Zonvakanties
dagen

Verblijf in een hotel op Cyprus incl. vlucht, transfer, ontbijt en optioneel diner

Dionysos Central Hotel
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
Verblijf in een hotel op Cyprus incl. vlucht, transfer, ontbijt en optioneel diner

Heeft genieten van het goede leven voor jou de hoogste prioriteit? Boek dan een kamer in het Dionysos Central Hotel in Paphos op Cyprus! In dit comfortabele hotel staan eten en drinken in een prachtige omgeving centraal. Je verblijft op slechts een paar minuten lopen van het strand en het middeleeuwse kasteel bij de haven. In en rond Paphos is bovendien ontzettend veel te beleven! Zo kun je er naast luieren ook fantastisch sporten. Er liggen bijvoorbeeld prachtige golfbanen in de omgeving. Of ga duiken om de adembenemend mooie onderwaterwereld langs de rotsige kust te ontdekken. Ook kun je langs de kust prachtige tochten op een paard maken. Wandelaars en fietsers komen volop aan hun trekken in de heuvels en kloven van het Nationaal Park Akamas. Wil je bijzondere archeologische plekken bekijken? Bezoek dan de indrukwekkende tombes van de Koningen. Dit is erkend als UNESCO werelderfgoed. Ook het huis van Dionysos in het archeologische park is een excursie waard. Met name de eeuwenoude mozaïeken zijn goed bewaard gebleven en erg fraai. Verder kun je in het Aphrodite Waterpark dolle pret maken op de verschillende waterglijbanen en in het golfslagbad. Tot slot heb je de kans om de grootste dierentuin van Cyprus te bezoeken: Pafos Zoo. Het enorme dierenpark is heel mooi en ruim opgezet.

Zonvakanties
dagen

Verblijf in een hotel op Cyprus incl. vlucht, transfer, ontbijt en optioneel diner

Dionysos Central Hotel
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Paphos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook boekbaar op basis van halfpension
  • Hotel ligt op 210 meter van het strand
  • Veel bezienswaardigheden in de buurt van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar het Troodos gebergte!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Coral Bay
Dit is een ideaal zandstrand met een prachtige kustlijn waar je heerlijk van de zon en de zee kunt genieten. Er zijn veel verschillende eetgelegenheden om Griekse hapjes en drankjes te proeven. Je kunt hier ook verschillende watersporten beoefenen of maak een prachtige wandeling over het strand. Coral bay is één van de vijf stranden van Paphos.

Koninklijke Tombes
De ondergrondse begraafplaats is in de 4e eeuw voor Christus gebouwd in de massieve rotsen die op ca. 2 kilometer van Paphos liggen. Hoewel het de Koninklijke Tombes heet, zijn er nooit koningen begraven. In werkelijkheid zijn hier de Griekse en later de Romeinse elite van Paphos wel hier begraven. Toch zijn de graven prachtig om te zien. Het is daarom ook uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed.

Troodos gebergte
In dit prachtige heuvellandschap liggen prachtige, traditionele dorpjes verstopt. Ontdek hier prachtige kerken en kloosters die versierd zijn met muurschilderingen uit de middeleeuwen. De kerken zijn van historische waarde en werden door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het Troodos gebergte is een ideale locatie voor een dagtrip, zo kun je het meeste bewonderen zonder dat je andere plekjes moet overslaan.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Dionysos Central Hotel
Dionysou 1,
Paphos, Cyprus
Kaart
Dionysou 1, Paphos, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dionysos Central Hotel is vernoemd naar de oude Griekse God van de wijn, die het genieten van 'de goede dingen in het leven' aanmoedigde. Dat is dan ook precies wat je in dit hotel doet. Het hotel is gelegen in het centrum van de wijk Kato in Paphos. Met een paar minuten wandelen ben je in de oude haven. Het strand ligt op 50 meter van het hotel. Er zijn twee restaurants en 3 bars waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Voor een verfrissende duik kan je terecht in het buitenzwembad. De kamer beschikt over een airconditioner, televisie, en een eigen badkamer met föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Choirokoitia

Choirokoitia

Choirokoitia is één van de belangrijkste prehistiosche opgravingen van Cyprus en het oostelijk mediterraan. De plaats staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro