Stedentrips
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Luxe 4*-hotel in hartje Antwerpen incl. ontbijt

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡️ Geniet 2 of 3 dagen in een luxe 4*-hotel in het hart van Antwerpen incl. ontbijt

Verblijf 2 of 3 dagen in het moderne Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen. De locatie is geweldig! Het hotel ligt namelijk tegenover het prachtige Antwerpen Centraal station en de Antwerpse ZOO. Bovendien loop je vanaf hier zo het centrum in! De oude binnenstad ademt geschiedenis. Je vindt dit terug in eeuwenoude gevels in nauwe straatjes of op de imposante Grote Markt. Het Museum Plantin-Moretus is het enige museum ter wereld dat tot het Unesco Werelderfgoed behoort. In de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal bruist het leven in gezellige bruine kroegen en restaurants.
Ga shoppen in de winkelstraat Keyserlei, slenter door de historische binnenstad, plof neer op een van de vele terrassen of bezoek een van de vele musea die de stad rijk is. In Antwerpen kan het allemaal!

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 26 augustus!

Stedentrips
dagen

FLASHDEAL! ⚡️ Luxe 4*-hotel in hartje Antwerpen incl. ontbijt

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje tussen 17.00 en 23.30 uur (wijn, bier of frisdrank)
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief toegang tot het health center
  • Hotel gelegen op het Astridplein tegenover Antwerpen Centraal station en de Antwerpse ZOO
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Chocolate Nation belevingsmuseum (gelegen langs het hotel), de Grote Markt of het Rubenshuis
Tips tijdens je verblijf

Chocolate Nation museum
Dit unieke chocolade museum is een ware beleving! Het is het grootste Belgishe chocolademuseum ter wereld

In veertien gethematiseerde ruimtes nemen we je 60 tot 90 minuten lang mee in het verhaal van onze Belgische chocolade. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat. Chocoladetradities, geschiedenis, merken, producten en innovaties die voor de wereldwijde reputatie zorgden, je vindt ze allemaal op jouw reis door het museum.

Het Chocolate Nation museum is gelegen vlak langs het hotel. Tickets zijn verkrijgbaar via de hotelreceptie!

ZOO Antwerpen
De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen. ZOO Antwerpen heeft een internationale reputatie door haar medewerking aan kweekprogramma’s voor bedreigde diersoorten zoals de bonobo en de okapi. De mooie karaktervolle gebouwen en tuin van de dierentuin zijn beschermd als monument. Bij haar oprichting in 1843 lag de ZOO net buiten de stadsmuren. Nu is de dierentuin een oase van rust in het hartje van de stad, net naast het Centraal Station.

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen
Koningin Astridplein 7B,
Antwerpen, België
Kaart
Koningin Astridplein 7B, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen is gelegen in het hart van de stad op het bekende Astridplein, recht tegenover het historische centraal station en de dierentuin. Alle kamers van het hotel hebben een stijlvolle inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Verder beschikt het hotel over een Health Center met zwembad, sauna, hammam en fitnessfaciliteiten. In het restaurant 'Made in Antwerp' (geopend van dinsdag t/m zaterdag) kun je terecht voor een heerlijk diner, bereidt met verse lokale producten of een drankje in de gezellige bar. Trek in een kopje koffie? De inhouse Starbucks koffieshop is open gedurende de dag voor een lekker bakje koffie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 19,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

't Groen Kwartier Antwerpen

Wijken
Henri La Fontainestraat

De woonwijk 't Groen Kwartier is een hidden gem waar je de lokale charme van Antwerpen kunt ontdekken. Breng vooral een bezoek aan het hippe koffietentje Caffènation voor een heerlijke bak met een zelfgemaakt taartje, of het sterrenrestaurant The Jane - die haar verse kruiden oogst op het dakterras.

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 19,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.97 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro