Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het centrum van Salzburg incl. vlucht

NH Collection Salzburg City
Salzburg, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 3,4 of 5 dagen in een 4*-hotel in het historische centrum van Salzburg incl. vlucht

Ontdek meer over het leven en werk van Mozart in zijn eigen stad en boek een verblijf in NH Collection Salzburg City. Het geboortehuis van Mozart bevindt zich op slechts 600 meter van het hotel. Ook andere bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Salzburg heeft gediend als decor voor de film ‘The Sound of Music’. Al wandelend door de stad herken je verschillende plekken. In de tuinen van Slot Mirabell is het wereldberoemde liedje ‘do-re-mi’ opgenomen. Wandel door de tuinen en geniet van de prachtige beelden en de mooie doorkijkjes. In deze stad kan je ook goed shoppen. Bezoek hiervoor de Getreidegasse en de Linzergasse. Ook zijn er verschillende restaurants waar je heerlijk kan eten. In de zomer is het op het tuinterras van NH Collection Salzburg City goed toeven met een cocktail in de hand. De sfeervolle kamers in warme tinten bieden je alles wat je nodig hebt voor een citytrip. Vanuit de kamers op de hogere verdiepingen vang je zelfs een glimp op van de omringende bergen. Tijdens een langer verblijf is er in de omgeving ook meer dan genoeg te zien en te beleven. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog een kamer.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het centrum van Salzburg incl. vlucht

NH Collection Salzburg City
Salzburg, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Salzburg vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen midden in het stadscentrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Nabij het Mirabell-paleis en de tuinen
  • Tip: duik in de geschiedenis van Salzburg & bezoek het geboortehuis van Mozart
Tips in de omgeving

Bezoek de historische Festung Hohensalzburg

Salzburg doet zijn naam als cultuurstad al jaren alle eer aan. Overal in de stad kun je de Festung Hohensalzburg al hoog boven de daken uit zien torenen. De Festung is vanuit de stad via een prachtig, maar stijl wandelpad te bereiken. Ook kun je ervoor kiezen om met de Festungsbahn, de oudste kabelbaan van Oostenrijk, naar boven te gaan. Op 506 meter hoogte zijn historische zalen, vorstenkamers & twee musea te vinden. Voor de cultuurliefhebbers is dit kasteel dus zeker een bezoekje waard.

Dompel jezelf onder in de wereld van Mozart

Overal in de stad kom je zijn naam, afbeelding en zijn muziek tegen. Duik in het verleden van Salzburg en bezoek het geboortehuis van Mozart, waarbij je op 3 verschillende verdiepingen even teruggaat in de tijd. Bekijk de historische kamers van de componist & zijn familie en beluister bekende muziekfragmenten. Ook zijn er kostuums, muziekinstrumenten en originele partituren te bekijken.

Geniet van Schloss Mirabell & de Mirabellgarten

Ben jij nou romantisch aangelegd of ben je een liefhebber van historie? Neem dan zeker een kijkje bij Schloss Mirabell. De tuinen van het kasteel zijn schitterend en zeker het bekijken waard. Stap zelf in het decor van "The Sound of Music", waar de legendarische scène van "Do-re-mi" is opgenomen. Houd je van architectuur? Ga dan eerst naar de Marmorsaal. Deze grote zaal overleefde een enorme brand in 1818 en wordt gezien als een van de mooiste trouwlocaties ter wereld. Geniet met mooi weer van een wandeling door de formele tuinen, die door middel van trappen verbonden zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Collection Salzburg City
Franz-Josef-Strasse 26,
Salzburg, Oostenrijk
Kaart
Franz-Josef-Strasse 26, Salzburg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 24,00 per dag (op eigen terrein) / € 14,00 per dag (extern parkeren)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Schloss Mirabell Salzburg

Bezienswaardigheden
Mirabellplatz 4

Voel de romantiek zodra je hét 'liefdeskasteel' met prachtige tuinen, standbeelden en fonteinen te zien krijgt.

Salzburg

Steden
Salzburg

Wie aan Salzburg denkt, denkt vooral aan de beroemde componist Wolfgang Amadeus Mozart. Maar Salzburg heeft veel meer. Zo is het voor bierliefhebbers een leuke bestemming!

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Bad Ischl

Bezienswaardigheden, Steden
Bad Ischl

Een kleine charmante stad én een kuuroord met traditie! Zo kwamen hier de adel en de rijken te kuren en van de zon te genieten. Je vindt hier de keizerlijke villa in het oude keizerlijke park.

Hallstatt

Steden
Seestraße 56

In deze stad kun je niet voorbijgaan aan het Hallstattmuseum, waar je de prehistorie herbeleeft.

Belevenisbad Käpt'n Hook

Outdooractiviteiten
Glemmtaler Landesstraße 23

aan de rand van Saalbach (aan de kant van Hinterglemm) vind je het buiten zwembad Käpt'n Hook. Het zwembad is bij goed weer geopend van midden mei tot midden september.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 24,00 per dag (op eigen terrein) / € 14,00 per dag (extern parkeren)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro