Autovakanties
dagen

4*-hotel in de prachtige omgeving van Marche o.b.v. halfpension

Grand Hotel Excelsior
San Benedetto del Tronto, Marche, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in een 4*-hotel in de prachtige omgeving van Marche o.b.v. halfpension

Recht tegenover een privéstrand aan de Adriatische zee verblijf je in het 4*-Grand Hotel Excelsior. Met 10 minuten sta je in het centrum van San Benedetto del Tronto. Geniet van het privéstrand met fijn en helder zand, omgeven door een ondiepe zee. Dit is de ideale omgeving voor gezinnen, wanneer jij aan het ontspannen bent op één van de ligbedden, kunnen de kids spelen in de kleine speeltuin op het strand. Na een dag strand neem je een verfrissende duik in het zwembad van het hotel. Geniet van een heerlijk diner in het hotel en verken daarna de omgeving. Breng een bezoek aan Ascoli Piceno, dit is één van de mooiste steden van de Marche. Een vakantie bij Excelsior is niet alleen zon, zee en veel ontspanning maar nog veel meer!

Autovakanties
dagen

4*-hotel in de prachtige omgeving van Marche o.b.v. halfpension

Grand Hotel Excelsior
San Benedetto del Tronto, Marche, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Dagelijks diner
  • Privé strand met blauwe vlag! (veilig en schoon strand)
  • Op 10 minuten afstand van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Tips in de omgeving

Als je opzoek bent naar een echte strandvakantie, dan is San Benedetto del Tronto een mooie bestemming. Het prachtige rijk van palmbomen en zandstranden zorgt voor een relaxte strandvakantie! San Benedetto del Tronto heeft een klein, maar historisch centrum met als belangrijk monument de zeshoekige toren Torre dei Gualtieri. Wanneer je deze toren beklimt heb je een prachtig uitzicht over de hele stad, de zee en de omliggende heuvels. Aan de haven vind je één van de grootste vismarkten van Italië. Iedereen uit de regio komt hier voor de lekkerste vis. Wat ook een bijzondere plek is om te bezoeken is de Scultura Viva. Langs de pier staat een reeks prachtige beeldhouwwerken van natuursteen. De Lungomare San Benedetto del Tronto staat bekend als prachtige wandelpromenade door de vele palmbomen en waterfontijnen. Maak een mooi wandeling over de pas vernieuwde dijk. Op deze dijk vind je veel Italiaanse restaurantjes waar je even lekker kan pauzeren met een Italiaans gerecht en een verfrissend drankje. Je kunt ook een fiets huren en de promenade fietsend overgaan.

Grand Hotel Excelsior
Viale Rinascimento 137,
San Benedetto del Tronto, Italië
Kaart
Viale Rinascimento 137, San Benedetto del Tronto, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Grand Hotel Excelsior ligt direct aan zee en beschikt over 2 buitenzwembaden en een gratis spa- en wellnesscentrum. Je rijdt in 10 minuten naar het centrum van San Benedetto del Tronto. De stijlvolle kamers bieden uitzicht op zee en een flatscreen-tv met satellietzenders. Elke kamer beschikt over 1 parasol en 2 terrasstoelen. Er wordt dagelijks een continentaal ontbijtbuffet geserveerd in het Excelsior. Het à-la-carterestaurant biedt zowel regionale als internationale gerechten. Er is 1 zwembad met een hottub bij het zonneterras en 1 zwembad in de gemeubileerde tuin.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Musea
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Santuario della Madonna del Belvedere

Bezienswaardigheden
Sp33

In dit voormalige en unieke Heiligdom vind je een reeks aan trappen die je leiden naar verschillende grotten met eeuwenoude muurschilderingen.

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

San Marino

Steden
San Marino

San Marino staat bekend om de prachtige binnenstad. Het hele historische centrum heeft haar oorspronkelijke uiterlijk door de eeuwen heen weten te behouden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro