Autovakanties
dagen

Halfpension in Saalbach-Hinterglemm incl. leuke extra's

Hotel Austria Saalbach
Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in Saalbach-Hinterglemm o.b.v. halfpension en meer!

Zomer in Saalbach-Hinterglemm, beleef de bergwereld en geniet van de natuur! Saalbach-Hinterglemm is een paradijs voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers. In de zomer zijn er een tal van mogelijkheden om een heerlijk rustige of juist sportieve vakantie te beleven. S'ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna kun je erop uit om van de natuur te genieten. Vanuit het centrum van Saalbach kun je met de Kohlmaisbahn de bergen in. Er zijn hier genoeg mooie wandel- en fietsroutes. Saalbach-Hinterglemm, Leogang Saalfelden en Zell am See Kaprun hebben het grootste mountainbike gebied van Europa met maar liefst 720 km mountainbike routes. Voor sportieveling is er een ruime keuze aan speciaal uitgezette routes ter beschikking van licht tot zeer zware parcoursen. Maak een uitstapje naar de Krimmler Waterval. Dit is Europa's grootste waterval en geeft een spectaculair uitzicht. In Saalbach-Hinterglemm zijn leuke restaurants en barretjes. Na een heerlijke dag in de bergen kom je tot rust in het wellnesscentrum van het hotel.

Autovakanties
dagen

Halfpension in Saalbach-Hinterglemm incl. leuke extra's

Hotel Austria Saalbach
Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (08.00 – 10.00 uur)
  • Dagelijks koffie, thee en cake (15.30 – 16.30 uur)
  • Dagelijks 3-gangen diner (18.30 – 20.00 uur)
  • Dagelijks 2 drankjes bij het diner inclusief
  • Gratis gebruik van het Body & Soul wellnesscentrum
  • Inclusief Joker Card voor leuke kortingen en gratis extra's in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
  • Tip: breng een bezoek aan de Krimmler Waterval
Tips voor tijdens je verblijf

Zwembad Käpt'n Hook
Aan de rand van saalbach vind je het buitenzwembad Käpt'n Hook. Bij zomerse temperaturen kun je hier heerlijk vertoeven. Het zwembad is geopend van mei t/m midden september. Neem een heerlijke verkoelende duik of probeer diverse glijbanen, het wildwaterkanaal of de massagestralen. Op de groene ligweide kun je uitrusten, genieten van de zon met prachtig uitzicht op de bergen. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het panorama restaurant op het scheepsdek.

Wandelplezier in de natuur
Wandelliefhebbers zijn in Saalbach aan het juiste adres! Het gebied heeft een prachtige natuur en maar liefst meer dan 400 kilometer aan wandelroutes! In dit gebied zijn in de zomer 4 kabelbanen actief. De kabelbanen brengen je naar hogere plekken die je een nieuwe ervaring en veel wandelplezier geven. Onderweg kun je terecht in de gezellige en sfeervolle berghutten, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en even tot rust kun komen. Ook voor een hapje en drankje kun je hier terecht.

Hotel Austria Saalbach
Glemmtaler landesstraße 330,
Saalbach, Oostenrijk
Kaart
Glemmtaler landesstraße 330, Saalbach, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Austria hotel ligt centraal en is daarmee een ideaal uitgangspunt om de omgeving van Salzburgerland te verkennen. Alle kamers van hotel Austria zijn modern en gezellig ingericht. Het beschikt over een receptie, buitenzwembad, restaurant, bar en lounge. Tevens heeft het hotel een heerlijke wellness centrum, sauna en stoombad waar je na een lange dag in de natuur heerlijk kunt ontspannen. In het traditionele Tiroler stijl ingerichte restaurant kun je genieten van Oostenrijkse gerechten of een buffetdiner. De kamer beschikt over onder andere een eigen badkamer met douche en/of bad, televisie en gratis Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (o.b.v. beschikbaarheid)
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Belevenisbad Käpt'n Hook

Outdooractiviteiten
Glemmtaler Landesstraße 23

aan de rand van Saalbach (aan de kant van Hinterglemm) vind je het buiten zwembad Käpt'n Hook. Het zwembad is bij goed weer geopend van midden mei tot midden september.

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (o.b.v. beschikbaarheid)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Van 8.00 - 12.00 uur en van 18.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro