Stedentrips
dagen

4*-hotel in het hart van Nice incl. ontbijt

Hôtel Aston La Scala Nice
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Ontdek in 3, 4 of 5 dagen de stad Nice en verblijf in een 4*-hotel midden in het centrum incl. ontbijt

Nice, ook wel bekend als de levendige en kleurrijke Franse stad aan de Côte d'Azur. Deze stad, tussen zee en bergen, heeft heel veel moois te bieden. Geniet overdag lekker op het strand en strijk 's avonds neer in een van de gezellige restaurants. Tijdens je stedentrip naar Nice verblijf je in een viersterrenhotel in het oude gedeelte van de stad, Vieux Nice. Dit is een van de mooiste wijken van de stad, met gezellige straatjes en gekleurde huizen. Al wandelend door de oude stad kom je telkens weer voor verrassingen te staan. Breng een bezoek aan de Place Rossetti met de kathedraal Sainte Réparate. De stad heeft vele kerken en kathedralen die je kan bezichtigen. Ook museumliefhebbers halen hun hart hier op. Er zijn alleen al 12 publieke musea, en dan zijn de privé-musea en alle galeries nog niet meegerekend. Nice zit vol verassingen, en die kan jij ontdekken! Have a Nice trip.

Stedentrips
dagen

4*-hotel in het hart van Nice incl. ontbijt

Hôtel Aston La Scala Nice
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in een 4*-hotel in het hartje van Nice
  • Relaxen bij het zwembad op het dak van het hotel
  • Op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden
  • Op ca. 95 meter van het hotel zit een busstation
  • Tip: bezoek Port Lympia en La Cathédrale Sainte-Réparate
Wat is er te doen in de omgeving?

Cours Saleya, de bloemenmarkt
Maak een wandeling over de Cours Saleya. Dit voetgangersgebied grenst aan een plein en het centrum van Vieux-Nice. Omgeven door prachtige gebouwen zoals het kerkje La Chapelle de la Miséricorde. Er is hier dagelijks een grote markt omringd door terrasjes. Laat je zintuigen prikkelen door de smaken, geuren en kleuren. Wandel langs de verschillende kraampjes met bloemen, vers fruit, specerijen, kruiden, vlees en vis. De markt is van dinsdag t/m zondag. Op maandag is er een antiekmarkt op het plein.

Place Masséna
Het plein, Place Masséna, is hét belangrijkste plein van heel Nice! Het ligt tussen de oude en de nieuwe stad en wordt versierd door gezellige winkels en heerlijke restaurants. De oude gebouwen zijn allemaal rood geschilderd met blauwe luiken. Op het plein vind je een 7 meter hoog standbeeld van Apollo midden in een fontein.

Stadspark Promenade du Paillon
Even tot rust komen? Maak een wandeling door het stadspark en breng hier een middag door. Geniet op een bankje of van een heerlijke picknick. Het stadspark ligt tussen het oude en nieuwe centrum in en verbind de stad met de boulevard. s’ Avonds is er een mooie lichtshow van de fonteinen, die je zeker even moet bezoeken!

Breng een bezoek aan Le parc de la Colline du Château
Wil jij graag tot rust komen met daarbij ook een mooi uitzicht? Le parc de la Colline du Château ligt op een heuvel met uitzicht op de prachtige oude stad. Om bij de kasteelheuvel te lopen kun je de heuvel bewandelen, of gebruik maken van de lift. Als je aan de andere kant van de kasteelheuvel naar beneden gaat, maak je een wandeling langs het kerkhof van het kasteel, dat ook een mooi uitzicht over de stad biedt!

Cathédrale Saint-Pierre
Het is een prachtige, gotische kerk midden in het oude centrum van Nice. De kerk wordt gekenmerkt door de twee hoge torens die ver boven alle andere gebouwen uitsteken. Het is de grootste Rooms-Katholieke kerk met twee pilaren aan de voorkant, waardoor de kerk erg veel op een middeleeuws kasteel lijkt! Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant is een bezoekje waard!

Hôtel Aston La Scala Nice
Avenue Félix Faure 12,
Nice, Frankrijk
Kaart
Avenue Félix Faure 12, Nice, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Hôtel Aston La Scala Nice ligt midden in het centrum aan de Franse Rivièra met de stranden op 5 minuten afstand. Verder zijn er genoeg mogelijkheden voor een versnapering of om te relazen. Zo beschikt het hotel over een restaurant, een zwembad met poolbar en dakterras en een loungebar. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. In het hele hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar. De kamer heeft een eigen badkamer met bad en/of douche en beschikt over een kluisje, minibar, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een bureau.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Place Masséna

Eten en drinken, Shoppen
Place Masséna

Place Masséna is het belangrijkste plein van Nice. Het plein wordt omringd met leuke winkels en gezellige restaurants.

Kathedraal Sainte-Réparate

Bezienswaardigheden
3 Pl. Rossetti

Deze 17-eeuwse kathedraal is erg opvallend vanwege haar grote koepel met gekleurde dakpannen. Het is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen.

Cours Saleya

Eten en drinken, Bezienswaardigheden
Cours Saleya

Cours Saleya staat bekend vanwege de dagelijkse markten die er worden gehouden. 's Avonds wordt het omgebouwd tot een groot terras.

De wijk Vieux Nice

Wijken
Vieux Nice

Slenter door deze prachtige, historische wijk van Nice. Bewonder hier de beroemde pittoreske straatjes waar de Côte d'Azur bekend om staat.

La Colline du Château

Bezienswaardigheden
La Colline Du Château

La Colline du Château is een heuvel gelegen tussen de oude stad en de haven van Nice. Klim naar boven voor een prachtig uitzicht.

Promenade des Anglais

Stranden
Promenade Des Anglais

Maak een heerlijke wandeling over de boulevard en geniet ondertussen van het strand, de zee en de monumentale gebouwen in Belle Epogue stijl.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro