gelegen op een top locatie in New York
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Fitnessruimte 24 uur geopend
  • Tip: neem de gratis ferry naar Staten Island
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hello, New York is calling!

Heel leuk een stedentrip naar New York, maar wat moet je nu écht weten om de ultieme belevenis te ervaren als een echte New Yorker? Hieronder lees je de tips!

Hoe ontdek ik New York?
Ja, New York is druk en kan overweldigend zijn. Toch is het gaaf om te voet een aantal bezienswaardigheden te bekijken, maar soms zijn de afstanden net iets te ver. Je kunt er met de metro overal naartoe en daarnaast is het reizen met de metro al een hele ervaring in New York. Bijna iedere local maakt er gebruik van en het is super handig! Lijkt het je helemaal niks om te reizen met de metro? Dan kan je er ook voor kiezen om een hop on hop off tour te boeken. Deze pas is tot 72 uur geldig en brengt je zo overal naartoe. Je kan uitstappen en opstappen wanneer je wilt, dus geen haast. Let er wel goed op dat je op tijd weer bij de ophaal locatie bent, want het is en het blijft New York.

Wat is er te doen in New York?
Wat er te doen is in New York? Te veel om op te noemen. Maak van te voren een planning met de dingen die je gezien moet hebben. Zo kan je de dagen indelen en weet je zeker dat je niks mist. Naast de beroemde bezienswaardigheden en plekken heeft New York nog zoveel meer te bieden. De ultieme tip is om de gratis (ja, gratis!) ferry te nemen naar Staten Island. Hier zie je New York vanaf de boot en het is waanzinnig!

Hieronder vind je nog een aantal bezienswaardigheden die je alvast op je planning kan zetten.

  • Time Square
  • Broadway
  • Central Park
  • Empire state building
  • Statue of liberty
  • Financial district
  • National History Museum
  • World trade centre

Vergeet de wijk Brooklyn niet! Dit is een wereld van verschil met Manhattan en daarom des te leuker om hier een kijkje te nemen. Ook een leuke tip is om de New York Sight Seeing Pass aan te schaffen. Hiermee kan je van 4 tot 7 bezienswaardigheden bezoeken en je hoeft niet meer in de rij te staan. Hoe fijn is dat!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holiday Inn Manhattan Financial District
99 Washington St,
New York, Verenigde Staten
Kaart
99 Washington St, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Holiday Inn Manhattan Financial District bevindt zich in Lower Manhattan en is het hoogste Holiday Inn gebouw ter wereld! In elke kamer vind je een royale werkplek en een 39-inch flatscreen-tv met premium zenders. In de lobby kun je terecht in St. George Tavern, een complete bar met een Aziatisch geïnspireerd menu en een ontspannen pubsfeer. Verder heeft het hotel een receptie, een conciërge dienst en een fitnesscentrum dat 24 uur geopend is. Er is tevens gratis Wi-Fi beschikbaar in het gehele hotel. Daarnaast staat het hotel op 300 meter afstand van Ground Zero, het museum & gedenkteken National September 11. De internationale luchthaven Newark Liberty ligt op 14 km afstand van Holiday Inn Manhattan Financial District.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Chinatown

Wijken
Wong Soman Mary Md

Een bezoek aan Chinatown moet zeker op uw lijstje staan. Chinatown is de grootste Chinese wijk ter wereld buiten China zelf.

Het Vrijheidsbeeld

Bezienswaardigheden
Liberty Island

Dit geschenk uit Frankrijk als teken van vriendschap, dateert uit 1886. Dit 'Statue of Liberty' ofwel vrijheidsbeeld is onder andere te bezoeken met een veerboot vanaf Battery Park.

Empire State Building

Bezienswaardigheden
350 5Th Ave

Met een hoogte van 381 meter staat Het Empire State Building op de vijfde plek van hoogste gebouwen in New York.

Times Square

Wijken
Manhattan

Times Square is de grote binnenstad van New York. Hier vindt u grote neonreclame, gele taxi's, vele winkels en heel veel mensen.

Fifth Avenue

Shoppen
5Th Avenue

Fifth Avenue is de place to be om lekker een dagje te shoppen! Aan deze straat vindt u alle bekende modewinkels.

Central Park

Natuur & Parken
Great Lawn Oval

Central Park wordt ook wel het groene hart van New York City genoemd. In het park vindt u meerdere vijvers, theaters en fonteinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Visum
Nederlanders en Belgen die zonder visum naar de Verenigde Staten wensen te reizen zijn echter wel verplicht een ESTA reistoestemming aan te vragen. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig online door een aanvraagformulier in te vullen en een bijbehorende betaling voor de kosten à €39,95 per persoon uit te voeren. Nadat de ESTA verklaring is verwerkt wordt een bevestiging van de goedkeuring door U.S. Customs and Border Protection per e-mail toegezonden. Meer informatie lees je via deze link.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro