Winterzon
dagen

Geniet o.b.v. halfpension van een winterzon vakantie op Lanzarote incl. vlucht en transfer

Sandos Papagayo
Playa Blanca, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse winterzon vakantie op Lanzarote o.b.v. halfpension incl. vlucht en transfer

In de winter er even tussenuit en de zon opzoeken? Dan is Lanzarote een ideale plek om even volledig te genieten. Misschien is het geen weer om in badkleding op het strand te liggen, maar wel om te genieten van de warme zonnestralen op je lichaam. Maak een strandwandeling en loop langs de haven. Verder bied het eiland prachtige vulkanische landschappen. Bij het hotel is het mogelijk om een fiets te huren en op deze manier de omgeving te ontdekken. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner in het hotel en kun je even volledig genieten van alle rust op deze prachtige locatie.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Winterzon
dagen

Geniet o.b.v. halfpension van een winterzon vakantie op Lanzarote incl. vlucht en transfer

Sandos Papagayo
Playa Blanca, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lanzarote vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een fiets en ontdek de omgeving
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de buurt van Sandos Papagayo?

Papagayo Beaches
Wil jij nou graag een zon, zee en strandvakantie in de wintermaanden? Op Lanzarote kan dat! De Papagayo Beaches zijn de stranden uit je dromen! Gouden stranden, helderblauw water en de rotsachtige baaien. De Papagayo Beaches bestaan uit meerdere stranden, gescheiden door lavarotsen en kliffen. Voor gezinnen is dit ideaal, hier staat er namelijk nauwelijks wind en door de beschutte ligging zijn er geen gevaarlijke stromingen.

Rancho Texas
In het zuiden van het eiland bevind zich Rancho Texas Lanzarote Park, een themapark in westernstijl. Dit is de perfecte plek om tijdens je vakantie van verschillende activiteiten te genieten. Het is een dagje uit boordevol actie en plezier. Dit park ligt aan de rand van de plaats Puerto del Carmen, en is makkelijk te bereiken. In dit park vind je een hoop verschillende tentoonstellingen, kun je een dolfijnenshow bijwonen en bekijk je exotische roofvogels. Het zwemmen met dolfijnen en zeeleeuwen is een unieke ervaring die je écht moet beleven in het park. Ook heeft dit park de bijzondere witte tijger.

Tip: vergeet je handdoek niet! Zo kun je optimaal genieten van de zwembaden, glijbanen en de zonnebanken die ook bij het park horen.

Playa Blanca
De combinatie van een sfeervolle badplaats, prachtige stranden en het vulkanische landschap maken de stad Playa Blanco een ideale plek om jou winterzonvakantie te besteden. Op Lanzarote word het namelijk bijna nooit kouder dan 20 graden, waardoor je het gehele jaar door kunt genieten van de zon. Playa Blanca heeft een historisch centrum bij de gezellige boulevard, met een autovrije winkelstraat en verschillende restaurantjes. Ook is hier twee keer in de week een Playa Blanca Markt, waar je de leukste souvenirs voor thuis kan vinden.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Sandos Papagayo
Calle las Acacias, 6,
Playa Blanca, Spanje
Kaart
Calle las Acacias, 6, Playa Blanca, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Sandos Papagayo hotel is gelegen op het Spaanse eiland Lanzarote in de plaats Playa Blanca. Het hotel biedt alle luxe die jij nodig hebt voor een ongestoorde winterzon vakantie aan het strand! Het hotel beschikt over 3 buitenzwembaden met uitzicht over de zee, waarvan 1 gedurende de winter verwarmd is. Ook heeft dit hotel een wellnesscentrum en een fietsverhuur waardoor jij de omgeving goed kunt gaan verkennen. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon met zitje, airconditioning, telefoon, televisie, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro