Stedentrips
dagen

4*-stedentrip naar de prachtige stad Porto incl. vlucht en ontbijt

HF Fénix Porto
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
Geniet van een 3-, 4-, of 5-daagse stedentrip naar de bruisende Portugese stad Porto incl. vlucht en ontbijt

Ben je opzoek naar een stad vol met energie maar ook een stad waar je tegelijk heerlijk kunt ontspannen? Heb je wel eens gedacht aan de prachtige Portugese stad: Porto! Met een ongeveer twee uur durende vlucht sta je al in deze mooie stad. Wanneer je aan Porto denkt, denk je waarschijnlijk direct aan de heerlijke portwijn. Maar dat is natuurlijk niet het enige waar Porto bekend om staat. Porto is een levendige havenstad met een schilderachtige ligging aan de monding van de Douro. Vanwege haar bijzondere, historische karakter is de stad door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Porto is een havenstad en er wordt veel vis gevangen. Bij de restaurants kun je dan ook veel vers lokaal gevangen vis bestellen. Porto is zeker de moeite waard!

Stedentrips
dagen

4*-stedentrip naar de prachtige stad Porto incl. vlucht en ontbijt

HF Fénix Porto
Porto, Costa Verde, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Porto vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Ribeira, de oudste wijk van Porto
Tips in Porto!

Barros Porto
De Barros Porto is een wijnkelder. In de Barros Porto wordt port wijn gebrouwen. In deze wijnkelder wordt al sinds 1913 port gebrouwen en deze wordt elk jaar verbeterd. Vanaf 1913 is de Barros Porto al eigendom van een familie, wat heel bijzonder is. Je kunt natuurlijk een kijkje nemen in de Barros Porto en zien hoe deze traditionele port gebrouwen wordt.

Sé Catedral
Sé Catedral is een kathedraal. De Sé Catedral staat op de hoogste heuvel van de stad en je hebt er dan ook een prachtig uitzicht over het oude centrum. De bouw van de kathedraal is begonnen in de 12e eeuw. Het is een mooi en imposant gebouw om te bezoeken als je in porto bent.

Ribeira
Ribeira is het oude centrum van Porto. Ribeira staat op de wereld erfgoed lijst van Unesco. Je vindt hier veel gezellige visrestaurants waar je lekker kunt eten. Of ontdek de vele kleine straatjes en steegjes in oude bouwstijl. Ribeira ligt aan de rivier De Douro.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
HF Fénix Porto
R. de Gonçalo Sampaio 282,
Porto, Portugal
Kaart
R. de Gonçalo Sampaio 282, Porto, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in het 4*-HF Fénix Porto. Gelegen in een winkelgebied in de wijk Boavista in Porto. Er is een bar en een heerlijk terras waar je terecht kan voor een lekker drankje in de Portugese zon. De kamers beschikken over airco, kluisje, telefoon, tv en een badkamer met een douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€12,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Porto

Steden
Porto

Porto heeft alles. Een fijne bruisende sfeer, cultuur, gemoedelijkheid en vele prachtige bezienswaardigheden. Must do: bezoek Ribeira, het oude centrum van de stad. Kleurige huizen, smalle straatjes, restaurants en traditionele Port-boten geven de wijk een schilderachtige aanblik.

Jardins do Palácio de Cristal

Bezienswaardigheden, Musea, Theater & concerten, Eten en drinken, Cultuur
Porto

Het groene hart van Porto is het prachtige park Jardins do Palácio de Cristal’. In het park staat een bijzonder vormgegeven ‘Crystal Palace’.

Torre dos Clérigos

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
De São Filipe De Nery

De bekende toren van Porto is de Torre dos Clérigos. De toren hoort bij Igreja dos Clérgos kerk. Omdat de belangrijke toren vanuit heel Porto is te zien, staat het symbool voor deze stad.

Porto Cathedral

Bezienswaardigheden, Cultuur
Terreiro Da Sé

Deze kathedraal behoort tot één van de oudste monumenten van de stad Porto. De kathedraal heeft twee torens met daarop een koepel.

Ribeira (oude centrum)

Wijken
Ribeira

Ribeira is de oudste wijk van Porto. Vele portboten meren hier in de haven aan. De gevels van de huizen aan de kade leveren een prachtig plaatje op.

Serralves

Musea
R. Dom João De Castro 210

Serralves is een kunstmuseum gelegen in een prachtig park ‘Parque de Serralves’ vlakbij het centrum van Porto.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro