Laat je verrassen door magisch Marokko!


Ben je klaar voor de sprookjes van duizend-en-één-nacht? Ga dan voor een rondreis door MAGISCH MAROKKO!. Maak op een bijzondere manier kennis met Marokko en zijn geschiedenis. De uitstekende 'wintertemperatuur' en de verschillende landschappen bezorgen je zonder twijfel een reis om nooit te vergeten! Dwaal rond in de koningssteden Marrakesh, Rabat, Meknes en Fes, ga op zoek naar een leuke souvenir in de souks of stap op een kameel en overnacht in de woestijn; al hobbelend geniet je van het landschap en verdwijnt de zon langzaam achter de duinen. Hoe bijzonder is dat.. Je hebt de keuze uit verschillende rondreizen. Laat je inspireren op deze pagina en boek de rondreis die bij jou past! Hou je het liever bij een stedentrip? Klik dan op deze link.

Je profiteert tijdelijk van extra veel voordeel! Nu ook te boeken voor 2023!

De mooiste rondreizen in Magisch Marokko

De voordelen van een rondreis


Waarom een rondreis maken? Omdat je dan in een korte tijd relatief veel van het land kunt zien en ontdekken! Daarnaast heb je ook onderweg alle ruimte voor avontuur! Tijdens een rondreis verblijf je elke dag of om de paar dagen in een andere en nieuwe omgeving. Dat triggert je mind en zorgt ervoor dat je je niet hoeft te vervelen of je af te vragen wat je moet gaan doen. Tot slot kom je veel meer te weten over het land, de gewoonten en ontdek je wat het nog meer te bieden heeft!

Bekijk alle deals incl. diner


We hebben veel uiteenlopende diner deals in ons aanbod. Zo kun je kiezen voor een uitgebreid drie-, vier- of meergangendiner, maar ook alleen een hoofdgerecht, een 2-gangendiner of een buffet behoren tot de mogelijkheden! Bovendien bepaal jij zelf op welke locatie je wilt verblijven. Blijf je binnen Nederland of reis je liever af naar België, Frankrijk of Duitsland? De keuze is aan jou! Benieuwd naar al onze diner deals? Klik dan op de onderstaande button en boek snel jouw verblijf inclusief diner!

Proef de sfeer van Magisch Marokko!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro