Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-stedentrip naar Parijs incl. ontbijt

Hotel Le Mathurin & Spa
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een prachtig 4*-hotel in hartje Parijs inclusief ontbijt

Paris la cité de l'amour... En als je dan toch gaat, slaap dan in stijl in Hotel Le Mathurin & Spa! De mooiste laan van de wereld, Avenue des Champs-Élysées ligt op loopafstand van je hotel dus je kunt wel zeggen dat je in hartje Parijs verblijft. Het hotel beschikt over een fantastische spa waar je lekker kunt ontspannen na een dag op pad te zijn geweest. Ook voor een lekker ontbijtje is gezorgd! "On y va"!

Steden dichtbij
dagen

Luxe 4*-stedentrip naar Parijs incl. ontbijt

Hotel Le Mathurin & Spa
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief prive toegang tot de spa gedurende 45 minuten per verblijf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lopen in plaats van met de metro, je ziet dan zo veel meer!
Ontdek Parijs

Parijs heeft zo veel te bieden dat je vaak niet weet waar te beginnen. Natuurlijk moet je een keer de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe met het graf van de onbekende soldaat hebben gezien. Maar Parijs heeft ook vele iets minder bekende bezienswaardigheden te bieden.

Zonsondergang
Een ervaring om nooit te vergeten is de zonsondergang vanaf de trappen voor de Sacré-Cœur! Neem een tasje mee met lekkere hapjes en drankjes en eventueel een deken. Ga voor zonsondergang op de trappen zitten en zie hoe de stad langzaam donker aan het worden is en daarmee alle lichtjes gaan schijnen! Het is een gezellige boel daar op die trappen, mensen zijn lekker aan het kletsen en verderop zit een gitarist een deuntje te spelen. Oud, jong, dik, dun en alles wat daar tussenin zit komt samen op deze bijzondere plek.

Père-Lachaise
Een plek waar je misschien niet zo snel aan denkt bij het maken van een stedentrip is een begraafplaats. Maar...voor Père-Lachaise zou je eigenlijk een uitzondering moeten maken. Het is een oude begraafplaats en is een dorp op zich! Het staat bol van de prachtigste en uitbundigste graven die je ooit hebt gezien. Compleet met straatnamen en rotondes. Sinds de oprichting in 1804 zijn er zeker meer dan een miljoen mensen begraven! Er liggen hier een aantal zeer bekende mensen begraven zoals Edith Piaf, Jim Morrison, Chopin en Oscar Wilde.

Macarons eten bij Ladurée
Ladurée staat bekend om de overheerlijke macarons in allerlei smaken! Ladurée is de uitvinder van de macaron. Een macaron bestaat uit twee luchtige koekjes die door middel van een zachte vulling met elkaar verbonden worden. Je vindt meerdere vestigingen in de stad!

Hotel Le Mathurin & Spa
43, Rue des Mathurins,
Parijs, Frankrijk
Kaart
43, Rue des Mathurins, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen in het chique 8e arrondissement vind je 4* Hotel Le Mathurin & Spa. Op loopafstand liggen een aantal highlights van de stad zoals de Champs-Elysées, het Garnier Opera House, de Place de la Concorde en het Louvre Museum. Mede hierdoor is dit de perfecte plek om de stad te gaan ontdekken. Na een lange dag kun je een lekker drankje in de gezellige bar drinken. het hotel beschikt over een fantastische spa waar je je in de watten kunt laten leggen. De prachtig ingerichte kamers bieden je alle comfort wat je van een 4* hotel mag verwachten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro