Zonvakanties
6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de Spaanse zon aan de Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt

MedPlaya Hotel Bali
Benalmádena, Malaga, Spanje bekijk op kaart
6, 8, 11 of 15 dagen genieten onder de zon van de Spaanse Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt

Benalmádena is een bestemming die alles heeft: heerlijke stranden, boeiende geschiedenis, spannende avonturen en een bruisend nachtleven. Je hotel ligt op een kleine 250 meter van het strand en vlakbij de beroemde jachthaven Puerto Marino. De "daredevils" gaan op pad naar attractiepark Tivoli! Maak een dagtrip naar Málaga of Marbella en geniet van de lokale lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, cultuur of plezier in de zon, deze betoverende Spaanse stad zal je zeker niet teleurstellen.

Zonvakanties
6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van de Spaanse zon aan de Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt

MedPlaya Hotel Bali
Benalmádena, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks lunchbuffet
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek attractiepark Tivoli!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de omgeving?

Benalmádena
Wandel door de knusse straatjes en wie weet spot je volkszanger John de Bever nog wel! Droom op een terrasje lekker weg van de meest luxe jachten in de jachthaven van Puerto Marina of maak een fijne wandeling door het groen van la Paloma Park. Bezoek ook zeker het fotogenieke Castillo de Colomares. Het oude kasteeltje is gewijd aan Christopher Columbus en is prachtig versierd. Voor een waanzinnig uitzicht pak je de Teleférico (kabelbaan) die je in een glazen gondel tot boven op de bergen brengt en waar je, bij helder weer, zelfs zicht hebt op de rots van Gibraltar!

Málaga
Bewonder het Moorse fort Alcazaba, het Romeinse Teatro Romano en de schitterende neoklassieke Kathedraal van Málaga. Shop in de fantastische winkelstraat Calle Marques de Larios, met aan het einde het mooie Plaza de la Constitucíon. Wie trek heeft gekregen van al dat moois wandelt naar de overdekte foodmarket of zoekt een barretje op voor heerlijke tapas, bijvoorbeeld de bijna 200 jaar oude bodega Casa de Guardia. Net als in Barcelona is hier een Picasso-museum, de beroemde kunstenaar is hier namelijk geboren. Het interactieve muziekmuseum is ook een aanrader. Slenter 's avonds langs de haven en boulevard, of beklim de Gibralfaroberg, waar het gelijknamige kasteel over de stad uitkijkt.

Dagtrip naar Caminito del Rey
Lang stond dit bekend als een van de gevaarlijkste wandelpaden van Europa. Tegenwoordig kun je hier op een veilige manier een indrukwekkende wandeling maken van ongeveer 7,5 kilometer langs hoge rotswanden en boven diepe ravijnen. Je kunt op eigen gelegenheid het pad trotseren of meelopen in een georganiseerde excursie.

Dagtrip naar Ronda
Niet direct om de hoek van je hotel maar o zo de moeite waard is een trip naar één van de mooiste steden van Spanje: Ronda! De stad wordt in tweeën gesplitst door de rivier Guadalevín, welke een prachtige diepe kloof heeft achtergelaten. Precies door deze kloof heeft de stad de bekendheid gekregen. Slenter op je gemakje door de kronkelige straatjes en over leuke pleintjes en breng een bezoek aan de oude Arabische baden die uit de 13e eeuw stammen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MedPlaya Hotel Bali
Avda. Telefonica 7,
Benalmádena, Spanje
Kaart
Avda. Telefonica 7, Benalmádena, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Bali, gelegen aan de Costa del Sol, bestaat uit drie gebouwen die met elkaar verbonden zijn en een modern en gezellig driesterren complex vormen. Dit hotel is ideaal voor gezinnen en koppels. Het ligt in Benalmádena-Costa op 250 meter van het strand en vlakbij de beroemde jachthaven Puerto Marino, het attractiepark Tivoli en naast het park 'La Paloma'. Alle kamers zijn aan de buitenzijde en hebben een balkon. Ook zijn ze voorzien van airconditioning. Bovendien beschikt het hotel Bali over twee zwembaden met gazons voor volwassenen, barservice en ruime terrassen met ligstoelen en parasols, een gazon voor kinderen en een speeltuin. Het restaurant biedt maaltijden in buffetvorm aan met een grote variëteit aan nationale en internationale gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro