Fly & Drive
dagen

8-daagse fly & drive door het magische Ierland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive de verschillende smaken van Ierland
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Geniet van het prachtige Ierland tijdens deze 8-daagse fly & drive inclusief vlucht, huurauto en ontbijt

Welkom in het adembenemende Ierland! Dit betoverende eiland, gehuld in mystiek en natuurlijke schoonheid, voel je je meer dan welkom. Ierland, ook wel bekend als het "Eiland van Smaragd", is een land doordrenkt van rijke geschiedenis, legendarische folklore en een warme gastvrijheid die je nergens anders zult vinden. Van glooiende groene heuvels en dramatische kliffen tot levendige steden doordrenkt van muziek en cultuur, Ierland biedt een ervaring die al je zintuigen prikkelt en je hart steelt. Maak een reis door de tijd terwijl je kastelen en ruïnes verkent, verdwaal in de magische landschappen van de Connemara-regio, ontdek de bruisende pubs in Dublin en geniet van de vurige passie voor traditionele muziek. Ierland is een land vol verrassingen, waar legendes tot leven komen en waar de natuur haar schoonheid in volle glorie tentoonspreidt. Laat je betoveren door de sfeer van Ierland en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Fly & Drive
dagen

8-daagse fly & drive door het magische Ierland incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Fly & drive de verschillende smaken van Ierland
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in verschillende 3*-hotels
  • Retourvlucht naar Dublin vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid continentaal ontbijt
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Inclusief entree Guinness Storehouse (dag 1)
  • Inclusief entree Kylemore Abbey (dag 3)
  • Inclusief entree Cliffs of Moher (dag 4)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: Dublin
Je overnacht in het Maldron Newlands Cross hotel (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Welkom in Dublin! De huurauto staat al op je te wachten om opgehaald te worden en daarna ga op je gemakje naar het hotel. Vandaag heb je de tijd om de prachtige stad en haar gebruiken een beetje beter te leren kennen. Bezoek het Guinness Storehouse en kom alles te weten over het brouwproces van deze beroemde stout. De sportliefhebbers nemen natuurlijk een kijkje bij Croke Park, dat de thuisbasis is van de Ierse sport. Het GAA museum staat volledig in het teken van het Ierse voetbal en de Keltische sport Hurling. Neem 's avonds absoluut een lekkere pint in één van de vele gezellige pubs waar de traditionele volksmuziek muziek je tegemoetkomt.

Dag 2: Connemara (ca. 288 km)
Je logeert de komende twee nachten in het Leenane Hotel (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Vanuit Dublin vertrek kun je ervoor kiezen richting het prachtige klooster Clonmacnoise te rijden dat een prachtig uitzicht heeft op de rivier de Shannon. Bij de ruïnes van het klooster vind je onder andere negen kerken, grafzerken, torens en hoge kruisen. Je kunt een audiovisuele presentatie bekijken waardoor je meer gaat begrijpen van de geschiedenis van dit mooie klooster. Maak een stop in de gezellige stad Galway. Je vindt hier een mooie mix tussen hip en traditionele culturen. Niet voor niets wordt Galway gezien als een van de leukste bestemmingen van het land.

Dag 3: Regio Commemara
Vandaag breng je een bezoek aan het prachtige Kylemore Abbey en de Victoriaanse ommuurde tuin. Het ligt op iets meer dan een uur rijden vanaf de stad Galway en is een van de belangrijkste attracties van heel Ierland. Pak vandaag ook je kans om de regio te gaan verkennen! Bezoek de grootste stad van Connemara, Clifden. Het is gelegen tussen het Twelve Bens- gebergte en de Atlantische Oceaan aan de monding van Clifden Bay. De stad is vooral bekend om de vele restaurants en levendige bars. Wat je ook écht niet mag missen is de Sky Road. Deze lusroute van 20 kilometer is een schilderachtige rit langs de westkust van Ierland. De regio waar je nu bent heeft nog meer mooie bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Roundstone, dat prachtig is gelegen en uitzicht heeft op de Atlantische Oceaan. Het Connemara Nationaal Park bestaat uit schilderachtige bergen, sompige moerassen, heidevelden, graslanden en uitgestrekte bossen! Trek je wandelschoenen uit de kast en maak een heerlijke wandeling naar de top van Diamond Hill voor een fenomenaal uitzicht op Tully Mountain, Kylemore Abbey en "The Twelfe Bens".

Dag 4: Killarney (ca. 272 km)
De komende twee nachten logeer je in Killarney Court (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Je rijdt in de ochtend door het unieke Burren gebied dat een overblijfsel is van de laatste ijstijd! Bezoek de kliffen van Moher die met 200 meter hoogte op zijn minst indrukwekkend zijn te noemen. Je hebt hier van bovenaf een ongelooflijk mooi uitzicht over de schuimkoppen op de golven beneden je. Laat in Bunratty Castle and Folk Park je fantasie los op de verhalen over de dames en heren die in dit kasteel leefden en de veldslagen die hier zijn uitgevochten. Voor je in Killarney aankomt kun je nog een bezoek brengen aan volgens velen het mooiste dorp van Ierland: Adare! Het dorp heeft rietgedekte huisjes, historische gebouwen en kerken maar ook modeboetieks en gezellige plekjes om te lunchen. Eenmaal aangekomen in Killarney heb je nog de tijd om bijvoorbeeld het mooie 19e-eeuwse Victoriaanse herenhuis Mockross House (en de tuinen) te bezoeken.

Dag 5: Ring of Kerry
Volg vandaag de beroemdste kustweg van Ierland: The Ring of Kerry. De meer dan 170 kilometer lange ringweg voert je langs prachtige kleine dorpjes, schitterende baaien, verborgen valleien en adembenemende uitzichten over de Atlantische Oceaan. Bezoek het pittoreske vissersdorp Portmegee voor een heerlijke lunch met zeevruchten of verwen jezelf met een bezoek aan de Skelling Chocolate langs de Skelling Ring Road aan de westelijke punt van het schiereiland. Maak voor een mooie vergelijking met de kliffen van Moher en stop bij de Kliffen van Kerry. Welke vind jij mooier?

Dag 6: Cork (ca. 89 km)
Je overnacht in het Celtic Ross Hotel (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Na de hoofdstad Dublin is Cork de tweede stad van Ierland. Deze historische stad in Zuid-Ierland heeft mega veel gezellige pubs, restaurants en bezienswaardigheden. Geniet hier van de Ierse sfeer en bewonder de prachtige oude gebouwen, waaronder het stadhuis Red Abbey en ontdek de bruisende overdekte Engelse markt die zich bevindt in het centrum van Cork. Een andere "must see" is City Goal! De van oudsher 19e- eeuwse gevangenis is omgebouwd naar een nu zeer populair museum. Het oude gebouw werd in 1824 al geopend, omdat een nog oudere gevangenis aan vervanging toe was. In de eerste instantie zaten hier zowel mannelijke als vrouwelijke gevangen. In 1878 werd het uitsluitend een gevangenis voor vrouwen en in 1923, na de opstanden van de Ierse Onafhankelijkheidstrijd en de Ierse Burgeroorlog, werd de goal voorgoed gesloten. Alle gevangenen die er toen nog zaten werden of vrijgelaten of overgebracht naar andere gevangenissen. Helaas raakte het in verval, maar werd in 1993 heropend als museum. Het museum verteld vooral over de kleinere misdrijven waarvoor mensen werden opgesloten, en hoe de misère van de Grote Hongersnood ook invloed had op de gevangenissen.

Dag 7: Dublin (ca. 253 km)
Je laatste nacht verblijf je weer in het Maldron Newlands Cross hotel (of gelijkwaardig) incl. ontbijt

Dublin! De gezelligheid van een pub en met het gevoel van een dorp. De stad is omgeven door bergen en ligt aan een prachtige baai. Voel, als je door de stad loopt de energie van 1000 jaar geschiedenis en zie hoe het erfgoed van de Vikingen zich vermengt met leuke winkeltjes en de mooiste pups. De Whiskey liefhebbers brengen natuurlijk een bezoek aan het Irish Whiskey museum dat in het hart van de stad is gevestigd. In het historische gebouw kom je alles te weten over de geschiedenis van deze drank. De Ieren waren een reislustig volk dat zich over de hele wereld heeft gehuisvest. In the Irish Emigration Museum leer je op een interactieve manier het verleden kennen van de ruim 10 miljoen mensen die gedurende de jaren Ierland achter zich hebben gelaten.

Dag 8: Terugreis
Afhankelijk van je terugvlucht heb je nog even wat tijd om afscheid van de stad te nemen en wellicht nog wat souvenirs in te slaan. Lever je huurauto weer in en maak je klaar voor de terugreis want helaas zit je fly & drive er al weer op.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (vergelijkwaardige) accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive de verschillende smaken van Ierland
Dublin,
Dublin, Ierland
Kaart
Dublin, Dublin, Ierland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Groen, ruig, gezellig maar bovenal indrukwekkend! Tijdens deze Fly & Drive ontdek je Ierland op je eigen tempo. Je verblijft in verschillende comfortabele hotels waar ook voor je ontbijtje is gezorgd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
- Kies zorgvuldig je vluchttijden
- De autoverhuurder is geopend van 08.00 - 20.00 uur.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar allrisk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kan echter ook van tevoren. Een upgrade naar Categorie B (Fiat Punto of gelijkwaardig) is €30 per persoon per week.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht! Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van de accommodatie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro