Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet van een stedentrip naar Valencia incl. vlucht

NH Ciudad de Valencia
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Geniet van een 3-, 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar Valencia incl. vlucht

Een stedentrip naar één van de mooiste steden van Spanje, Valencia. De historische binnenstad zal je zeker verrassen. Vanaf het 4*-NH Ciudad de Valencia loop je direct naar de unieke locaties en bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Wil jij de stad van bovenaf zien met een prachtig uitzicht? Beklim dan de Torres de Serranos. Dit is de grootste gotische stadspoort van Europa en in het verleden een onderdeel van de stadsmuren. Hoe gaaf is dat! Tijdens de heerlijke zomerdagen strijk je je badlaken neer op het zandstrand en geniet je van de omgeving met zijn kraakheldere zeewater voor een verkoelende duik.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet van een stedentrip naar Valencia incl. vlucht

NH Ciudad de Valencia
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Valencia vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel: ontbijt
  • €5,00 korting p.p. op een tapastour van Goodfood Valencia (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is gelegen in het centrum
  • Tip: beklim de Torres de Serranos
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
NH Ciudad de Valencia
Avenida del Puerto, 214,
Valencia, Spanje
Kaart
Avenida del Puerto, 214, Valencia, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het NH Ciudad de Valencia is gelegen midden in Valencia, in de beroemde straat Avenida del Puerto. Het hotel biedt hierdoor een ideaal startpunt om de omgeving te verkennen. Je bent binnen no-time bij alle bezienswaardigheden, winkelstraten en het prachtige strand. Het hotel is voorzien van een ontbijtruimte, fitnesruimte en beschikt over fietsverhuur. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeren kan tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 18,50 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

L’Oceanogràfic

Dierentuinen en aquaria
Ciutat De Les Arts I De Les Ciències

Het aquarium, dat is ontworpen door Santiago Calatrava, omvat negen watertorens met daarin gedeeltelijke kopieën van verschillende Oceanen en alles wat daarin hoort.

Casa Montaña

Eten en drinken
C/ De Josep Benlliure 69

Het oudste tapasrestaurant van Valencia. Ga vooral voor het '1836'-menu met een aantal bijzondere gerechten. Chique zonder pretenties, maar vergeet niet tijdig te reserveren.

Ciutat de les Arts i les Ciències

Bezienswaardigheden, Musea
Av. Del Professor López Piñero

In het complex vind je het operagebouw, een bioscoop, planetarium, het wetenschapsmuseum en een Oceanium. Via een promenade kom je langs de musea en een botanische tuin.

Estadio Mestalla

Tours & activiteiten, Stadions
Mestalla Avenida Suecia

Even plaatsnemen in de dug-out, rondlopen in de VIP-zaal en zien waar onder andere Maduro zich heeft omgekleed? Dit kan allemaal tijdens een rondleiding in het Mestalla.

Playa de la Malvarrosa

Stranden
Playa De La Malvarrosa

Dit strand ligt vlak naast de haven van Valencia en er is genoeg te doen. Diverse horecagelegenheden bieden de meest heerlijke gerechten en beschikken over sfeervolle terrassen.

Restaurante Panorama

Eten en drinken
C. Marina Real Juan Carlos I

In de haven van Valencia met adembenemend uitzicht. Bestel de overheerlijke paella 24 uur van te voren. Laat je niet misleiden door de verwaarloosde buitenkant.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 18,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro