Geniet van een onvergetelijke winterreis naar Finland!


Welkom in een magisch sprookje! Tijdens het winterseizoen is Lapland één groot winterwonderland. Tijdens dit seizoen ervaar je een compleet andere wereld en het is niet te vergelijken met de zomer. De perfecte plek voor echte quality time met elkaar! Wij hebben dit jaar weer een aantal prachtige winterreizen in ons aanbod. Geniet van onvergetelijke excursies, zoals ijsvissen, een husky- of rendiersafari of trek er lekker op uit met een sneeuwscooter. De keuze is reuze! Bovendien zijn deze koude wintermaanden de beste maanden om het noorderlicht te zien, omdat de dagen dan kort zijn en de nachten lang. November, december en januari hebben de minste zonuren, ook overdag. Het noorderlicht kan dus door de lange donkere dagen in deze maanden vaker worden waargenomen! Sta jij al te popelen om Lapland te bezoeken? Ga voor een onvergetelijk avontuur in Levi incl. vlucht en excursies, ontdek het winterse landschap van Ylläs Lake of kies voor een reis o.b.v. eigen vervoer! We hebben voor ieder wat wils! Bekijk het aanbod snel hieronder.

Leuk om te weten...

Wanneer kun je het noorderlicht zien?
Tussen eind augustus en eind april maak je de meeste kans om dit magische natuurverschijnsel te aanschouwen. Dit is natuurlijk een ultieme droom tijdens een trip naar Fins Lapland!

**Het land van de 1000 meren**</br>Finland is ook wel bekend als het land van de 1000 meren. Bij deze meren kun je ook in de winter genoeg beleven. Ga ijsvissen, bezoek een bevroren waterval of ijsgrot, ga op curise met een ijsbreker of ga dobberen in het ijskoude water!

**Santa Claus Village**</br>Ontdek het dorp van de kerstman, stuur een brief vanuit het postkantoor van de kerstman, dwaal rond in de verschillende souvenirwinkels en geniet van de magische sfeer in het dorp!

**Bezoek een bijzondere sauna**</br>In Fins Lapland vind je de meest bijzondere sauna's. Zo bezoek je een sauna in een ijshut, gevestigd in Santa Claus Village wat al een hele ervaring op zich is. Of ga in een sauna in een gondel (!) in Ylläs.

Proef de sfeer van winterwonderland!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro