Fly & Drive
dagen

Fly & drive Verenigde Arabische Emiraten incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Verenigde Arabische Emiraten
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse fly & drive door de Verenigde Arabische Emiraten incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Tijdens deze fly & drive door de Verenigde Arabische Emiraten ontdek je de prachtigste steden en plekken. Je verblijft in verschillende 4*-hotels inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Je gaat de magische steden Dubai en Abu Dhabi, de oasestad Al Ain en het prachtige Fujeirah ontdekken. Verder is de reis inclusief een retourvlucht en een huurauto gedurende je reis. Maak kennis met de Verenigde Arabische Emiraten tijdens deze reis langs historische gebouwen, woestijn, gebergtes, kust en nog veel meer!

Fly & Drive
dagen

Fly & drive Verenigde Arabische Emiraten incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive Verenigde Arabische Emiraten
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Dubai vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 8 dagen huurauto categorie A incl. basisverzekering
  • Verblijf in uitstekende 4*-hotels
  • Tip: maak een boottocht over de Golf van Oman en wie weet spot je dolfijnen!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Dubai
Je verblijft de komende nacht in Dubai incl. ontbijt

Vandaag begint de reis en vlieg je naar Dubai. Je kunt de huurauto ophalen op de luchthaven en rijdt naar je eerste hotel in Dubai, waar je de komende nacht verblijft.

Dag 2: Dubai - Abu Dhabi
Je verblijft de komende nacht in Abu Dhabi incl. ontbijt

Na het ontbijt vertrek je richting Abu Dhabi, aan het eind van de week kom je terug in Dubai waar je alle tijd zult hebben om deze wereldstad te ontdekken. Tip! Maak een stadstour door Abu Dhabi. Ontdek de Sheikh Zayed Grand Moskee; één van de grootste moskeeën ter wereld. De moskee is volledig bekleed met marmer en prachtig islamitische decoratie en houtsnijwerk. Vervolg je tour richting het centrum, ontdek de 'oude' stad van Abu Dhabi en aanschouw het oudste gebouw van de stad, het paleis van Al-Husn. Rijd 's middags langs de spectaculaire Corniche, langs glimmende witte moskeeën, met glas beklede kantoren en elegante hoogbouw appartementen tot aan het einde voor een prachtig uitzicht op de prachtige skyline van de stad. Tijd over? Bezoek dan ook het beroemde Yas-eiland met het Formule 1 circuit en attractiepark!

Dag 3: Abu Dhabi - Al Ain
Je verblijft de komende nacht in Al Ain incl. ontbijt

Na het ontbijt check je uit en vertrek je naar de 'oasestad' Al Ain, gelegen aan de Hajar bergen. Al Ain is één van de oudste steden in de Verenigde Arabische Emiraten en rijk aan tradities. Voor duizenden jaren was de oase van Al Ain een belangrijke karavaanstop op de oude handels routes door Arabië. Bezoek de kamelenmarkt, ga langs het Al Ain Paleis, één van de belangrijkste culturele plekken van de stad. Bezoek verder het Jahili-fort, één van de grootste kastelen in Al Ain. Tijd over? Ga dan naar de verschillende musea van Al Ain, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van deze regio of ga terug in de tijd in de Hilli-tuinen, beroemd om de archeologische opgravingen uit het derde millennium voor Christus.

Dag 4: Al Ain - Fujeirah
Je verblijft de komende 2 nachten in Fujeirah/Dibba incl. ontbijt

Nadat je hebt genoten van een heerlijk ontbijt is het alweer tijd om uit te checken. Je vertrekt naar de volgende bestemming: Fujeirah. Onderweg rijdt je door schilderachtige landschappen met zandwoestijnen en bergen, langs de oostkust van de Emiraten. Je rijdt door de kleine oase stadjes dhaid en Masafi, gelegen in een agrarisch gebied waar groenten en fruit worden verbouwd. Als je nog tijd en zin hebt kun je voor een snelle stadstour door Fujeirah gaan met een stop bij de Bidiya moskee, de oudste en kleinste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten. Meer zin in ontspanning? Ga dan lekker naar het strand! Fujairah is een havenstad en is het minst ontwikkelde emiraat van de zeven Emiraten. Wel heeft Fujairah een aantal schitterende stranden én het is het enige emiraat wat aan de oostkust van de Golf van Oman ligt.

Dag 5: Fujeirah

Vandaag kun je een boottocht maken in de wateren van de Golf van Oman, dit is een echt aanrader! Musandam is een plek waar de wateren van de Golf van Oman de toegangspoort zijn tot de natuurlijke zeeschatten. Het schiereiland Musandam is het meest noordelijke deel van Oman en heeft één van de meest ruige en mooiste kustlijnen ter wereld. Het hoge Hajar gebergte rijzen direct uit de zee en creëren een spectaculair fjordachtig landschap, dat een prachtig zicht vormt voor de grotten, baaien en kiezelstranden langs de kust. De beschutte baaien bieden ook een veilige omgeving voor snorkelaars en niet duikers om te verkennen. Het onderwaterleven van de Golf van Oman is rijk aan diversiteit met vissen, koralen en schildpadden. En als je geluk hebt zie je zelfs nog dolfijnen!

Dag 6: Fujeirah - Dubai
Je verblijft de komende 2 nachten in Dubai incl. ontbijt

Na het ontbijt check je uit en is het tijd om terug te rijden naar de magische stad Dubai! Onderweg kom je langs Sharjah, hier kun je een stadstour door Sharjah maken, bekend als de "culturele hoofdstad van de Emiraten". We raden je aan om het Sharjah's Museum of Islamic Civilization te bezoeken, het eerste in zijn soort in de Verenigde Arabische Emiraten. Één van de hoogtepunten van vandaag is de spannende Blauwe Souk, waar meer dan 600 lokale handelaren hun goederen aanbieden. Bij aankomst in Dubai, kun je een bezoek brengen aan de Dubai Mall, het beroemde winkelcentrum in Dubai. Aan het einde van de middag kun je inchecken in je hotel.

Dag 7: Dubai
Sta vandaag op tijd op om de spectaculaire en levendige metropool Dubai te ontdekken. Dubai, ontstaan ​​uit een klein vissersdorpje aan de Dubai Creek, presenteert zich tegenwoordig als een glamoureuze metropool aan de Arabische Golf. De karakteristieke wolkenkrabbers en gigantische winkelcentra zullen indruk maken op elke bezoeker. Onderweg maak je fotostops van de ontzagwekkende Grote Moskee van Jumeirah, het Burj Al Arab hotel en het Atlantis hotel gelegen bij de Palm Jumeirah. Passeer de nieuwe woonwijk Jumeirah Beach. Passeer de Dubai Mall en Burj Khalifa, 's werelds hoogste toren en het middelpunt van de meest prestigieuze stedelijke ontwikkeling van de Golfregio tot nu toe. Daarna ga je verder naar Bastakyia, de oude stadswijk van Dubai. Leer alles over de lokale geschiedenis van de stad tijdens een bezoek aan het Dubai museum, gelegen in het oude fort van Al-Fahidi. TIP! Maak gebruik van de lokale watertaxi's, genaamd "Abras", om de Dubai Creek over te steken. Geniet van het spectaculaire uitzicht over de stad terwijl je richting de wijk Deira gaat. Hier wordt je betoverd door de grote verscheidenheid aan exotische kruiden in de beroemde Kruidensouk. Grijp de kans om een ​​uniek en betaalbaar souvenir te bemachtigen wanneer je de aangrenzende Goudsouk bezoekt. Nog energie over? Ga dan voor een woestijnsafari! In stoere jeeps raas je door de zandduinen.

Dag 8: Terugreis
Helaas zit vandaag je reis er weer op. Na het ontbijt check je uit en rijdt je naar de luchthaven. Je levert de auto in op de luchthaven en vertrekt naar huis, maar je neemt de mooiste herinneringen weer mee!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Verenigde Arabische Emiraten
.,
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
., Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze Fly & Drive door de Verenigde Arabische Emiraten ontdek je dit prachtige land. Je verblijft in verschillende 4*-hotels inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Verder is de reis inclusief een retourvlucht en een huurauto gedurende je reis.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
De huurauto is tussen 07.00 en 19.00 uur op te halen op de luchthaven van Dubai. Indien je buiten deze tijden arriveert, zal er een shuttle verzorgd worden van de luchthaven naar het eerste hotel (transfertijd ca. 30-40 minuten) en wordt je huurauto de volgende ochtend na 07.00 uur bij je hotel afgeleverd.

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen. Alle voertuigen zijn volledig verzekerd binnen het grondgebied van de VAE, maar in geval van een ongeval heb je als huurder schuld een eigen risico verzekering voor de auto AED 1750 en AED 2000 SUV & MPV, huurder is verantwoordelijk voor de geldige politierapport en contact met ons kantoor voor verdere hulp.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 6 maanden je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Eventueel gereden boetes worden met servicekosten (AED 75 voor Dubai, en AED 300 voor Abu Dhabi) van het verhuurbedrijf verhoogd.

Dagelijks mag je 300 kilometer vrij rijden Wekelijks mag je 1750 kilometer vrij rijden Daarboven geldt een toeslag van 0,50 fils per kilometer

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Let op
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Let op: met een nooddocument kun je NIET reizen naar Dubai.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro